02.12.05
11:29
ти тренираш вдигане от лег и си решил да се састзЕваш .БРАВО :D
и така участваш в първото си състзание и какво разбираш. :roll: Ами че ти трябва стречфленела
започваш да званиш на федерациата на г-н Евгени Попов ,е ако успееш да им намериш телефоните де :x
И отсягаде получaвaш един и същ одговор МЪН-МЪН-МЪН :x
И ТАКА НЕСТИГА ЧЕ ПЛАЩАШ ПРЕСКЪПО НО И НЕМОЖЕШ ДА Я НАМЕРИШ
и ако не си се отказал още намираш нещо втора употреба е повечето се отказват :x
И ТАКА ФЕДЕРАЦИО ЗАЩО НЯМА ЕКИПИ СВОБОДНА ПРОДАЖБА И НА НОРМАЛНИ ЦЕНИ?
ТА НАЛИ ТАКА ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ.ПО ГОЛЯМА КОНКУРЕНЦИА.ПО ГОЛЕМИ РЕЗУЛТАТИ
И ПОВЕЧЕ ЗРИТЕЛИ РАЗБИРА СЕ :roll:
С ТАКА НАШИА ЧОВЕК СЕ ЯВЯВА НА 2СЪСТЕЗАНИЕ,преставя се добре 3място :D
но при награждаването пред него е именит наш шанпион със резултат от ЕВРОПЕИСКОТО :shock:
КАКВО става туке бе какви са тези работи?когато има верига от састезаниа например по култоризам
това че си първи в едното састезание не означава че на другата седмица на другото състезание
ще те сложaт пак първи .ГЛУПОСТИ , бориш се и това е.Е МОЖЕ ДА МИСЛИТЕ И ДРУГО ЯЧЕ
ДА ПОГОВОРИМ И ЗА ГЛУПОСТИТЕ В НАШАТА ФЕДЕРАЦИА пък може и някои от тях случаино да влезе вав форума
напълно съм съгласен и вече другаде мисля , че разкритикувах пренасянето на класиране от едно състезание на друго. колкото до екипировката, то реално погледнато няма кой да рискува да продава подобна стока, защото трябва да накупи от всякакъв размер ( никой няма да му даде на консигнация, минималната поръчка на едро на финландските МЕТАЛ например е 2000 евро, а за тази сума се взимат една шепа неща ), така че подобно търговско предприятие е обречено на неуспех поради малкия брой клиенти. изходът е да се премериш със сантиметъра и в интернет да провериш обиколките ти на кой точно размер отговарят и после да си го поръчаш. кредитните и дебитни карти на някои от банките ни вече са валидно платежно средство в интернет.
02.12.05
18:30
Федерациите на силовите спортове не са подминати от всички гнусни черти окопирали всички салоеве на България .
А тях ние всички много добре ги знаеме ,не мисля че е нужно да ги изброявам , но просто вече ме е срам че живееме в тая мизерия не знам какво трябва да се направи те тия мизерии не са само в спорта и като си търсиш работа е същия к.р ,мястото го заема еди кой си познат на шефа ,а не ти разбира се , не знам какво трябва да се направи ,ама ми писна на к..а ! Понякога си мисля че трябва пак да се разбие и парламента и много дебели и грозновати кратуни :twisted:
02.12.05
21:09
Слушайте внимателно :Евгени няма нищо общо с нашата ффедерация
той просто е представитал на ИНЗЕР за България. За момчетата от Европеиското първенство, резултатите който са постигнали на международния подиум са много по достойни от резултатите на назобените моченца на републиканското. Няма място за сръвнение!! Всеки от състезателите е тръгнал с екипировка 2-ра употреба. Не си мисли че ти си по различен и се нуждаеш от специално внимание.
Запореден пьт ви призовавам да не пикаете срещу вятьра.Не говорете неща от които си нямате представа.
[quote author=“Djuja”]Слушайте внимателно :Евгени няма нищо общо с нашата ффедерация
той просто е представитал на ИНЗЕР за България. За момчетата от Европеиското първенство, резултатите който са постигнали на международния подиум са много по достойни от резултатите на назобените моченца на републиканското. Няма място за сръвнение!! Всеки от състезателите е тръгнал с екипировка 2-ра употреба. Не си мисли че ти си по различен и се нуждаеш от специално внимание.
