Преди малко, докато тренирах, се замислих дали да не си взема един степер от сорта на това .
Иска ми се да правя повече кардио, но понеже в нас няма достатъчно място за пътечка или колело, това е най-доброто, което мога да взема.
Какво мислите, дали ще ми свърши работа за стягане на бедрата и седалището? :)
28.11.13
20:44
казано от Petya на 28.11.13, 18:35:
Какво мислите, дали ще ми свърши работа за стягане на бедрата и седалището? :)
Не.
Аз като студентка имах такова и честно казано е пълен боклук. Ако можеш да си позволиш си вземи сгъваема бягаща пътека.
Сгъваемите бягащи пътеки още преди време ми бяха грабнали вниманието, но защо се отказах, не мога да кажа.
Тази ми изглежда доста добре. Вие какво ще кажете?
Имам и няколко въпроса - понеже лятото си бях натъртила стъпалото и от време на време травмата се обажда, бягащата пътека дали омекотява по някакъв начин стъпването?
И като тичам по пътеката, дали ще преча на съседите, т.е. ще тропам ли много? :D
Съжалявам за тъпите въпроси, но не съм пробвала пътеките по фитнесите и нямам много познания в тази област.. :)
30.11.2013: ~18 часа фаст
през фаста -
през прозореца:
- тостер с пилешко, кашкавал и яйце (inlove)
- пилешки гърди, парче кашкавал
- руло Стефани, сирене, ^лютеница
Добавки - -
Тренировка : почивка
Храна - тостера не му е тук мястото, но бях в Свищов и това беше най-доброто (и най-вкусното :D ), което можеше да ям. И прозорецът дойде малко дълъг, но днес ще гледам да компенсирам. :)
Размисли - доста дълъг ден. Не съм тренирала, защото нямах никакво време - в 7 часа тръгнах за Свищов, в 16;40 ми беше автобуса за обратно. Цял ден пътуване и мръзнене по студа (shake) Но поне изкарах 6ца на изпита (sun)
01.12.2013: ~19 часа фаст
през фаста - 1 ^ябълка
през прозореца:
- гювече; кебапче; 2 ^жълтъка
- резен Руло Стефани
- 2 резена Руло Стефани; малка пилешка пържолка; бучка сирене; лъжичка картофено пюре; ^лютеница
Добавки - -
Тренировка :
P90M—Upper Middle Lower
X2 Ab Ripper
Храна - прилична беше, но винаги може по-добре. :)
Размисли - нормален ден. Успях да се наспя, станах към 13;30 :D
Тренировката мина доста добре - реших да си направя и аб рипъра, тренираше ми се :)
04.12.2013: ~21 часа фаст
през фаста - 1 мини ^ябълка
през прозореца:
- 2 ^яйца; резен шунка; парченце сирене; 2 жълтъка
- пилешки гърди; ^лютеница; бучка сирене.
Добавки - -
Тренировка :
Гърди и ръце:
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 4х16, 14, 12, 10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 4х16, 14, 12, 10 повторения
3. Флайс с дъмбелите - 4х16, 14, 12, 10 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж – 3 х 14, 12, 10 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 3 х 14, 12, 10 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) – 3х 8 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 3х 14, 12, 10 повторения
8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 4х 10 повторения
Billy Blanks Aerobic Tae Bo Cardio
Храна - днес беше добре. И с фаста изтърпях повечко време, макар че при тренировката леко почна да ми се гади от глад :)
Размисли - днес имаше двойна тренировка, но това е понеже не успях да тренирам вчера, че ме болеше главата (малко прекалих с виното (купешко!!) предната вечер :D )
И двете тренировки минаха супер. Нещо си усещам странно тялото - главата ме боли по някакъв необичаен начин и краката са ми необяснимо изморени.
