Много болка

25.11.05
23:24

Цял ден в даскало се гърча като глист....така и неразбрах какво съм се направил, но в на лявата лопатка на гърба в една точка ме боли и това си...423423432 човека ме разтриваха в даскало, за да ми разкара, но нище...точно в една точна ми е съсредоточена болката и постоянно боли....правих гръб в неделя...рамо и корем в четвъртък, но забелязъх, че болката ми е от тази сутрин дали не съм спал нещо накриво ли незнам...кажете мнения...,че ако утре се събудя с болка в гърба ще се гръмна  :cry:

Заглавието на темата не е от най добрите , промених го
DJGorgio-Astor

25.11.05
23:31

Да не ти се е преметнал някой мускол, щом казваш че може да си спал накриво.

TW

26.11.05
09:49

На мен ми се е случвало да преметна мускул на рамото щот спах накриво
Един месес ме боля таман щех да ходя на лекар и ми мина

26.11.05
13:18

Azazel релакс :) това е схващане и аз съм го получавал доста е досадно и аз правех като тебе карах да ме растриват.. ако имаш някфо мазило пробваи да се намажеш иначе предполагам че до 1-2 мах ще премине болката.

26.11.05
21:03

мерси за мненията, мисля, че ми мина.... :lol:

05.12.05
21:45

да не пускам нова тема, вчера правих мъртва тяга и бях сложил 102 кг.... и направих серия от 10 повторения и след като свършох ми причерня и ми се врътна главата...от какво може да е това ???

05.12.05
21:51

[quote author=“Azazel”]да не пускам нова тема, вчера правих мъртва тяга и бях сложил 102 кг.... и направих серия от 10 повторения и след като свършох ми причерня и ми се врътна главата...от какво може да е това ???

От натоварването, липсата на кислород, падане на кръвното и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1