25.06.14
11:28
Здравейте, чудя се кой продукт е по-ефективен и по-добър в съотношение разфасовка-цена. Преди съм пил Thermolean и бях доста доволен от резултата. Моля някой който е пробвал и двата продукта или който е запознат с тях да ми даде съвет кое по-точно да взема. Благодаря! :)
25.06.14
11:33
Режима го спазвам, също така всеки ден колело и кардио :) пп. Към дебата може да добавим и “Ax Stimulant X 1 - MetiQ 84 caps.”
25.06.14
16:23
Детонатрол, но излиза доста скъп,ако се пие по схемата :) По-добре си направи сам стак, не си взимай готова формула
Пих термокорчето и впечатленията ми са повече от отлични в сравнение с всички аналогични продукти (изключвам старата формула на стимуланта без MetiQ). Преди да си го взема ги сравнявах доста с детонатрола, ала предвид факта ,че основните неща се препокриват и термокора ме хваща минимум месец взех него и не съжелявам.
26.06.14
10:42
От двата бърнара Детонатрола е по-добрият продукт, но стига за по-малко време. Термокор не е лош като състав, но по-скоро е от средния клас бърнари. Трети вариант е да си направиш някаква комбинация от кофеин, синефрин, зелен чай, йохимбин и т.н. Лично аз съм ползвал такъв стак на Prima Force и останах много доволен от ефекта, единственият минус е че трябва наведнъж да дадеш повече пари.
26.06.14
16:27
Термокора е поръчан днес, благодаря на всички за отговорите. Взех го от страна на съотношението му в цена-дози.
27.06.14
17:56
Ако го комбинираш и с л-карнитин ще изригнеш. Един мой “учиник” свали 4 килограма от тази комбинация за горе-долу месец. И двата продукта бяха на амикс.