Запореден пьт ви призовавам да не пикаете срещу вятьра.Не говорете неща от които си нямате представа.
Така всички момчета които участват на репобликанско имат място за сравнение със неназобените момчета
които излизат на международни састезаниа.НЕ ВСИЧКИ СЕ ЗОБЯТ БРАТО :evil:
НИЕ УВАЖАВАМЕ НАШИТЕ ШАНПИОНИ.НО състезанието си е състезание и то определено
на определена дата ТАКА и точно на този ден и точно на този ден се гледа резултата
не отпреди седмица не отпреди месец то както отива че даи тогава тези резултати от
външни турнири да си важат целогодишно.то маи и тъи ще стане
и какво ще стане шанпионите ще вземат медала без да участват.публиката няма да види това
за което е дошла а състезателите ще се чустват НЕ НЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ :!:
ВИЖДАТЕ ЛИ ПРИАТЕЛИ ФЕДЕРАЦИАТА ОТДЕЛЯ ВНИМАНИЕ САМО НА НАИ ДОБРИТЕ
АМИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ САМИ ТОГАВА
ЗНАЧИ НИЕ ГИ УВАЖАВАМЕ РАКОПЛЯСКАМЕ ИМ ТЕ СА НАШИТЕ ИДОЛИ
А ТЕ НЕ НИ ОДОСТОЯВАТ САС ЕДНО ПОБУТВАНЕ НА ЩАНГАТА
САМО ИВАИЛО ХРИСТОВ УВАЖИ ПУБЛИКАТА И СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ДОШЛИ ДА СЕ
СЪСТЕЗАВАТ С НАИ ДОБРИТЕ
ИВO TИ СИ ВЕЛИК А НЕ СИ КАТО ДРУГИТЕ КОИТО СЕ ЧУСТВАТ ЗА БОГОПОМАЗАНИ
ТО И ЗА ТОВА СИЛОВЯ ТРИБОИ НЕ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ
Моля пишете с нормален шрифт
DJGorgio-Astor
е наистина вече е неприятно и некоректно постоянното обидно държане на иво79 спрямо другите участници във форума. смятам , че е недопустимо да се наричат другите мишки, неграмотници и тн. още повече , че той самият показва липса на познания относно слято, полуслято и разделно писане на български език. има осем поста тук и в половината обижда някого. макар и шампион, мненията му трябва да бъдат разглеждани наравно с тези на другите. вече казах, че всички сме хора и не се знае, кога подобно поведение би могло да изиграе неприятна роля при последвало общуване по съвсем други въпроси.
тодоре, не мога да се съглася с мнението ти за прехвърляните резултати. европейското е по престижно и именно за това победителят се нарича европейски или път съответно световен шампион. на гърба на подобно призово класиране обаче да се “колекционират” републикански титли е най - малкото некоректно спрямо другите състезатели.
така и така си насабрах неприатности с тази тема , поне да си кажа каквото ми
е на сърце :lol:
наи тъпото е че никои освен изявените ни спортисти незнае нищо за претстоящи състезаниа
а ако се занае кога във :?: колко часа :?: и къде :?:
е тогава ще има повече състезатели и зрители :wink:
затова нещо на федерациата не и трябват пари а само едно телефоно обаждане до
нашите списаниа ОЛИМП И МУСКУЛИ И ФИТНЕС които със сигорност ще публикуват
информациата защото е във техен интерес
колко ще струва на федерациата да си създаде уеб страница :?: НИЩО
трябва да има архив и всякаква друга информациа свързана със силовиа трибои
и оште една причина да няма хора на състезаниата ами защото се протаква всичко
цял ден да се направи като в щангите опити на група -А група -б
във оделен ден
и каде отиват парите от членскиа внос на залите :?: а така ли малко са
ами тогава вдигнета малко таксата но не на състезатели по състезаниа
а на всички клубове които изобщо нищо общо нямат със спорта-тоест
подготовка на поне един състезател или организиране на състезание :!:
повечето зали са отворили със чиста комерсиална цел а не потпомагане на спорта
и защо изгонихте МИТЮ КРИКА ДРАГА МИ ФЕДЕРАЦИО
имено от такива хора имаш нужда
ИВО точно на табе не ти изнася това положение ти със твоята колосална
сила брато трябва да трошиш парите .Аз бих се радвал ако федерациата
