Дневникът на Биляна

Прескочи до:

За кое чакаш извинение ?! Не смятам,че някой ти дължи извинение за нещо :) Всеки си има право на мнение. И аз мога така да си драскам разни цифрички всеки ден. Чакаме прословутите снимки

24.06.14
21:50

Делкайте вече!

JE

25.06.14
09:04

Снимки няма да има, те вече отдавна са окомплектовани в колаж “преди” и “след” от рекламния отдел . Смятам, че темата е откровено вредна, “жената” твърди че действа и даже си било струвало изтезанието и как щяла да се хареса всеки момент, а във форума има няколко неориентирани момиченца, дето искат да отслабнат за по една седмица до морето и точно те са целевата група за тази измама. И на всичкото отгоре омаловажава труда на другите момичета, които наистина са свалили много килограми благодарение на воля и постоянство месеци наред. Вярно, всеки си има глава на раменете и си преценява, вярно има “свобода на словото”, ама айде дайте да се пускат теми, промотиращи липосукция и стомашен байпас, то и така се отслабва, хем е супер ефективно- без движение!

Наглеждаме темата внимателно.
В момента нека просто наблюдаваме до къде ще стигне този “експеримент”.
Нямам съмнение за какво става въпрос... и ще го видим след 2-3 дни.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.06.14 09:39.

25.06.14
19:17

Ден 7
25.06.2014, сряда

74.0кг

Звънях в център Гарабитов да ги питам по какъв начин влияе ПМС-то върху програмата, но момичето, което ми вдигна не ми каза нищо съществено. Евентуално съм щяла да сваля 2кг по-малко. Очаквах истинско обяснение, но толкова разбира. С Гарабитов нямам директен контакт. Би ми било интересно какво би казал той. Днес 3 коктейла и 1.5л вода. От началото до сега днешния ден ми е най-готин. Имам енергия, лицето ми е чисто и нежно. Още три дена остават. С нетърпение чакам ориза.

25.06.14
19:21

казано от jeditte на 25.06.14, 09:04:

И на всичкото отгоре омаловажава труда на другите момичета, които наистина са свалили много килограми благодарение на воля и постоянство месеци наред.

А при 10 дни на коктейли и стриктно захранване с последващ прецизно обмислен хранителен режим не се изисква воля и постоянство, така ли? Я пак си помисли!

Докато говориш за срокове - за постоянство няма как да се говори.
Когато спреш да поставяш срокове и промениш храненето си завинаги - да, тогава вече можем да поговорим за постоянство.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.06.14 20:27.

26.06.14
15:22

За мен подобни чудодеини сиропи са пълни глупости.За 10 дена с хубав хранителен режим ще има поне 5 пъти по добри резултати
Аз лично не бих си го причинила на организма .Замисли се че форума се чете от подрастващи ,дневника ти е точно реклама на сиропа та просто помисли колко деца без мозък ще си навредят за по бързи резултати.

26.06.14
21:36

казано от Nicole Martinova на 26.06.14, 15:22:

Замисли се че форума се чете от подрастващи, дневника ти е точно реклама на сиропа та просто помисли колко деца без мозък ще си навредят за по бързи резултати.

Дневникът ми е олицетворение на мен, моят избор и моят начин. Не случайно съм отишла лично при Гарабитов и той ми е назначил тези 10 дена на сироп. Не го правя на своя глава. Така, че тези “деца без мозък”, ако копират от тук, без консултация със специалист са наистина без мозък и спасение няма, тук вече вина носят родителите им и как са ги възпитали. Не може да ми предписваш вина на мен!!! В момента, в който приключа със сиропуването и захранването ще си променя името на дневника.

Ден 8
26.06.2014, четв.

73.7кг

За 7 дена съм свалила 5кг от теглото си. Сега, в оставащите 3 дена (вече 2 минус днешния) ще са грамове, но се надявам да стигна 72. Любопитно ми е дали по време на захранването продължава да се сваля. Скоро ще разбера. Обмислям със захранването да започна да тренирам, но ще питам дали е препоръчително и ако получа смислен отговор - ще се вслушам в него, ако ли пък не - в тялото си. Днес имах доста енергия за разходки. Все още ми се появява бял налеп по езика, който чистя. И на 3-4 пъти ми причерня леко при рязко ставане, така че го имам едно на ум. Иначе отново: 3 коктейла и 1.5л вода.

