27.06.14
19:16
Здравейте, изчетох доста за тези бустери и ми харесаха горе долу отзивите на хората, та най-накрая реших и аз да пробвам. Започнах да подбирам, но с малкото опит с бустери нещо се насъбрахa много, а все ми се струват добри. :) По-надолу ще дам линкове към тези които на мен ми грабнаха окото, но ще очаквам и вашите мнения за това кой е по-добрия продукт и кой е по-удачно да закупя за по-нататък :)
1. http://shop.bb-team.org/scitec-big-bang-2.0?sku=1792
2. http://shop.bb-team.org/scitec-attack-2.0?sku=2302
3. http://shop.bb-team.org/bsn-no-xplode-advanced-strength-2.0?sku=1909
4. MEX-NOMax-900g-
5. AMIX-CellEx-Unlimited-Powder-520g
6. AMIX-Myocell-5Phase-500g
27.06.14
20:00
Зависи какъв ефект гониш с пиенето му - да те вдига и да ти дава повече енергия или да се напомпваш яко :)
27.06.14
21:29
:) За предпочитане е второто. Повече енергия за по-интензивни тренировки, а от там и по-доброто напомпване :)
27.06.14
22:00
Гледам, че не си дал линк на продукта на BULK, който според мен е добър :) Лично аз съм пробвала него, Myocell-a и азотния на Muscle pharm - попринцип много рядко приемам такива неща - само когато наистина имам нужда от допълнителен стимул и енергия и тренирам триразово например.. и от 3-те съм останала доволна. (това е от моя скромен личен опит и наблюдение, тук пичовете ще ти бъдат по-полезни при всички случаи :) ) Просто им виж в състава кои имат повече съдоразширяващи,ако искаш повече напомпване
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.06.14 22:00.
1 кутия аргинин на Примафорс, като опционално добавиш цитрулин и 1 кафенце също не е лоша идея. Инъче лично мога да похваля селекса...в състава му не намирам нищо впечатляващо особено предвид факта ,че е бленда, ала е факт че правя много доволни тренировки особено, ако го пия от дъжд на вятър (нещо, което с доста продукти от този клас не се получава).
28.06.14
08:39
казано от Strelok91 на 28.06.14, 00:09:
1 кутия аргинин на Примафорс, като опционално добавиш цитрулин и 1 кафенце също не е лоша идея. Инъче лично мога да похваля селекса...в състава му не намирам нищо впечатляващо особено предвид факта ,че е бленда, ала е факт че правя много доволни тренировки особено, ако го пия от дъжд на вятър (нещо, което с доста продукти от този клас не се получава).
Добро утро :) Предпочитам да си взема нещо готово,отколкото да си стаквам бустера. А само да попитам след разширяването на вените, след спирането на приема остават ли си разширени. А за този на scitec имате ли добри отзиви,също и за hotblood?
28.06.14
13:19
А какво мислите за myocell 5phase на amix ?
казано от Емил Костов на 28.06.14, 13:19:
А какво мислите за myocell 5phase на amix ?
По етикет всичко е перфектно при него. От бустера са много доволни хората. Като недостатъци определям високата цена и малкото дози.
Не е по темата, но от както минах на Агматин с някоя друга екстра допълнително, нямам намерения да си купувам повече азотен бустер, а са минали доста-доста през ръцете ми (makeup)
28.06.14
18:48
И на мене ми харесват съставките му. Но bigbang на scitec няма ли да е горе долу със същия ехект.
Според мен бустерите са доста неизгодни като цяло, даваш пари за съставки които не ти трябват. Вземи си аргинин (аз ползвам на примафорс ААКГ), креатин и пиеш едно кафе преди тренировка или пък си взимаш кофеин като добавка, ако имаш пари вземи и бета аланин. Това са ти основните съставки в бустерите, пий ги всеки ден, а не само преди тренировка :) Според мен ползата е по голяма отколкото от бустер, който е пълен със стимуланти и ти дава някакъв временен ефект само.
28.06.14
21:30
казано от deqn91 на 28.06.14, 19:41:
Според мен бустерите са доста неизгодни като цяло, даваш пари за съставки които не ти трябват. Вземи си аргинин (аз ползвам на примафорс ААКГ), креатин и пиеш едно кафе преди тренировка или пък си взимаш кофеин като добавка, ако имаш пари вземи и бета аланин. Това са ти основните съставки в бустерите, пий ги всеки ден, а не само преди тренировка :) Според мен ползата е по голяма отколкото от бустер, който е пълен със стимуланти и ти дава някакъв временен ефект само.
Наистина от една страна хем излиза по-изгодно и пия само нужните ми неща, но пък от друга аз искам да има и добър аминокиселинен профил , а пък не мога без да си начеша крастата аз. :)