Белтъци в кутия от натурален сок?

MA

04.12.05
22:59

Така сигурно сте  чували че в америка се продават само белтъците от яйцето ,въпроса ми е някои виждал ли е дали в БГ. не продават също някъде ,и ако да,къде? :?:  :?:  :?:

04.12.05
23:45

Никога не съм виждал подобно нещо ,провери в МЕТРО ако и там няма не очаквай да има изобщо

SI

05.12.05
04:16

И аз съм го чувал това за чужбина, ако и тук има ще е прекрасно.

MA

05.12.05
12:07

Ако някой от феновете на форума има път натам и провери ще съм му благодарен щото много ще се улесниме всички :-)

06.12.05
12:21

здравеите,аз сам ги пробвал тези белтъци,не бяха в кутия а в някакво пластмасово ШиШе и се равняваха на 12 белтъка,аз си направих сметката 4е  с тези белтъци Ште ми излезе по евтино заШтото струваха под едно евро а и няма да си играеШ да отделяШ белтъци и жълтъци а и наи големият ми проблем 4е заемат по малко място в хладилника,но за съжаления нямаха съШтият вкус на на едно истинско яице,

06.12.05
19:15

сто на сто са преработени допълнително, а нали знаете че от естественото и натуралното по хубаво няма :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1