Лека вечер.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 27.06.14 21:17.

26.06.14
21:44

казано от Nicole Martinova на 26.06.14, 15:22:

Замисли се че форума се чете от подрастващи, дневника ти е точно реклама на сиропа та просто помисли колко деца без мозък ще си навредят за по бързи резултати.

Всеки има глава на раменете си, за да я използва. ;) Реклама би било, ако има положителни резултати. В търсенето на бързи резултати, мисля че сиропа е относително безобиден вариант. ;)

казано от Биляна* на 26.06.14, 21:36:

За 7 дена съм свалила 5кг от теглото си. Сега, в оставащите 3 дена (вече 2 минус днешния) ще са грамове, но се надявам да стигна 72. Любопитно ми е дали по време на захранването продължава да се сваля. Скоро ще разбера.

Естествено че ще сваляш. Килограми се свалят ВИНАГИ, когато от менюто се изключи дори една хранителна група, да не говорим за всичките. ;) Работата не е в сиропа, а в липсата на храна.

Мнението беше редактирано от Margi на 26.06.14 21:44.

27.06.14
21:28

Ден 9
27.06.2014, пет.

73.4кг

Много разходки, 2 часа следобеден сън, четене на книга - това беше днешния ден. Изпих си трите коктейла в първата половина на деня, а през втората половина водата: 1.5л. Днес не ми е причернявало. Пуснах си Fiesta TV и 24kitchen за разни идеи. С това пречистване гледам по различен начин на храната. Определено ще се стремя да е качествена, добре приготвена, красиво сервирана и вкусна. Край с преяждането и яденето на каквото има!

Утре ми е последния ден на коктейли (party) .

Мнението беше редактирано от Биляна* на 27.06.14 21:31.

28.06.14
21:42

Ден 10
28.06.2014, съб.

73.2кг

Днешния ден е копие на вчерашния: много разходки, следобеден сън, бял налеп по езика. Изпих си трите коктейла до обяд, а след обяд 1.5л вода. Утре ОРИЗ :) .

29.06.14
08:13

Добро утро,

Ето, че изминаха 10 дни. Претеглих се преди малко и съм 72.8кг. Равносметката е: минус 5.9кг за 10 дни на 3 коктейла и 1.5л вода. Чувствам се страхотно, имам самочувствие и уважение към себе си. Кожата ми е гладка, нямам пъпки. Определено след това пречистване ще ми е в пъти по-лесно да подхвана един по-добър хранителен режим, а от там и стойностен начин на живот. Дрехите ми са широки, но ще изчакам и захранването да мине и след това ще ходя за обновяване на гардероба. Откога си мечтая да нося потниче и дънки.

Днес следва междинен ден на ориз, а от утре 10 дена захранване.

Биби

29.06.14
16:29

казано от Биляна* на 29.06.14, 08:13:

. Откога си мечтая да нося потниче и дънки.

Биби

(rock)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.06.14 16:30.

29.06.14
17:37

ОМГ пробвай да ядеш повече протеин и пресни зеленчуци... протеина е вкусен във всичките си форми, а зеленчуци просто трябва да се ядат.... Какъв е проблема за 10 дни да караш на високопротеинов режим и като видиш резултатите(а ти ще ги видиш) да смениш режима на балансиран за няколко дни, после пак високопротеинов и т.н. до сваляне на желаните килограми... вместо да пиеш некви бози и после да се захранваш.... в това няма трайна промяна момиче

29.06.14
17:44

казано от Биляна* на 29.06.14, 08:13:

Добро утро,

Ето, че изминаха 10 дни. Претеглих се преди малко и съм 72.8кг. Равносметката е: минус 5.9кг за 10 дни на 3 коктейла и 1.5л вода... ...Откога си мечтая да нося потниче и дънки.

Биби

Значи не можеш да носиш потниче и дънки на +6 кг?

Не знам защо си причинявате това със сиропите. Това за мен е по-лошо от глад. Хубаво са ти казали всички - истината не е в сиропа.

Всичко това ми звучи като реклама.

29.06.14
20:40

казано от Love Joy на 29.06.14, 17:44:

Значи не можеш да носиш потниче и дънки на +6 кг?

