04.12.05
20:20
Какво месо ядете всеки ден??
До сега ядях готови пилешки пържоли обаче,обаче са солени и имат вкус на подметка.Чудя се какво да ям ,по възможност готово ,а не майка ми всеки ден да ми готви месо.Какво ядете вие филета нещо ??
Незнам какво да си взема.
при месото имаш избор от (препоръчително) : пилешко (в каквито искаш варианти) - най богато на протеин и успоредно бедно на мазнини, телешко , риба (скумрия , хек - са с по ниско съдържание на мазнини) от мен това..
порови из форума има инфо
по-здрав
04.12.05
22:48
Ама тебе те мързи да готвиш или не можеш и разчиташ само на маика ти щото на нея и е писнало да готви?
04.12.05
22:50
Потърси там, където пекат кебапчета по пазарите, обикновено имат и прясно изпечени пържоли и шишчета. Риба тон от консерва излиза малко скъпо, но е много вкусно. За друго сега не мога да се сетя.
Каквото има не ме интересува е най добре е риба или червено месо но когато няма ....
ми за съжаление не обичам много много риба :( слабостта ми е свинското.ям предимно свинско,телешко и пилешко ама и пуешко не отказвам.преди като пуснаха пуешкото на браво съм изял сигурно 5кг от него
05.12.05
12:33
аз почти всеки ден наблягам на пилешкото като през два,три дни сменям с телешко за един два дни и пак връщам на пилешко(само гърди) а, всяка вечер ям р4иба ама си я купувам от на една приятелка баща и има магазин и за какво филе говориме не е истина ,не като от Билата купуваш 500гр зготвяш я и те стават на 350 гр щото другото е било вода и след като се е размразила и си я сготвя да се изпари, но просто абсолютно всяка вечер съм на риба.
05.12.05
19:08
Важното е или да е хвър4ало или да е плувало.
05.12.05
19:34
Всек’во!
06.12.05
09:16
Добре,а какво ви е мнението за свинското,определено пилешкото и телешкото са по-добре,но все пак аз мисля че и свинското месо не е за изхвърляне.Точно в моя случай,в момента качвам маса мисля че свинското месо ще ми бъде от по-голяма полза от пилешкото примерно...
06.12.05
15:00
Аз не мисля че свинското е лошо просто пилешкото е оптималния вариант :wink: повече протеин по-малко мазнини
06.12.05
16:33
Квото има :D