Тренирочна програма за релеф в къщи и залата!

Темата е заключена.

Както писах преди малко в дневника си, мускулната маса е почти не постижима цел за мен! За това реших да тренирам за релеф, искам изваяно тяло! Ето как мисля да си разпределя програмата!
Ден 1-Зала:Гръб-Придърпване на горен скрипец с широк надхват 3х12-10, придърпване на долен скрипец с V образна форма 3х12-10, гребане с щанга с малко по широк от раменете надхват 3х12-10, трапецовидно повдигане с дъмбели+20 минути кардио  (тичане след залата)
Ден 2-Зала:Крака-Клекове с щанга зад врат 3х10-6, бедрено разгъване 3х12-10, повдигане на пръсти на праг, в залата няма калф машина 3х12-15.
Ден 3-Почивка
Ден 4-Вкъщи-Гърди-Повдигане на дъмбели от хоризонтален лег, флайс с дъмбели от наклонена лежанка 3х12-10+20 Минути кардио (тичане)
Ден 5-Вкъщи-Рамо-Военна преса от седеж 3х10-6, разтваряне на дъмбели в страни 3х10-6, вертолет 3х10-6, разтваряне на дъмбели при наклон напред 3х10-6.
Ден 6-Вкъщи-Ръце, Бицепсово сгъване с дъмбели 3х10-6, френска преса, 3х10-6, сгъване с щанга за бицепс 3х10-6, кик-бак 3х12-10.
Ден 7-Почивка
Храната ми е пределно ясна!

30.06.14
23:45

казано от Васил Стефанов на 30.06.14, 23:42:

Както писах преди малко в дневника си, мускулната маса е почти не постижима цел за мен! За това реших да тренирам за релеф, искам изваяно тяло!

(headbang) (headbang) (headbang)

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.06.14 23:46.

Какво пък, не всеки иска да е планина от мускули! Не е ли така?

Храната ти е ясна, а пък аз ей сега погледнах какво си ял днес и за твоя информация имаш 85 гр белтъчини и не знам дали има 1500 калории за целия ден. Как искаш да направиш мускулна маса така, момче? Никой не те “хейтва”, ама книгата още не си я започнал нали? Ако не качваш мускулна маса има само една причина - не ядеш достатъчно. Трябва да ядеш повече, поне 2 пъти колкото твоята храна. 400 гр пилешко, 300 гр ориз, 200 гр кашкавал, 10 яйца, това да ти е минимумът. На целия форум му писна от оправданията ти, даже не знам аз защо не си гледам мача, ами се занимавам с тебе. Започвай да ядеш това, което ти казах или си извайвай там тялото с коремни преси и кик-беци, ама поне не пускай теми да се оплакваш през 2 часа.

01.07.14
00:32

То добре релеф,релеф,но релеф се прави от маса,не от кокали и кожа.
Бих ти препоръчал,да тренираш без да мислиш за какво тренираш,всичко ще си дойде с времето,ако си сериозен с храненето и тренировките.

01.07.14
00:38

казано от Васил Стефанов на 30.06.14, 23:56:

Напротив, всички искат, само че някои не си признават или не са готови да положат необходимите усилия ;)
Освен това, и да искаш, планина от мускули не се става от днес за утре, още повече без сериозна суплементация (не говора за добавки).
Как точно си представяш да тренираш за релеф и да ваеш тяло, без да качваш мускулна маса? За да имаш изваяно тяло, ТРЯБВА да имаш развити мускули. Релефа ти е въпрос на диета, не на специални тренировки. 
След толкова писане и толкова теми, така и не разбра най-елементарните неща.

http://img2.sportal.bg/uploads/news/2009_49/images/00209068.jpg
Бих искал, нещо подобно!

01.07.14
09:30

казано от Васил Стефанов на 30.06.14, 23:56:

Така е. Но едва ли някой би отказал леко оформена фигура. Прекалените мускули не се харесват на повечето хора, въпреки че правят впечатление.

казано от Васил Стефанов на 01.07.14, 01:24:

http://img2.sportal.bg/uploads/news/2009_49/images/00209068.jpg
Бих искал, нещо подобно!

Това нищо не е - лесно ще го постигнеш с постоянство.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 01.07.14 09:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1