Аз и сега не мога да нося потниче и дънки, защото все още ми е дебело дупето. Не толкова, колкото беше преди, но не и такова каквото се стремя да стане. Когато падна още 6кг тогава. Но съм на път!!

Ден 11
29.06.2014, нед

Междинен ден

72.8кг

Сутринта си сварих 50г ориз в 500мл вода. Всичко отмерих съвсем точно. Когато се свари ориза приличаше на супичка, защото имаше доста вода в него. На око си го разделих на 3 порции. Сутрешната ми беше гореща, ядох бавно, като се стремях всяка хапка да сдъвквам около 32 пъти (така препоръчват в книжката). Беше ми много вкусно. Най-накрая нещо различно, а не коктейл. На обяд изядох втората купичка, а в 20:30ч - третата. Когато бях при Гарабитов ми казаха, че в днешния ден мога да пия и коктейли, защото съм нямало да издържа на 50г ориз. Е, аз не само, че издържах, но ми беше вкусно и не изпитвах глад. През деня изпих 1.5л вода и вече съм в очакване на утрешния ден, който ще бъде само на фрешове от грейпфрути.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 29.06.14 21:23.

JE

29.06.14
22:07

Вземи си подстрижи и косата, току виж си олекнала още едни 500 грама, ако е много дълга и цяло кило ще свалиш! То нали кантара какво показва е най-важно!

29.06.14
22:48

Понеже съм ясновидец и по изключение, че днес луната е в трети дом на Марс, ще ти предскажа бъдещето.

Виждам загубени 25 килограма, виждам отпусната кожа, липса на мускули.
Виждам йо-йо ефект и върната килограми по мотедиката на Извън Габаритов.
Виждам евтин опит за реклама.

Мнението беше редактирано от CarnalK на 29.06.14 22:49.

29.06.14
23:01

Аз продължавам да си успокоявам съвестта с мисълта, че това е евтина реклама, иначе наистина е жалко и много, много тъжно, че обществото ни кара здрави хора в държава без продоволствен проблем да се гордеят с цял ден изкаран на 50 грама ориз. Има човешки същества, които биха дали всичко да могат да си набавят достатъчно храна, за да бъдат здрави. Ден за грейпфрути, е*ати якото, искаш ли медал от форума за ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ?

30.06.14
10:43

казано от CarnalK на 29.06.14, 22:48:

Понеже съм ясновидец и по изключение, че днес луната е в трети дом на Марс, ще ти предскажа бъдещето.

А числата от тотото няма ли да ми кажеш? Като спомена Луната искам да отбележа, че когато започнах пречистването Луната беше във втора четвърт, намаляваща към новолуние. Тази фаза съдейства за изчистването на организма. Когато, човек се захване с нещо, трябва да се възползва от всички детайли, защото всичко е от значение.

казано от Nickie на 29.06.14, 23:01:

иначе наистина е жалко и много, много тъжно, че обществото ни кара здрави хора в държава без продоволствен проблем да се гордеят с цял ден изкаран на 50 грама ориз.

Не се гордея, че цял ден съм изкарала на 50г ориз. Това е нормалното хранене след 10 дневната почивка на стомаха ми. Щеше да е тъжно обратното, да изям нещо, което би довело до интоксикация на организма ми. Човек дори не подозира колко малко храна му е нужна за да живее здравословно. Не колко ядем, а какво и как ядем е важно. Отношението ни към околните, храната, нас самите. За да има успех, човек трябва да се промени отвътре навън. Към това се стремя и аз. И Метода Гарабитов ми помогна да се вгледам в себе си. Направих си дневник, защото отношението ми към това да се променя е сериозно и искам да проследя процеса. Не знаеш каква бях преди! И все още съм най-вероятно, но всеки ден крачка по крачка ще ставам едно по-добро Аз.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 30.06.14 10:47.

30.06.14
10:52

казано от Биляна* на 30.06.14, 10:43:

Като спомена Луната искам да отбележа, че когато започнах пречистването Луната беше във втора четвърт, намаляваща към новолуние. Тази фаза съдейства за изчистването на организма. Когато, човек се захване с нещо, трябва да се възползва от всички детайли, защото всичко е от значение.