те потпомогне със нещичко си там например поне 5-6000лв
тези пари могат да СЕ саберат но от можещи и искащи
аз иво съм малко по голям от тебе имам 2 деца и имам малък бизнес
имам нова кола и тн. долу горе съм се устроил ,и тренирам за кеф
ти си ми нещо като идол и се радвам на твоите успехи
и се надявам занапред да те наградят както подобава на шанпион
не искам да се карам наи малко пък със теб,нещо грешно ме разбираш
аз съм за спорта
значи случаино открих адреса на федерациата WWW.PFBG.ORG
Иво и джуджа искам да кажа че съм съгласен с момчетата секо състезание си е само за себе си, то е ясно че резултатите от европейското са от по голямо значение от резултатите на републиканското и че споменатите момчета биха дигнали много по големи гири на републиканското ако бяха дигали щот нема допинг проба ама както казах секо състезание си е само за себеси
p. с. мом ме хван за гре
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
04.12.05
15:02
Юнгата няма да го коментирам той е достатьчно известен.За резултатите от европеиското пьрвенство искам да кажа че то е една седмица преди републиканското по лег слагайки в сметката огромния пьт и нали4ието на проби мисля 4е това е от малкото верни решение на федерацията. Плюс това европейското е по трибой , а републиканското за което толкова много напьвате е само по лег.Надявам се да правите разлика!Лег може да се пави по 5 пьти на ден максимално.Иво е и сьдия и някои си направиха мисията н
евьзможна.
П.С Юнга ли си моряк ли си вдигай си с Крика. :cry: :cry: :cry:
[quote author=“Djuja”]Юнгата няма да го коментирам той е достатьчно известен.За резултатите от европеиското пьрвенство искам да кажа че то е една седмица преди републиканското по лег слагайки в сметката огромния пьт и нали4ието на проби мисля 4е това е от малкото верни решение на федерацията. Плюс това европейското е по трибой , а републиканското за което толкова много напьвате е само по лег.Надявам се да правите разлика!Лег може да се пави по 5 пьти на ден максимално.Иво е и сьдия и някои си направиха мисията н
евьзможна.
П.С Юнга ли си моряк ли си вдигай си с Крика. :cry: :cry: :cry:
ТОШО благодаря ти че ни одговаряш , на нас простосмъртните.
Щастието на един е нещастие за друг.
Това което което изнася на едни ,не изнася на други.Така че това
е свършен факт.НО аз си казвам мнението и това е :wink:
Тренирам ОТСКОРО лега но съм горе долу добре ,тежа 76кг и ЗАСЕГА
вдигам 160кг без фланела.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА кои е съдИЯ:!:
Ще дойда във Софиа в края на Май и ще си направя опитите
пък каквото стане ПРИАТЕЛ.
Пък от такива като Митию имаме нужда е клоун или не важно е да има
хора пари и много популярност
[quote author=“ivo79”]абе ‘’вдигачи’’ като неви изнасиа бегаите и си тренираите фитнес този спорт не е за хленчещи деца
абе, ти не се ли усещаш. че вече доста почна да издишаш с “кухите” си изказвания. ако имаш какво да казваш, казвай, ако не, стига си заемал поза на герой и ощипана мома едновременно. всеки тренира, колкото му е по душа и възможности. някой път правим по - глупави изказвания, друг по - смислени, но от теб досега не виждам друго освен обиди да ръсиш. бъди жив и здрав.
05.12.05
13:34
Да и тъй като на черното се казва бяло си изтривам поста , и няма да пиша повече по тая тема ,вие си пишете квото си искате , мене не ме бърка ,тъпо е да се нарича страницата Форум щом непркъснато се казва КАКВО ДА СЕ ПИШЕ И КАКВО НЕ ,И ДА МИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ КОЕ БИЛО ЗАЯЖДАНЕ И КОЕ НЕ ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ СИ С ТЪПИТЕ ДИСКУСИЙ , и си слушайте съветите на някакви измислени “разбирачи” и си пишете шибани тъпотии !