Сега ще ударя един здрав сън и утре всичко ще е ОК :)
05.12.2013: ~22 часа фаст
през фаста -
през прозореца:
- 2 ^яйца; резен шунка; бучка сирене; 3 жълтъка; няколко лъжички грах
- пилешки гърди; 1 кебапче; ^лютеница; бучка сирене
Добавки - -
Тренировка :
Гръб и рамене:
1. Опити за набирания надхват - 4х4 повторения
2. Гребане с щанга - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
3. Гребане с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10 на ръка
4. Добро утро - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
5. Супермен - 5х5 секунди
6. Раменни преси с дъмбелите - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
7. Вертолет - 4х 14, 12, 10, 8 повторения
8. Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 4х 10 повторения
9. Повдигания на ръце пред тяло с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10
Храна - добре беше днес. Така без грамаж храната изглежда много, но не е :)
Размисли - нормален ден. Направих си една обиколка по магазините и толкова зле отдавна не съм се чувствала. До скоро носех дънки XS и някои даже ми бяха големи, а сега едва в S се набутвам. Ще трябва да взимам някакви драстични мерки, че нещата не са тръгнали на добре (muscle)
06.12.2013: ~20.5 часа фаст
през фаста -
през прозореца:
- 1 кебапче; малка пилешка пържолка; бучка сирене; 3 жълтъка; малко грах с картофи
- 1/2 кисело мляко; доза протеин; 2 жълтъка
Добавки - -
Тренировка :
P90M—Upper Middle Lower
Ab Ripper
Храна - уж прилична. Първото ядене беше от сорта на “от всичко що има в хладилника, по малко”.
На вечеря не ми се ядеше нищо, та си хапнах кисело млекце :)
Размисли - нормален ден. Пак обикалях магазините и се разочаровах още повече, но това няма да го коментирам, ще мине :D
Интересното което е, че утре заминавам за 3 дена за Панагюрище - вече съм студентка, трябва да се празнува :))
Няма да имам възможност за каквито и да било тренировки там (освен на маса :D ), ще бъдем в някаква вила.. :(
Та това е, което имам да кажа. Пожелавам на всички весело посрещане на предстоящия празник, а на тези които днес имаха празник - да са живи и здрави! :)
Ей, сладурковци, здравейте! :)
Не съм ви забравила, даже доста често се присещам за форумчето, но времето ми е мираж напоследък. Започна сериозната част от живота и всяка минутка гледам да използвам по предназначение, че после е тежко :D
Накратко да опиша какво се случи с мен във времето, през което не писах - сигурно вече има година.. Записах се в университета, това го знаете. Първи курс завърших перфектно - от 10 изпита имам 9 шестици и една петица. Доволна съм, не очаквах да бъда толкова сериозна и в университета. Сега съм лятна ваканция, но още от другия месец почвам пак.
Другото което е, от февруари работя в една счетоводна къща, и понеже сега лятото не се занимавам с учене, от 3 седмици бачкам и в едно кафе, където ходя когато почивам. Малко нанагоре ми идва, но трябват пари.. :)
Сега по същество - тренировките си вървят точно. Имаше прекъсване за около месец като почнах основната работа, но това прекъсване беше умишлено. Дадох си сметка, че за 3 години тренировки, най-продължителното ми прекъсване е било 10 дена. Препоръчаха ми да си направя една по-сериозна почивка, да изненадам тялото по някакъв начин. Но от март досега, никакво прекъсване, никакви почивки, дори и да работя на две места, не го използвам за оправдание.
Откъм хранене е по-зле. Слабост си ми е.. Около половин година си поживях охолно и после ми беше доста трудно да вляза в релси, та до към средата на май месец не се ограничавах в яденето и положението стана меко казано трагично. Стигнах до 59 килограма (headbang) . Но поне пак навреме се усетих, че върша само глупости и реших да се стягам. Оттогава се стегнах, направих си режим и си действам по плана. Тренирам си, хапвам си както трябва и вече резултатите започват да се появяват. Сутринта се премерих - бях 54,5кг. Не бързам за никъде, знам колко е вредно нещата да стават изведнъж. Карам си кротичко, пък с воля и постоянство, ще се стигне и до точната форма. :)
Сега съм на циклично, с 6 часов прозорец и го съчетавам с НВД. Гледам да хапвам малко, но хранително.
Тренирам 5-6 пъти седмично, зависи колко уморена се чувствам. Гадното е, че бачкам поне по 12 часа на ден, а събота или неделя - по 16-17 и сънят е в доста ограничено количество, но ограничих и социалните контакти, та гледам след работа директно в леглото да се напъхам. Събирам ги по 5-6 часа сън, но умората си се натрупва.
Таа реших, че ще имам време, докато съм на работа, да драскам по 2-3 реда на ден. Доста го занемарих това дневниче, а ми беше голяма краста. :)
Новата ми цел е да стана около 48кг и да се напъхам в старите панталони :D Не отдавам съществено значение на кантара, гледам по-скоро огледалото, но си имам мазнинки, които трябва да изчезнат.
