07.07.14
19:59
Не съм от хората който разпознават телата на билдърите, моделите и любителите, та въпроса ми е възможно ли е такова тяло без химия! Като казвам химия имам предвид стероиди..
07.07.14
20:07
казано от Деян Стоянов на 07.07.14, 19:59:
Не съм от хората който разпознават телата на билдърите, моделите и любителите, та въпроса ми е възможно ли е такова тяло без химия! Като казвам химия имам предвид стероиди..
З А Б Р А В И
Обичам ги тия двамата, гледам ги всеки ден:)))
Обичам Лазар Ангелов, обичам натуралния културизъм и 165кг преден клек на ЧИСТООО, обичам наивниците:)))) Пребъдете!!!
казано от Деян Стоянов на 07.07.14, 19:59:
Иначе, според мен-ДА.
Много знания, ама МНОГО. Просто като ти гледам въпроса, така зададен, ми е ясно че ги нямаш, няма и как да ги генерираш достатъчно бързо, че да справиш сам.
Та значи - пари за много добър треньор, пари за много качествени добваки, пари за да не работиш и правиш само това - ядеш, спиш, тренираш, лягаш си всеки ден в 10, имаш поне два двуразови дни на седмица, можеш да стоиш на под 50гр. въглени със седмици и...дотук как си:)))))
https://www.youtube.com/watch?v=lonJ_WomjgQ е го 150 кг преден
може 165 чисто ( май )
ма като тея natty, nopeeeee
Шегувам се за 165, то тоя дето трябва да го види, го е видял:))) Съвсем колегиална и невинна шега:)
Не бе не съм казал, че искам да съм като него или такива мускули (не че не искам) но не съм чак толкова неук, че да не знам за себе си .. въпроса ми е за тях. За Лазар се говори, че е чист, но дали е така.. а тези изглеждат доста по-добре и от него :)
Според мен, ПАК казвам - може. Просто това трябва да ти е живота за един доста сериозен период от време и не съм сигурен дали си заслужава.
Има едно момче тук от форума : Калоян Чолаков, виж му снимките. Ако не лъже, че е чист, той има потенциала да сложи бат Лазо в малкия си джоб...стига да му се занимава.
Витан Пейчев също има страшен ген...и още 3-4-има, ама няма да казвам, че ще се обиди някой, че е пропуснат.
казано от slavko на 07.07.14, 20:18:
... 165кг преден клек на ЧИСТООО, обичам наивниците:)))) ...
Шегуваш се, нали? Щото иначе ще го приема лично ;)
Може. Време, отдаденост за пълноценни тренировки и системно уместно хранене, суплементация, знания, опит или човек до теб и може би известни генетично заложени предимства.
*Бай да уей ...тия са ми малко гадни. Ма не претендирам да разбирам от мъжко :D
казано от Strelok91 на 07.07.14, 20:53:
*Бай да уей ...тия са ми малко гадни. Ма не претендирам да разбирам от мъжко :D
казано от Strelok91 на 05.07.14, 21:41:
- Снимай я. Не че си падам по мъжка гръд,
Малко като гузен негонен бяга, звучиш напоследък. Ма и аз не претендирам, че съм прав. :D :D :D
Не, не може. Който иска да изглежа така (особено пък в тинейджърска възраст като оня на снимката), да почва да зоби. Всяко нещо си има цена, а цената на такова тяло е редовната употреба на различни медикаменти.
Няма нужда да залъгвате и да давате напразни надежди на децата, само ще си загубят времето да блъскат всеки ден по цял ден и да дават хиляди левове за безсмислени добавки и накрая ще се чудят що не приличат на тоя на снимката.
Поне като знаят какво ще им коства реално, ще си направят по-добре сметката и ще си променят приоритетите.
Мнението беше редактирано от Петко К на 07.07.14 21:14.
