Интервално кардио и тренировки за крака

23.06.14
17:30

Здравейте, наскоро видях тема за покачване на функционалната маса на бедрата чрез спринт+крос. Въпроса ми е след като моята кардио тренировка е подобна - 4 х 100-150 м спринт и 300 м крос без почивка и след това още 3 х 150м спринт  + 300 крос със по около минута почивка между сериите - Как се отразява това върху прогреса на бедрата ми. Имам си и ден за крака,в който не бягам, също така не бягам и на следващия ден.

23.06.14
21:26

Погледни какви са краката на спринтьорите и ще си отговориш сам.

23.06.14
22:32

Тренировките на спринтьори в зала с щанги съвсем не са за пренебрегване. Ако някой мисли, че физиката е резултат от спринтове, а подготовката се ограничава до това е в грешка. Иначе да, спринтовете ще помогнат за изграждане на някаква функционална маса... Поне в началото.

ПП: Наско, сега видях, че си имаш ден за крака...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 23.06.14 22:45.

26.06.14
01:23

Моята идея беше,че въпреки много тичане спринтьорите имат огромни бедра,така че това в никакъв случай не пречи на развитието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1