09.11.05
09:46
Тъй като в моя скапан град (Плевен) не мога да намеря креатин на оптимум, ви питам....намерих на универсал но ми искат 40 лева за 300 гр....
09.11.05
21:13
Ох, братле виж хилядите теми тука.
ON, ABB, Weider, Scitec, BioTech, Musashi.
Това са все качествени марки..така ли??? мии на нутрим добри ли са??? при тях май беше 100 гр 11,50 лв ако взема 300 грама ще ми стъпи 34,5 лв кое е по-добро от универсал и нутрим ?
Пич като няма на оптимум си вземи на нутрим :wink:
09.11.05
21:36
Нутрим е пакетирано в БГ ... Юнивърсъл е много по-добро. Аз от Нутрим и от ОН съм доволен. Специално и за Scitec много хора казват, че е мн добър креатина. Всички марки горе дето ти ги написах са чуждестранни и са качествени.
и все пак 40 лв за 300 грама креатин не е ли много :roll:
П.с. ако си взема на нутрим ще направя ли грешка?
П.с.2 ми биогайн...те как са с креатина
09.11.05
23:05
BioTech са на цената на Нутрим - от тях може да вземеш. Нутрим са добра марка, при мен действа :wink:
така взех си на нутрим 2 разфасовки. Едната е 100 гр другата 200 гр и ми излезе 31,5 лв :) . Вътре няма мярка за 5-те грама, а на опаковката пише една чаена лъжица...и моя въпрос е, лъжицата с връх ли да бъде или не ???
10.11.05
13:48
С връх.
Най-качествения креатин е немския на фирмата Критпур.Всички американски фирми зареждат и пакетират от него.И да знаеш че и на Оптиум и на Универсал го пише,така че чети
03.12.05
14:58
MUSASHI :lol:
05.12.05
12:54
Препоръчвам ти да опиташ на JK за 35 лева ще си вземеш 500 гр. а за ефекта ,ще останеш доста доволен,гарантирам ти го. Миле “Creapure” ли имаш пред вид щото аз на моя оптимум не видях да пише критпур.
[quote author=“Marto007”]Препоръчвам ти да опиташ на JK за 35 лева ще си вземеш 500 гр. а за ефекта ,ще останеш доста доволен,гарантирам ти го. Миле “Creapure” ли имаш пред вид щото аз на моя оптимум не видях да пише критпур.
Да точно нея имам в предвид,ама съм го писал на български :oops:Това доказано е най-чистия креатин.То от всякакъв вид има ефект,но проблема е в остатъчния продукт креатинин,който задържа вода и води до известно подпухване и се товарят бъбреците.Колкото по-малък процент има от него,толкова по-добър е креатина.Най -много креатинин има в китайския креатин който се предлага повсеместно в България заради ниската цена.Именно за това от 2 год не ползвам креатин.А иначе на етикетите на Опрютимум и Юниверсал мисля в долния ляв ъгъл има лого на Creapure
05.12.05
13:19
Да така е прав си ама доколкото разбрах пичагата го вълнува и цената а за съотношение цена/качество според мене JK е най-добре задържа доста вода но пък дава адско много сила не е истина направо,а и ако се спре добре примерно последната седмица да си само на 5гр според мене ще има доста добър ефект.