да не забравиш на новолуние да отидеш на кръстопът, чийто пътища сочат в четирите посоки на света, да нарисуваш пентаграм в центъра и застанала с лице на изток с широко отворени чакри да разкъсаш с голи ръце девствена черна кокошка казвайки вълшебното заклинание:

Абракадабра Мадал Бал
Гарабитов истината е прозрял.
Де ви мъкна толкова години
бягайте от мен сланини.
Дадох си цялата заплата
да топя с магия килата.
Пост и сироп за 30 дена
и накрая ще бъда аз вталена.
Абракадабра симсалабим
сланини бягайте яко дим.

Мнението беше редактирано от CarnalK на 30.06.14 10:55.

Биляна, много деликатно заобикаляш въпросите, които ти задавам, но аз така или иначе не държа да получа отговор. В момента любопитствам да разбера защо смяташ за успех това, че за 10 дни си свалила 6 kg… знаейки как си го направила и какво всъщност си свалила (т.е. какво представляват въпросните 6 kg). :) Това е причината, поради която следя дневника (освен искрените съмнения за реклама на това ненужно безумие). За здравословност просто няма как да се говори в твоя режим. Карай... пък да видим до къде ще се докараш. :)

Аз не виждам смисъл тоя дневник да седи повече.

Теди Илиева

30.06.14
20:32

Оставете дневника, де! Може на CarnalK пак да му се допише :D

30.06.14
20:40

Дневниците тук, дори някои нови пълни с грешки или неточности, би трябвало да са поне пример на мотивация, решителност, воля, желание за прогрес. Кое от това се вижда тук???? Горките хора, кото решават, че толкова елементарно и бързо може да се постигне перфекно тяло за ,,дънки и потниче” . Накрая ще стане така, че и пуловер ще те е срам да носиш, защото цялата кожа ще се тресе. Дано дневникът бъде изтрит, че да не вземе някой да почерпи вдъхновение от подобни.....глупави решения

30.06.14
21:38

Ден 12
30.06.2014, пон.

Захранване 1

72.4кг

Днес бях на 3 фреша от грейпфрут и 1.5л вода. Фрешовете трябва да се изпиват до 7 минути от приготвянето им. Утре ще си купя плодове сутринта от пазара, а за обяд ще си направя зеленчукова супа. Ако дневника вреди - нека модераторите го изтрият. Ще си направя нов, когато приключа със захранването и няма да споменавам Гарабитов вече, че все реклама ви е в главата (whew) 8-).

Мнението беше редактирано от Биляна* на 01.07.14 07:04.

30.06.14
22:33

Написах го като ЛС, но и аз “Искам да изкажа моето положение”, бе ба’тен’це’то ми. :D

Здравей,
Искам да те поздравя за постоянството и волята, които влагаш, правейки глада. А също и за стриктното описване на дневника. (При това грамотно - истинска рядкост.) Радваш ме, като не се поддаваш на хейт  и оборваш напдаките съвсем спокойно. :) Изглеждаш интелигентно момиче.

Одобрявам гладолечението (за разлика от много билдъри, които пазят драгоценните си мускули, да не би да падне обиколката на бицепса с някой см. Всъщност, вярвам, че човек има толкова мускули, колкото са му необходими според ежедневно извършваните дейности -  т.е ако трябват толкова много мускули, ще се върнат бързо). Всъщност, научно доказано е, че гладът помага и се използва при лечението на много болести. Животните следват инстинктите си и гладуват, когато са болни.

Аз лично го прилагам понякога за кратки периоди при простудни заболявания или някакви стомашни неразположения. Зимата боледувах около 2 месеца. Изписваха ми купища лекарстсва, тъкмо се оправя и пак се разболявам. Или директно се влошавам. В крайна сметка се отказах от антибиотиците и малко глад свърши чудеса.

Що се касае до сиропа - не съм сигурна дали е необходим. По-скоро бих инвестирала парите в 50 кг плодове.

Също, не одобрявам глада като средство за отслабване. Мисля, че за да стигне дотам, човек трябва първо да си промени хранителните навици, т.е това да е последна стъпка. Пречистване ще получиш и като спреш вредните храни! От джънк да се хвърлиш на глад е голям шок за организма.

Както написа Маргарита, човек отслабва винаги, щом изключи една група храна от менюто си. Щом си пълничка, вероятно имаш много вредни храни за изключване.