Хаха ми Валдис...кво да ти кажа. Хвана ме батко. Затва си качих снимки в профила с момиче, да не стане сакатлък нещо. Но да се оправдая все пак:
- Всеки втори си мисли, че има гинекомастия и когато се заговори ,че трябвало да иде на лекар без изобщо да покаже момчето кво му има, съвети каквито и да са бяха просто неуместни.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 07.07.14 21:16.
казано от Strelok91 на 07.07.14, 21:15:
- Всеки втори има гинекомастия .
То просто щото всеки втори, който пита, е дебел :D
......
Не се връзвай, майтап да става. :D
07.07.14
23:01
Модерация: Тези съвети - извън BB-Team, моля!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.07.14 23:25.
07.07.14
23:25
Затва си качих снимки в профила с момиче, да не стане сакатлък нещо.
Пу, язък (dull)
Мнението беше редактирано от summertime на 07.07.14 23:27.
Е, защо навсякъде в интернет и клиповете, който гледам за него го водят Natural Fitness Model ?! Защо изкривяват реалността?
За пари естествено, за какво друго?
Нали ако каже, че взима химия, никой няма да купува добавките, които рекламира (продава). Ако изобщо някой му предложи договор при това положение.
А в САЩ ако не знаеш, стероидите са забранени и могат да те вкарат в затвора, затова там всички са “натурални”, до доказване на противното (т.е., докато не се издъниш на някой тест или не те хванат да търгуваш или купуваш стероиди).
14.07.14
14:36
Така е. Имат какво да губят и нищо не печелят от това ако признаят. Този материал отговаря на въпроса ти
14.07.14
16:44
Според мен такова тяло е възможо без забранени медикаменти. 15 години тренировки и хранителен режим + добра генетична предразположеност - костна сруктура + добър треньор + много пари за добавки + бърз метаболизъм( за поддържане на постоянен релеф) + това да е живота ти, професията и тн.
Защо пък да не е възможно.
Не говоря за конкретните хора на снимките(не ги познавам и не бих ги коментирал), говоря единствено за постигнатия резутат на визията им.
Така де мое мнение -:)
казано от Петър Димитров на 14.07.14, 16:44:
Защо пък да не е възможно.
Списъкът “защо не” е дълъг, но основното е, че тялото не може да поддържа голямо количество мускули при натуралните нива на тестостерон. Още повече ако искаш и да си с нисък процент мазнини в същото време. А дори да имаш извънземна генетика и да си един на милион и да направиш прилични мускули и релеф натурално - пак няма да изглеждаш като човек, който е с подобни размери и процент мазнини, но в същото време е на химия.
казано от Петър Димитров на 14.07.14, 16:44:
15 години тренировки и хранителен режим + добра генетична предразположеност - костна сруктура + добър треньор + много пари за добавки + бърз метаболизъм( за поддържане на постоянен релеф) + това да е живота ти, професията и тн.
Защо си мислиш, че като тренираш 15 години, постоянно ще прогресираш? Прогреса е първите няколко години, след това е толкова бавен, че преди да качиш 5 кг. чист мускул, ще остарееш и умреш от естествена смърт. Ако преди това травмите не почнат да те дърпат назад. Добавките да дават 1% разлика, не повече, така че може и тях да изключим от уравнението.
И ако това ти е професията, какво ще промениш? Ще правиш 2 тренировки на ден, вместо една? Ще спиш 2 часа повече? Ще ядеш 6 пъти, вместо 4 и ще пиеш един протеинов шейк повече? Мислиш ли, че крайния резултат ще е по-различен?
Дайте накакъв пример за краен натурален предел .. интересно ми е до къде могат да стигнат възможностите на натуралния фитнес .. :D
Искам още мотивация :D
Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 15.07.14 07:22.
15.07.14
07:40
Лесно е да се сетиш, че крайния предел при всеки е различен! Но определено е далеч от тези на снимката. Петко с два поста ви го обясни и то доста добре.
Искаш мотивация - Ти не можеш да станеш като тях, натурално!
Мнението беше редактирано от Ivaylo Stefanov на 15.07.14 07:56.