Някой въпроси за НВД,FAT Burner и мазното на корема....

25.11.05
22:27

Значи братя и сестри ще съм директен зада не ви губя времето.Проблема ми е следния имам отфратително мазно на корема като се свия и това ме дразни.Тренирам от 2г. това лято бях на НВД и отслабнах доста въпреки че загубих доста мускулна маса.Значи по тялото съм си изчистен-раменете,гурдите и др,но на корема си седят.Верно ли че там се чисти последно?Ако почна ФАТ БЪРНЪР с НВД?Ами ЗЕЛЕНИЯ ЧАЙ?Чух че бил напрао елексир!!!
Значи ходя на фитнес(3) и аеробика(1-2)седмично.Спазавам НВД.Сега започвам пак да взимам CREATINE(+taurine)+Protein(суроватъчен) и GLUTAMINE.Oбаче от тоя глутамин яко угляднявам и корема ми кърка много яко!Значи видях една добра според мен НДВ.Скоро не съм се теглил и нямам инфо.Обаче ми дайте съвет за мазното на корема.За това ходя на аеробика,а да въртя ли колело като съм на фитнес?Значи ям само пилешко филе,бут и крилца.Пия много мляко.Старая се да се ограничавам от хляба.Какво ще ми кажете за зеления чай и фат бърнър?Доста съм напреднал и много се дразня ви моля за съвет щото мисля да прибегна кум нещо венозно и по-опасно разбира се.Съвети за храната също.
Тази НВД ще е походяща ли за мен?Дайте инфо за КЛЕНБУТЕРОЛА!Искам само да знаете че целта ми е РЕЛЕФ!МЕрси предварително и е много яко че го има тоя форум!

[quote author=“MuscleTech”]Ето една примерна НВД диета от школата на СК “Чани” - Варна

1.Тренира се по схемата 3+1 (3 дена тренировки 1 ден почивка)
2.В дните с тренировка въглехидратите са :
- сутрин 100 грама овесени ядки
- 1 час преди тренировка 100 гр ориз (желателно е да се тренира вечер към 6-7
- след тренировката 1-2 филийки хляб “Бонус”
През останалото време от дена наблягате на протеин (пилешки гърди,телешко,белтъци,протеин на прах).
Задължително пиете по 7-8 литра вода на ден.
Общото количество на въглехидратите е 40% от дневния калориен прием,протеина отново 40% и останалите 20% - мазнини,като забравяте за наситените.
3.През почивният ден:
-въглехидратите се увеличават до 4-5г на тегло като избягвате простите.
-Водата се намаля до не повече от 1 литър на ден!Това е много важно!
-Количеството на протеина остава същото.
4.Добавяте или всеки ден по 25-30 мин аеробика сутрин на гладно или 4 пъти в седмицата по 40 мин.
5.30 мин преди аеробиката и тренировката пиете чаша силно кафе с половин “Аspirin”(може и “Ефедрин” или “Кленбутерол”  :lol: )
6.След тренировка зареждате единствено с 40-50гр суроватъчен протеин.Пак повтарям забравяте за други въглехидрати освен гореописаните!

Не забравяйте че трябва да промените и тренировките си,но за това друг път  :lol:

Това е! За повече информация питайте,ако имам време ще отговоря  :D .

RO

26.11.05
10:06

Значи трябва да си наясно , че от много кардио тренировки другите мускули ще отслабнат. Според мен ако нямаш мно излишни мазнини , а само неравен корем е добре един балансиран хранителен режим. Коремът се получава от неправилно хранене. Фат бърнерите като Л карнитин и липозан , всъщност не действат на всеки организъм. Ако проблема е само в корема акцентуираи с леки тежести кам него , прави по малко кардио тренировки, за да не отслабнат другите мускули

26.11.05
12:57

значи искам да кажа че по принцип съм си мазен ама в сравнение с корема другите чацти на тялото са стехнати,особено краката след аеробиката!Незнам смаятам да почвам ЗЕЛЕН ЧАЙ или ФАТ БЪРБЪР с някойя подходяща НВД.Давайте още съвети плс!

05.12.05
19:01

имам същия проблем,и естествено същия въпрос,ама да не пускам др тема ще питам тука...
сега съм си поръчал да ми хосят Фат Бърнърс,и сутрин обед вечер(по 2 пъти) си пия зелен чай...без харах или подсладител,сяка тренировка почвам със велогометър,после по програма там си правя всичко,със малко тежести и серии повечко повторения и по малки почивки(до 1 мин),на края на всяка тренировка правя 3-4 упражнения за корем...и завършвам пак със велогометър...,дните са понеделник,сряда,петък и събота!Храня се 3-пъти на ден,или без хляб или със най-много филия черен хляб(бонус),не ям пържено и т.н. До колко време ще сваля по този начин,и ако нещо не правя както трябва поправете ме.
П.П. 80кила съм,не съм се мерил на височина ама около 1,77 някъде,имам доста мускул,но и доста мазно над него,най-вече по корема!
мерси...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1