Тя е най-компетентният човек във форума според моето субективно мнение (”билдърите” едва ли мислят така, а и е жена.) Така че бих те посъветвала да се обърнеш към нея за съвет.

Не съм фен на диети и едва ли бих отслабнала с глад. Предпочитам да тренирам по няколко неща на ден. Не е проблем в 75-те кг, защото си и висока, а в това, че вероятно, (не съм те виждала) са отпуснати.  Наясно си, че трябва движение.

Пожелавам ти да вложиш постоянство при промяната на хранителните навици, след като приключиш със захранването. Хубавото е, че стомахът ти ще се свие и ако се въздържиш от преяждане дълго време, ще ти е лесно да хапваш по-малко. :) Успех!

01.07.14
06:33

казано от Дани на 30.06.14, 22:33:

Пречистване ще получиш и като спреш вредните храни! От джънк да се хвърлиш на глад е голям шок за организма.

Аз съм на противоположно мнение. Според мен идеалния вариант е спиране на вредните навици от раз. Нищо не може да ме убеди, че шока за организма е по-голям при рязко премахване на дразнител от приемането му макар и в малки дози. Звучи ми като постепенно отказване от цигарите “за да не се стресира” тялото ти. Добрите промени трябва да се направят незабавно, без отлагане, а рушащите да се изкоренят колкото се може по-бързо. Пробвала съм неведнъж да изчистя менюто си ПОСТЕПЕННО от джънк, но не стига, че само за него си мисля, а и до максимум 7-10 дена съм се нахвърлила върху всичко, което съм си забранила. Затова сега заложих на варианта “от раз” и по това, което усещам по себе си - това е правилният начин за мен. Най-важното е да слушаме тялото си - то знае най-добре. Само трябва да внимаваме да слушаме истинските му сигнали, а не разглезеното хленчене, което сме развили благодарение на годините неправилна експлоатация.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 01.07.14 06:34.

казано от Биляна* на 01.07.14, 06:33:

Според мен идеалния вариант е спиране на вредните навици от раз.

Това е ОК... с една “тънка” разлика - вредните навици заменяш с глад и силно дебалансирано хранене, които на практика са също толкова вредни. С други думи - спираш цигарите на секундата и започваш “лечебна терапия” с високоалкохолни спиртни напитки. Точно това правиш.

01.07.14
20:42

Ден 13
01.07.2014, вторник.

Захранване 2

72.1кг

1.5л вода

Закуска: 1 фреш от грейпфрут
Обяд: 200г топла зеленчукова супа
Вечеря: 200г череши

Супата си я направих от каквото имаше в хладилника: лук, домат, тиквичка, магданоз. Овкусих я с хималайска сол, мащерка, чубрица и капка олио. Трябваше и морков да сложа, но нямах. На мене ми беше изключително вкусна и след като я изядох се почувствах много сита.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 01.07.14 21:20.

01.07.14
21:07

Абсолютен трол е туй нещо, поне още е на задните страници в Google.

01.07.14
21:18

казано от Биляна* на 01.07.14, 06:33:

казано от Дани на 30.06.14, 22:33:

Пречистване ще получиш и като спреш вредните храни! От джънк да се хвърлиш на глад е голям шок за организма.

Аз съм на противоположно мнение. Според мен идеалния вариант е спиране на вредните навици от раз. Нищо не може да ме убеди, че шока за организма е по-голям при рязко премахване на дразнител от приемането му макар и в малки дози. Звучи ми като постепенно отказване от цигарите “за да не се стресира” тялото ти. Добрите промени трябва да се направят незабавно, без отлагане, а рушащите да се изкоренят колкото се може по-бързо. Пробвала съм неведнъж да изчистя менюто си ПОСТЕПЕННО от джънк, но не стига, че само за него си мисля, а и до максимум 7-10 дена съм се нахвърлила върху всичко, което съм си забранила. Затова сега заложих на варианта “от раз” и по това, което усещам по себе си - това е правилният начин за мен. Най-важното е да слушаме тялото си - то знае най-добре. Само трябва да внимаваме да слушаме истинските му сигнали, а не разглезеното хленчене, което сме развили благодарение на годините неправилна експлоатация.

