26.06.14
22:50
Здравейте ,
накратко на 24 год. съм ,185 см съм висок и над 110 кг .
Преди години съм ходил на фитнес ,няма резултат,пиех л карнитин също,гладувал съм с месеци.НИЩО И НИЩО.В момента си тренирам във вкъщи ,понеже нямам възможност да ходя на фитнес ,а и причината е може би че съм от село.Всеки ден ходя на реката пеша(2 км в едната посока),плодове и зеленчуци ям,и ......отново нищо.Какво да правя незнам,всъщност се замислям за някакви химикали (анаболи,стероиди и т.н.),чувал съм че дават невероятни резултати,дори преди време по коя тв беше забравих,даваха за някакви незаконни химикали така да се изразя за фитнес-начинаещи които за 1 месец отслабвали около 15-20 кг и ги правили агресивни.Съгласен съм и с такива химии да пробвам ,не се притеснявам за агресията ,защото не съм агресивен.Съгласен съм на всичко ,само и само да отслабна бързо,писна ми,от години съм така ,още от малък ....... .Просто се чудя какво да нАправя,гледам някви зелени кафета и други подобни простотии рекламират по интернет.Какво ли не съм пробвал,бягане,глад с дни не става,в момента правим ремонт на село работа бол,всеки ден вир вода и пак не слабея .Имам малко спестени пари ,искам да си купя някакви химикали ,защото друг вариант при мене няма.Моля ви дайте ми съвет какви химии да си купя и откаде .
Извинявам се предварително,ако съм писал в грешния форум :) .
26.06.14
23:36
Пробва ли с ядене на по-малко калории, от колкото изразходваш?
гладуването ти заключва метаболизма и затова не отслабваш, трябва да уцелиш някакво количество калории (1500 примерно) така че хем да отслабваш, хем да ти функционира организма. аз бях по-дебел от тебе (към 115кг на 172см) и това беше единственото което направих - тренировки и постепенно изграждане на правилни хранителни навици. почни най-напред от най-вредните и ненужни високо-калорични храни (торти, вафли, шоколади) и ги замени с плодове като за начало. но не прекалявай и с плодовете, яж ги само като те удари глад за сладко. не пий захаросани напитки и компоти, не пий алкохол. ограничи хляба. спри маргарина и олиото. спри пърженото. чети статиите и дневниците в сайта и си направи хранителен план. тренирай с тежести.
виж тоя дневник. и тоя
27.06.14
19:55
Boris Yankov да пробвал съм,но един съфорумнец ми предложи да пробвам нисковъглехидратна диета и мисля ,не мисля ами ще я направя :),в гугъл проверих и ми искочиха 200 различни диети пък ,ще избера някоя и така .Дано тоя път успея да сваля килограми :) .Благодаря да съветите :) .
29.06.14
10:20
казано от Гого Гогов на 26.06.14, 22:50:
гладувал съм с месеци.НИЩО И НИЩО.
Всеки ден ходя на реката пеша(2 км в едната посока),плодове и зеленчуци ям,и ......отново нищо.
Ти бил си перпетуум мобиле, бре! :D Виж как аз виждам нещата. Нашият глад, на дебелите, е нещо твърде спецефично. Гладни сме докато не се натъпчем хубаво, но далеч след калорийния ни баланс. Тия 2 километра пеш са едно нищо, като енергоразход. Неотдавна в една друга тема беше станало въпрос за енергоразхода при кляканията, не знам дали данните са точни, но се твърдеше, че клек със 100 кила изразходвал 1 килокалория?! Ако това е вярно, трябва да клекнеш 600 пъти със 100 кила, за да изгориш един шоколад! :D Обемът на натоварването е 60 тона, а плюс собствено тегло са над 120 тона, а най-тежко трениращите тук правят около 15 тона. Така, че за известно време си смятай храната, да видиш каква енергия приемаш и да си преоцениш гладуването. Виж си и храната, дали не е прекалено еднообразна и с недостатъчни макро и микронутриенти.