Работа и хранене от 1 до 6

WW

28.06.14
09:29

Въпроса е следния, да кажем че работя 8ч без нито 1 почивка, и някак си на обед намирам малко време за ядене, но после од 1 до 6 никакво ядене, кажете ми коя или какво да ям на обед защото зверски огладнявам към 3-4ч.. до сега ям храни от сорта: 1 пържена мазна пържола с картофи пържени и половин хляб с сирене, или по 1-2 дюнера... но доста бързо обработвам яденето, 93кг съм нямам много мазнина, не  е проблем какво ще е яденето важното е да ме засища за по дълго?

28.06.14
09:58

По принцип колкото по-мазно -> по-засища. Може да вкараш няколко варени яйца, мен поне адски ме засищат за дълго. Може поне в това ядене да наблегнеш на мазнините и протеина, а на останалите да си наваксаш въглените. Аз хапвам по-мазно и 6 часа не са ми никакъв проблем.

Теди Илиева

29.06.14
23:04

Сурови бадеми, лешници, орехи, кашу .... Бадемите засищат много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1