Това е общо взето, надявам се този път да съм по-сериозна от предишните и редовно да си водя записките - може да ми е единствено от полза.
Поздрави! (sun) (sun)
04.07.2014: ~ 18 часа фаст
04;00 - кафе
05;00 - тренировка
12;00 - парче спагети, 1 варено яйце
15;00 - 2 варени яйца
17;30 - 2 пилешки пържоли
Добавки - ..
Тренировка :
ХИЙТ 17/30 + 1км за загрявка, 800м за разпускане
Ab Ripper X2
Храна - лека доза въглехидрати в днешното меню. Няма как да устоя на спагетите, но количеството не беше много, даже напротив :)
Размисли - днес съм и на двете работи, която означава, че докъм 23 часа съм заета. Утре съм почивка и направо нямам търпение да се прибера довечера и да си легна. (nod)
Сутринта имаше голяма доза адреналин преди тренировката - както си вървя към игрището, за да тичам, изведнъж пред мен изскочи огромна немска овчарка, която определено не ме хареса. Приключи благополучно все пак :D
07.07.2014: 18 часа фаст
07;00 - парче баница с мед
12;00 - 2 ^яйца
15;30 - 2 ^яйца
17;30 - пилешка пържола, парче кашкавал
Добавки - - мелатонин.
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
2. Напади - 4х 16, 14, 12, 10 повторения на крак
3. Римска тяга - 3х 14, 12, 10 повторения
4. Глутеус ритник - 4х 30 повторения
5. Римско столче - 4х 10сек
6. Повдигания на пръсти с 20кг - 4х 13 повторения
7. Коремни преси - 4х 30 повторения
8. Fifer Scissors - 4х 15 повторения
9. Планк - 4х 10 секунди
10. V-ups - 4х 10 повторения
11. Извивания встрани с дъмбели - 4х 30 повторения
12. Вдигане на крака встрани от легнало положение - 4х 15 повторения на страна
Храна - слабо. Не трябваше да ям баница, но бях много гладна преди тренировка. Малко парче беше :)
Размисли - май ще мога да пиша само през седмицата - събота и неделя предпочитам да се занимавам с нещо различно от това да седя на компютъра. :)
Накратко за почивните дни:
Събота - перфектен ден! Почивах и от двете работи и си направих разходка до едни бивши съученички в Локорско. Цял ден обикаляхме по полетата и яздих кон :))))) слагам ви и една снимка :D
Тренировка нямаше, храненето беше хаотично - основно скара с хляб, домати и сирене.
Неделя - от 7;30 до 22;30 на работа. Направих някаква бърза тренировка сутринта - около 20-30 минути. Като се прибрах вечерта, краката ми бяха на пастет просто.
Вчера пак бях и на двете работи, но беше по-спокойно. Нормално мина всичко. Днешният ден ще го напиша по-късно или утре :)
Лек ден ^_^
08.07.2014: ~18 часа фаст
12;00 - 1 яйце, един жълтък
15;30 - 2 яйца
17;30 - 1 яйце, свинска пържола
22;00 - парче наденица с пуешко (?!)
Добавки - -
Тренировка :
Гръб и рамене:
5. Раменни преси с дъмбелите - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
6. Вертолет - 4х 14, 12, 10, 8 повторения
7. Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 4х 10 повторения
8. Повдигания на ръце пред тяло с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10
Храна - прилична. Наденицата вечерта я хапнах, защото шефката в кафето беше направила и настояваше да я пробвам. Домашна била :D
Размисли - сравнително нормален ден. Тренировката мина добре, но си усещам умора вече, много ми се спи :(
Отделно и тая градушка ми вдигна кръвното.. Може да се каже, че колата оцеля, но ще има доста да се поработи и доста пари да се налеят в нея :D
09.07.2014: ~ 18 часа фаст
04;00 - кафе
05;00 - тренировка
12;00 - парче картофен огретен, 1 варено ^яйце
15;00 - 2 варени ^яйца
17;30 - свинска пържола, парче кашкавал
20;00 - джин със сок касис, 1 сайдер
Добавки - мелатонин.
Тренировка :
ХИЙТ 17/30 + 1км за загрявка, 600м за разпускане
P90X Ab Ripper
Храна - става.
