25.11.05
22:27
Значи братя и сестри ще съм директен зада не ви губя времето.Проблема ми е следния имам отфратително мазно на корема като се свия и това ме дразни.Тренирам от 2г. това лято бях на НВД и отслабнах доста въпреки че загубих доста мускулна маса.Значи по тялото съм си изчистен-раменете,гурдите и др,но на корема си седят.Верно ли че там се чисти последно?Ако почна ФАТ БЪРНЪР с НВД?Ами ЗЕЛЕНИЯ ЧАЙ?Чух че бил напрао елексир!!!
Значи ходя на фитнес(3) и аеробика(1-2)седмично.Спазавам НВД.Сега започвам пак да взимам CREATINE(+taurine)+Protein(суроватъчен) и GLUTAMINE.Oбаче от тоя глутамин яко угляднявам и корема ми кърка много яко!Значи видях една добра според мен НДВ.Скоро не съм се теглил и нямам инфо.Обаче ми дайте съвет за мазното на корема.За това ходя на аеробика,а да въртя ли колело като съм на фитнес?Значи ям само пилешко филе,бут и крилца.Пия много мляко.Старая се да се ограничавам от хляба.Какво ще ми кажете за зеления чай и фат бърнър?Доста съм напреднал и много се дразня ви моля за съвет щото мисля да прибегна кум нещо венозно и по-опасно разбира се.Съвети за храната също.
Тази НВД ще е походяща ли за мен?Дайте инфо за КЛЕНБУТЕРОЛА!Искам само да знаете че целта ми е РЕЛЕФ!МЕрси предварително и е много яко че го има тоя форум!
[quote author=“MuscleTech”]Ето една примерна НВД диета от школата на СК “Чани” - Варна
1.Тренира се по схемата 3+1 (3 дена тренировки 1 ден почивка)
2.В дните с тренировка въглехидратите са :
- сутрин 100 грама овесени ядки
- 1 час преди тренировка 100 гр ориз (желателно е да се тренира вечер към 6-7
- след тренировката 1-2 филийки хляб “Бонус”
През останалото време от дена наблягате на протеин (пилешки гърди,телешко,белтъци,протеин на прах).
Задължително пиете по 7-8 литра вода на ден.
Общото количество на въглехидратите е 40% от дневния калориен прием,протеина отново 40% и останалите 20% - мазнини,като забравяте за наситените.
3.През почивният ден:
-въглехидратите се увеличават до 4-5г на тегло като избягвате простите.
-Водата се намаля до не повече от 1 литър на ден!Това е много важно!
-Количеството на протеина остава същото.
4.Добавяте или всеки ден по 25-30 мин аеробика сутрин на гладно или 4 пъти в седмицата по 40 мин.
5.30 мин преди аеробиката и тренировката пиете чаша силно кафе с половин “Аspirin”(може и “Ефедрин” или “Кленбутерол” :lol: )
6.След тренировка зареждате единствено с 40-50гр суроватъчен протеин.Пак повтарям забравяте за други въглехидрати освен гореописаните!
Не забравяйте че трябва да промените и тренировките си,но за това друг път :lol:
Това е! За повече информация питайте,ако имам време ще отговоря :D .
26.11.05
10:06
Значи трябва да си наясно , че от много кардио тренировки другите мускули ще отслабнат. Според мен ако нямаш мно излишни мазнини , а само неравен корем е добре един балансиран хранителен режим. Коремът се получава от неправилно хранене. Фат бърнерите като Л карнитин и липозан , всъщност не действат на всеки организъм. Ако проблема е само в корема акцентуираи с леки тежести кам него , прави по малко кардио тренировки, за да не отслабнат другите мускули
значи искам да кажа че по принцип съм си мазен ама в сравнение с корема другите чацти на тялото са стехнати,особено краката след аеробиката!Незнам смаятам да почвам ЗЕЛЕН ЧАЙ или ФАТ БЪРБЪР с някойя подходяща НВД.Давайте още съвети плс!
имам същия проблем,и естествено същия въпрос,ама да не пускам др тема ще питам тука...
сега съм си поръчал да ми хосят Фат Бърнърс,и сутрин обед вечер(по 2 пъти) си пия зелен чай...без харах или подсладител,сяка тренировка почвам със велогометър,после по програма там си правя всичко,със малко тежести и серии повечко повторения и по малки почивки(до 1 мин),на края на всяка тренировка правя 3-4 упражнения за корем...и завършвам пак със велогометър...,дните са понеделник,сряда,петък и събота!Храня се 3-пъти на ден,или без хляб или със най-много филия черен хляб(бонус),не ям пържено и т.н. До колко време ще сваля по този начин,и ако нещо не правя както трябва поправете ме.
П.П. 80кила съм,не съм се мерил на височина ама около 1,77 някъде,имам доста мускул,но и доста мазно над него,най-вече по корема!
мерси...