Внимавай с тона и думите които използваш Първо предупреждение !!!
DJGorgio-Astor
Айде престанете с обидите че ще трия постове вече всичко което е обида ще го делвам по надолу ако ще пишете по темата пишете ако няма какво не драскяйте глупости !!
05.12.05
14:25
Абе ти какъв си въобразяваш че си? Спортен деятел? Специалист в тази област? А?!!!! Знаеш ли въобще нещо за този спорт? Кой си ти че да даваш персонални квалификации кой колко взима и кой какъв бил? има други раздели на форума,май не ти е тук мястото! А относно ентусиазма на JOROPOWER има извесна логика в идеите му,но има още доста да учи за трибоя
Доста време си мълчах и не взимах думата в този меко казано глупав спор,но сега вече не мога да са въздържа!В темата се изказаха доста простотии,но това последното вече ме уби окончателно:).Хора,които са толкова извън спорта да ми говорят за химия и за количества,да говорят за неща,които изобщо,ама изобщо не разбират:).Марто ли си какъв си,не те знам,но няма смисъл да се излагаш повече.Това,което пишеш са адски глупости.Освен,че се изявяваш като невежа,се изявяваш и като доста невъзпитан тип,да говориш по този начин за хора,които не са вече между нас,си е слабо казано гавра,а да говориш за следващи и т.н. си е грозно.
Добре,де ,кажи ти като не си толкова заблуден,какви количества взимат трибойците?Искам само да кажа нещо на хората,които все пак се вълнуват от спорт-състезателите на международно ниво използват най-малко и най-лека химия от всички състезатели.Няма да коментирам ,че дори и много от плажните гъзари по залите взимат повече химия от най-добрите трибойци на България.Разбира се,няма как разни кибици и начинаещи да са в час,че големите резултати са плод освен на химия,а и на труд,воля,болка,много часове в залата.Момчета,успокоявайте се със зобта и си свиркайте:)!
05.12.05
15:15
Дотук хубаво,но защо след като Стоян Андреев,Сашо Николов и Пламен Крумов бяха хванати с допинг на Европейското не им бяха отнети медалите и на републиканското по лег и защо изобщо се избягва темата че 3-ма наши състезатели са били уличени в употребата на допинг и федерацията не смее да пусне състезатели навън за да не изгорят и те и федерацията да бъде наказана за 2 години?Искам да попитам и Джуджето този толкожа титулуван наш трибоец колко проби е дал на европеиското штото доколкото знам май е минал между капките?
[quote author=“Kra4unov-BODY FORM”] А относно ентусиазма на JOROPOWER има извесна логика в идеите му,но има още доста да учи за трибоя
ето това вече е приказка на място. нямам против да ми се каже, че имам много да уча, преди да навляза добре в материята, но се открива и конструктивното, което съм казал. оттук нататък вече може и разговор да се изгради, а дали нещо може да се получи и на практика, вече е друг въпрос.
[quote author=“joropower”][quote author=“Kra4unov-BODY FORM”] А относно ентусиазма на JOROPOWER има извесна логика в идеите му,но има още доста да учи за трибоя
ето това вече е приказка на място. нямам против да ми се каже, че имам много да уча, преди да навляза добре в материята, но се открива и конструктивното, което съм казал. оттук нататък вече може и разговор да се изгради, а дали нещо може да се получи и на практика, вече е друг въпрос.
Еи , момчета откъде тръгнахме и къде стигнахме :?:
аз исках просто да опиша мои впечетления и ако може тези спънки за новобранците
като мен просто за вбъдеще да ги няма :!:
Някои го взеха много присърце просто незнам защо :?:
Може би уважават много федерациата във лицето на Андон Николов,ами и аз го уважавам
но аз като много запален по този спорт съм длъжен да повдигна този въпрос.
Радвам се че между нас има и хора от националниа отбор които се познават лично със
управителниа съвет на федерациата и те могат да повдигнат въпроса как :roll: да се закупува
по бързо и по лесно така нужната ни екипировка, :roll:
ние любителите искаме този спорт да се развие а тои се спира от имено такива малки спънки :!:
Ако незнаем нещо за федерациата и за неините трудности споделете ги с нас
та нали вие сте неини претстсавители във нашите очи :idea: