23.06.14
00:26
Здравейте!
Искам да взема нещо, от сорта на бустер, за енергия, но да го комбинирам с глутамин. Мислях да си взема новият бустер c4 заедно със глутамин, ама ми казаха, че този бустер куцал... Последно време се чувствам изморен като отида да тренирам и не мога да направя пълноценна тренировка. Дайте ми някакви предложения да комбинирам някакъв бустер с нещо за възстановяване.
Темата беше редактирана от Николай Михайлов на 23.06.14 01:28.
Тежко ,корем, 30 мин ....нещо не ти е наред с храната баце ....
Първо че е голяма глупост да тренираш толкова време и в отделна тренировка корема ......не е нормално да се чустваш отпаднал и то вечерта чак ......ти кво не ядеш ли между тренировките или пък да питам кво толкова го правиш тоя корем та те изтощава токова ...:D
23.06.14
00:51
При мене е забъркана работа,тренирам по едни програми, хранителни режими, глупости. Просто ми дайде съвет какъв бустер да си взема и да го комбинирам с нещо за възстановяване.
Мнението беше редактирано от Николай Михайлов на 23.06.14 00:53.
23.06.14
00:53
Кофеин и синефрин.
stacker 2 rush accelerated За мене това е бустера. Много добре ми действа. Тренирам предимно на гладно и толкова сила никога не съм имал. Много е добър и като цена-качество-дози в опаковка е ненадминат.
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 23.06.14 07:09.
23.06.14
09:39
Защо глутамин, а не ВСАА?
23.06.14
16:47
Scitec hot blood 25-30 мин преди тренировка и scitec attack след тренировка. След изтощителна тренировка пак ще имаш желание и сила. Ако си чувствителен към кофеина, по-добре избягвай добавки с такова съдържание че болките в корема са ужасни. Ако парите не са проблем Animal-m stack преди и някакъв хубав протеин с богат аминопрофил е най-добрия вариант според мен. От бая време не пия предтренировъчни продукти, замествам ги с смлени овесени ядки, мед и канела, и това в шейкъра с малко вода един час преди тренировка. Лошото на бустера е че свикваш с него и като спре да ти действа и трябва да си починеш от него и тренираш не с такова желание.
Hot Blood- а за мене е боклук. Ако толкова си навит за буустер, вземи си на BSN N.O. EXPLOADE или на Gaspari- Super pump.
Иначе можеш да си вземеш таурин или просто да пийнеш едно- две кафенца преди тренировка.
Бих си взел BCAA вместо глутамин.
avitohol avitohol , взмал съм и Но -експлоуда ,но те уверявам ,че този на Стакер е по-добър. Казвам го в случай ,че пиеш бустери и ти се иска да опиташ нещо ново. Наистина е супер.
Според мен си е до организма, това дали нещо ще ти действа или не. Така че относно добавките всичко си е до проба- грешка. Трябва да се мине през няколко продукта за да се разбере кой продукт влияе най- добре на даден организъм.
От магазина ,в който пазарувам днес ми предложиха старият Jack3d ,като вариант по-добър от Stacker-2 . Реших да го опитам ,а и цената му е супер за 45 дози. Само 50лв. Ще пиша скоро за първит ми впечатления.
Bulk pre-workout ! Най-доброто в момента ... старият Jack3d го няма,отдавна е спрян от производство,всичко друго е просто менте или с изтекъл срок.
Мнението беше редактирано от Lorinser на 27.06.14 09:22.
27.06.14
09:27
казано от Lorinser на 27.06.14, 09:22:
Bulk pre-workout ! Най-доброто в момента ...
В този клас продукти не е много разумно да се дават такива крайни мнения.
Различните предтренировъчни суплементи действат различно на всеки (по обясними причини).
Точно старият джак получих днес и срока ми на годност си е ОК. Не е менте ,точно от този сайт в който пазарувам няма как да е менте. Въпроса е да е наистина толкова добър ,колкото го искарват. След малко ще кача и снимки
Ето го и бустера.
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 27.06.14 12:50.
27.06.14
12:51
Хммм... интересно.
Би ли снимал съдържанието на продукта, отбелязано на етикета, моля? :)
Всичко си изглежда наред ,като гледам по разни снимки и описания на продукта в гугъл. Снимките са малко кофти ,но се надявам ,че се вижда
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 27.06.14 12:58.
27.06.14
13:05
Хммм... бях останал с впечатление, че старата формула вече не се произвежда, след като една от съставките й попадна в списъка на WADA. Е, явно не съм прав! :)