30.11.05
22:19
Здравейте момчета моето питане е според вас колко може да постигне натурално с добавки и добро хранене едно момче като мене на ръст 172 см
като говориме за размери,силови постижения и т.н.(много хора са ми казвали че ръста е голям фактор?) при полжение че съм със сравнително добра генетика и качвам сравнително бързо , за сега тренирам сериозно от 1,5 год и съм доволен от резултатите(43 смр ръка гр.об. 119 85 кг)
Ами виж мен например постигнал съм доста ,ти също ще постигнеш няма съмнение в това по бавно става но е за по дълто и по здравословно наистина
30.11.05
22:27
Ами и аз така си мисля както са казали хората хубавите нещта идват бавно.Предпочитам да изградя нещто трайно.Напоследък много пъти се изкушавах да посегна към забранените медикаменти щото около мене постоянно се говори нещта от сорта:” без бионабол нема да качиш повече и т.н.” но аз имам вяра в себе си и мисля уппорито да продалжа това е...
СИГУРНОСТ можеш още и още да постигнеш и бес бинабол, даже и това което си постигнал като размери не малко.
УсПеХ !
05.12.05
11:06
[quote author=“JoroDrakona”]...Напоследък много пъти се изкушавах да посегна към забранените медикаменти щото около мене постоянно се говори нещта от сорта:” без бионабол нема да качиш повече и т.н.”...
Пич забрави за тях :!: :!: :!: :evil:
За 1 година и половина щом имаш такива резултати, продължавай така да си тренираш. Ще качваш по-трудно, но за сметка на това няма да си навредиш. :wink:
Успех :!:
05.12.05
12:22
Братле според мене си много далече от генетичния предел той ако се постигаше за година и половина всички щяха да тренират даи инфо горе-долу какъв тип тяло си ,даи си талия прасец ,общо взето опиши се по-подробно
05.12.05
23:00
Еми братлета аз по принцип съм бил винаги атлетичен тип тяло, даже още като не тренирах с
тежести имах коремна преса и добра мускулатура релефна, и като цяло хармонична.Тогава приятелите ми ме бъзикаха как така имам коремна преса като почти не правя корем, само ям хляб и други тестени изделия...А относно другите ми размери сега съм 87 кг(качил съм 2 кг)
и другите ми мерки са:
талия:88 см(отпусната)
пресец:43 см
бедро:64 см
предмишница:36 см
общто взето са това.Да ви се похваля момчета вчера направих свой рекорд на тягата 200 кг
и съм доста доволен:)но както винаги момчетата в моята зала като видяха това веднага започна да се говори по мой адрес тоя Жоре пак се е назобил и такива простотий,аз разбирасе им теглих една майна:(просто не им се вярва че човек може да постигне доста и без химия , щото като правя тяга и клек ми се смеят че това били тъпи упражнения че щял
съм да направя само голям задник и ще се контузя и викат че тези упражнения не са нужни:(
Аз си трая и тренирам и после...аз се смея като им видя физиономийте на тея философи,та така...Мерси много братлета разубедихте ме напално че има още много да се постига само човек да има воля.Още веднаж МЕРСИ:):):)
05.12.05
23:22
Споко бе те ти завиждат :) . Прави си тягата и клека те нека да си говорят
БТВ на колко си години ?
05.12.05
23:24
Ми братле преди седмица станах на 18 а ти?
[quote author=“JoroDrakona”]Еми братлета аз по принцип съм бил винаги атлетичен тип тяло, даже още като не тренирах с
тежести имах коремна преса и добра мускулатура релефна, и като цяло хармонична.Тогава приятелите ми ме бъзикаха как така имам коремна преса като почти не правя корем, само ям хляб и други тестени изделия...А относно другите ми размери сега съм 87 кг(качил съм 2 кг)
и другите ми мерки са:
талия:88 см(отпусната)
пресец:43 см
бедро:64 см
предмишница:36 см
общто взето са това.Да ви се похваля момчета вчера направих свой рекорд на тягата 200 кг
и съм доста доволен:)но както винаги момчетата в моята зала като видяха това веднага започна да се говори по мой адрес тоя Жоре пак се е назобил и такива простотий,аз разбирасе им теглих една майна:(просто не им се вярва че човек може да постигне доста и без химия , щото като правя тяга и клек ми се смеят че това били тъпи упражнения че щял
съм да направя само голям задник и ще се контузя и викат че тези упражнения не са нужни:(
Аз си трая и тренирам и после...аз се смея като им видя физиономийте на тея философи,та така...Мерси много братлета разубедихте ме напално че има още много да се постига само човек да има воля.Още веднаж МЕРСИ:):):)
Ще съм благодарен да ми дадеш една примерна програмка за маса и сила и аз съм 172 само че на 16 и с 35 студена ръка От година и половина ходя ама ся искам малко маса
Мерси Предварително