В режим на прогрес .

Темата е заключена.

Здравейте (wave). Това е моят дневник. Започнах го, защото реших че ще е по-лесно на другите хора както и сам да си следя какво правя, какво ям и как преминава денят ми .. Ще се надявам да няма критики и обиди.. Висок съм 166см и тежа 54кг другите неща ги има в мерките.. :) В момента може би имам лек корем .. Плочките си личат, но има корем.. Гледам да го смъкна и да действам (muscle) .. За сега това ;) ..  И нека започна с днескашните хранения и упражнения.. 
Хранения:
08:00 - 1 принцеса с кайма и зърнена закуска около 100-150гр
09:30 - малък шоколад точно преди тренировката
12:30 - мешана салата и пиле с ориз
16:00 - орехи - не знам колко точно просто взех и начупих..
20:00 - салата снежнка

Тренировката:
3 по 10 лицеви
5 по 3 набирания
4 по 50 дигания на дъмбели/гирички по 2 кг всяка
3 по 25 коремни преси
допълнително, че всеки ден играем футбол.. се включва и бягането ..

Това е за днес :) ..

03.07.14
10:27

Салата снежанка за вечеря ? Извинявай, ама аз съм колкото теб висока и съм повече кг и ям два пъти повече от теб? Мислиш ли, че тази храна ти е достатъчна ?

Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 03.07.14 12:05.

03.07.14
10:30

Щом живее ,явно му е .

Gery.. Ако не си прочела написах, че имам корем според теб дали трябва да се тъпча със хляб ?? Пък и ти си на 24 ... Има разлика .. Не знам, може и да не съм прав но мисля че това ми е достатъчно .. Чувствам се заситен и наистина съм :) ! Мисля че не е проблем да хапвам по по-малко след като целта ми е да правя плочки и да оформя корем :) ! Все пак благодаря за интереса към дневника ми (handshake) !

03.07.14
16:02

Ти си момче на 13. Хормоните бушуват, тестостеронът от сега докъм 20-тата ти година ще е на върха си за целия ти предстоящ живот. Тепърва имаш да растеш и да се развиваш. Сега не е най-подходящият момент за сваляне на килограми, търсене на релеф и т. н. Напротив - трябва да се храниш пълноценно и достатъчно. И наистина сравнението с 24 годишно момиче не е подходящо - ти трябва да ядеш в пъти повече от нея в момента.
Друго бих ти препоръчал - да хапваш добре и да тренираш активно, за да си изградиш спортни навици, които да не забравиш по-късно, когато животът те попритисне. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.07.14 16:03.

03.07.14
17:29

Като бях на твоите години, всички искахме да сме масивни, сега всички искат да са с плочки... абе манекенска работа.
Яж стабилно- не гладувай. Сега разтеж и трябва да се хранеш пълноценно. В противен случай ще си прецакаш имунната система и хормоналния баланс.

Е пичове благодаря ви :) (y) .. Обаче се чувствам добре с този режим на хранене въпреки, че може и още малко .. Но ще уважа вашето мнение и ще си хапвам по стабилно ;) .. Някой от вас може ли да ми покаже нещо като някакъв режим за тренировки или нещо такова .. И има ли значение кога тренирам и кога ям ??? Благодаря предварително !

Днеска като цяло денят мина доста добре. Уморен съм от тренировките за това ще гледам да отпочина добре :) ! Ето и денят ми.

Хранения:
08:30 - Овесени ядки със смокини в мляко.
09:30 - Белвита или нещо подобно беше ..
11:00 - Банан.
12:30 - Два сандвича със шунка и кашкавал със домашно краве масло.
14:30 - Вафла и студен чай.
16:30 - Ядки.
18:30 - Макарони на фурна .
20:30 - Боб и салата.

Тренировка:
5 по 3 набирания
3 по 10 лицеви
3 по 5 лицеви на юмручета
3 по 25 коремни преси
3 по 10 вдигания на по 2 10литрови туби с вода нали с всяка рака по 10 литра за бицепс.

Това е като цяло :) ! Лека вечер.

Добър вечер :) ! Ето и денят ми:

Хранения:
08:30 - 3-4парчета пица
10:00 - банан
12:30 - салата и задушени картофи
16:00 - малко шоколадче
18:00 - макарони
20:00 - печени картофи и пържени тиквички ..

Днеска съм почивка .. 2 дена тренирам 1 почивам :) .. Лека вечер !

Здравейте :) ! Бях на село и не съм качвал дневния за събота .. така че ще го кажа днес :) . Ето и него :
Хранения в събота:
08:30 - 3-4 филийки със домашно сладко от ягоди и сирене
10:00 - белвита
14:30 - боб с наденица
16:00 - вафла хипер
19:30 - картофи

Неделя:
09:00 - Две филии със лютеница
12:30 - картофи със сирене
15:00 - орехи
18:00 - белвита
20:00 - пържени тиквички със сос

Като цяло не съм тренирал през уикенда,но работата на двора и в градинката може би са заместили тренировката ;) ..
Това е за почивните дни . Айде лека вечер :) !

Добър вечер.. Днеска беше мега уморителен ден .. Може би сме стояли 9-10 часа на игрището ... Със по 15 минути почивка на 2 часа .. Ще гледам да напиша по на бързичко и да приключвам за днеска ..

Хранения:
09:00 - зърнена закуска ..
12:30 - Печена наденица
16:00 - вафла
18:30 - пица
20:00 - Кебапчета и кюфтета ..

Тренировка:
3 по 10 лицеви
3 по 50 дигания на гири
3 по 3 набирания обикновен хват
3 по 2 тесен хват

и т’ва е за днеска пичове ..

Ето един лаф за край:
Аз съм на зърнена диета - ям к’вот зърна :D !

Лека вечер :) !

Здравейте .. Снощи бях много уморен и съм заспал рано .. Събудих се да гледам мача,но бях изключил компютъра и затова днеска ще кача и вчерашния ден .. Ето:

Вчера:
09:30 - Сандвич
11:30 - ядки
13:30 - Задушени лук и таратор
16:00 - чипс
19:30 - таратор и картофи в гювеч
19:45 - вафла

Днес:
09:00 - саламка ( салам и лютеница обвити в тесто )
10:30 - белвита
12:30 - мусака с тиквички
16:00 - вафла
20:00 - таратор

Добър вечер .. :) Ето за днес.. :

Хранене:
09:00 - голяма пица с шунка, кашкавал и доматен сос
11:00 - вафла
13:30 - доматена салата и сандвич
16:00 - чипс
20:00 - пържени картофи

Тренировка:
5 по 5 сгъвания на корема .. не знам как се наричат, но заставам като за кофички и дигам краката изпънати..
5 по 3 набирания обикновен хват
3 по 10 лицеви

Лека вечер на всички .. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1