Щом се чувстваш супер - това е най-важното. :)

Шок е, защото, първо, тялото се затормозява с изхвърлянето на токсините, вътрешните органи имат много повече работа. И второ, защото не е нахранено, за да свърши тази работа. Всички знаем, че храната не се свежда до протеин, мазнини и въглехидрати (които в случая с джънка ще се много преработени) но и микорелементи. Може би доматчето в бургера ще е полезно, но дали стомахът ще успее да разгради топката тесто, за да стигне до него!?

Нямах толкова предвид спиране на вредни навици от раз, а по-скоро изграждане на положителни такива постепенно. :) Включване на повече полезни храни и всичко с времето си. Но и при спиране само на една вредна храна ще имаш хубави резултати, предполагам. Пробвала съм го. В случая не е целта да си забраняваш, а да се грижиш добре за себе си. Просто от уважение към тялото си. :)

Както беше в оная мисъл на Марк Твен, че навикът си е навик и не можеш да го изхвърлиш директно през прозореца, а трябва да го накараш сам да слезе по стълбите, стъпало по стъпало.

02.07.14
22:47

Ден 14
02.07.2014, сряда

Захранване 3

71.8кг

1.5л вода

Късна закуска: 300г череши
Ранна вечеря: 200г зеленчукова супа и 35г обезсолено сирене

Много разходки навън, пекох се на слънце, чувствам се пълна с енергия, не съм гладна. Чакам да минат още 3-4 дена и ще мога да ям заешко, варени яйца, а по-нататък и кашкавал. Това са част от любимите ми храни. От понеделник се връщам на работа и започвам да тренирам.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 02.07.14 22:49.

04.07.14
09:13

Понеже гледам мнозинството от коментиращите тук са за триене на този “експеримент” все пак да кажа аз защо съм за оставянето му. По някакви неведоми пътища голяма част от жените с лоши или никакви хранителни и спортни навици достигат до подобен род диети. Като така и така са стигнали може да е само от полза някъде да има и мнения като тези тук, които аргументирано да се противопоставят на подобен род диети. Иначе какво остава - някакви рекламни сайтове и бг-мама легенди за ефективността на тая глупост. Който има акъл в главата, ще се вслуша, който няма... ами тогава и да я има темата, и да я няма, все едно, пък и има едно нещо, наречено естествен подбор все пак...

04.07.14
13:25

Аз ще продължавам да си пиша в дневника докато го има. Ако бъде изтрит ще приема факта без драми.

Ден 15
03.07.2014, четвъртък

Захранване 4

71.8кг

1.5л вода

За деня: 6 малки круши и 7 натурални пълнозърнести гевречета “Тарали”. Друго нищо не ми се хапваше. Определено корема ми доста се е посвил и ще гледам да не го разширявам никога повече. Почти не съм се прибирала в нас до 15ч. След това задуха вятър и се прибрах, към 19ч пак много ходене. Вечерта към час съм се масажирала и мазала с крема (корем, гърди, ръце, дупе). По принцип го правя всеки ден и на сутринта кожата ми е гладка и хидратирана.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 06.07.14 08:05.

04.07.14
13:33

Ден 16
04.07.2014, петък

Захранване 5

71.4кг

1.5л вода

2 големи праскови
7 пълнозърнести гевречета тарали
още 7 гевречета в 21:15ч.

Днес ще се позастоя вкъщи, защото ме чака домакинска работа. Сутринта си купих двете праскови от пазара, носех си вода и си ги измих. Изядох ги навън. Още не ми се яде нищо друго и довечера ще изям 7 гевречета. В захранването пише да се яде по филия хляб без мая и вместо нея - аз ям гевречетата. Утре няма да ям плодове, а ще си сготвя боб по английска рецепта.

Мнението беше редактирано от Биляна* на 04.07.14 21:24.

04.07.14
15:02

казано от Мартин Томов на 04.07.14, 09:13:

Понеже гледам мнозинството от коментиращите тук са за триене на този “експеримент”

Ако се изтрият всички дневници, в които има глупости, какво ще остане от форума?

04.07.14
15:14

Да, точно така, иначе какво щяхме да правим по цял ден офисните плъхове, ако нямаше такива дневници, иначе като цяло

ТОЯ ДНЕВНИК МА КАРА...

Интересно захранване след такова гладуване - с гевречета (да, прочетох, че са пълнозърнести, но отлично знам какво представляват въпросните).
По съвет на Гарабитов ли е това?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1