Размисли - нормален ден. Почивах от втората работа, та се прибрах по-рано, пийнах малко и в 10 часа си бях легнала. Поспах си :)
Може да не е много правилно, но си ми стана като навик всяка вечер като се прибера от работа да си сипвам по един джин със сок от касис. Разпуска нервите и приспива доста добре :D
10.07.2014: ~ 18 часа фаст
07;00 - кафе
08;00 - тренировка
10;10 - сайдер
12;00 - 2 варени ^ яйца
15;00 - 2 варени ^яйца
17;30 - 2 мини кренвирша с топено сирене, парче кашкавал
Добавки - мелатонин.
Тренировка :
Беше някаква бърза импровизация преди работа. Нещо от сорта на:
5 кръга:
- 10x V-ups
- 10 сек x Римско столче
- 10х на ръка Сгъване с дъмбел за предмишница
- 10х на ръка Сгъване за бицепс
- 15х на страна Вдигания на крак встрани
- 15х повдигане на прасци
Храна - слабо. Реших да си поспя вчера, станах по-късно и всичко беше на тъгъдък. Като си оправях храната видях, че нямам никакви пържоли и импровизирах с нещо, намерено в хладилника.
Размисли - нормален ден. Както казах, наспах се - нещо, което няма да ми се случи в близките седмица - 2 :D
Вчера ми казаха, че другата седмица всяка вечер съм и на втората работа. Сутрин пък трябва да ходя на лекар и да оправям колата при застрахователите. Лудница, общо-взето.
11.07.2014: ~ 18 часа фаст
04;00 - кафе
05;00 - тренировка
12;00 - 1/2 от: 3 ^яйца, голяма с.л. извара, домат, кашкавал
15;00 - другата половина
17;30 - свинска пържола, парче кашкавал.
..
..
..
Добавки - ..
Тренировка :
ХИЙТ 18/12 + 1км за загрявка, 600м за разпускане
Ab Ripper X2
Храна - прилична. Очертава се динамичен ден, но се надявам храната да остане такава.
Размисли - тренировката мина добре. Леко ръмеше, колкото да не ми е много жега :D Впоследствие обаче започна да си вали, та съкратих разпускането на 600м. Другият път повече :)
След Ab Ripper-a имаше още малко раздвижване за крака и корем, но бяха три кръга и не смятам, че е нужно да го споменавам. :)
Довечера съм на работа и след това заминавам за Горна Малина. Утре ми е единственият почивен ден, така че довечера е време за малко социални контакти :D Нямам търпение :)) Предполагам ще се пие, но няма да прекалявам.
14.07.2014: ~18 часа фаст
10;00 - сайдер
12;00 - ябълка
14;00 - бучка сирене, дебело парче Руло Стефани
17;30 - ^пилешко месо (варено), парче кашкавал
Добавки - - мелатонин
Тренировка :
Billy Blanks Aerobic Tae Bo Cardio
Храна - прилична. Трябва да започна да вкарвам някакви фибри в менюто, та може би първото ядене за деня ще е някакви плодове. :)
Размисли - за сега е нормален ден - няма напрежение, нещата вървят. Довечера не съм на втората работа, така че ще се прибера по-рано, пия един джин и право в леглото :)
Сутринта не успях да си направя тренировката, която беше за днес. Трябваше да тренирам крака и корем, но понеже “фитнес стаичката” ми е тази на брат ми, а той не беше на работа, трябваше да скалъпя нещо в хола. Мразя да пропускам тренировки, а лошото е, че не знам кога ще мога да я направя -_-
15.07.2014: ~ 18 часа фаст
05;00 - кафе
06;00 - тренировка
12;00 - ябълка, 1 варено ^ яйце
15;00 - 2 варени ^яйца
17;30 - варено ^пилешко месо, парче кашкавал
Добавки - мелатонин.
Тренировка :
5 кръга:
- 10x V-ups
- 10 сек x Римско столче
- 10х на ръка Сгъване с дъмбел за предмишница
- 10х на ръка Сгъване за бицепс
- 15х на страна Вдигания на крак встрани
- 15х повдигане на прасци
Храна - добре беше. :)
Размисли - слаба тренировка, но сутринта пак всичко беше набързо. Трябваше в 7 часа да изляза и да ходя по лекари. Пълна лудница, а нищо не успях да свърша. Утре пак ще трябва да изпусна тренировката.. трябва да ходя на лекар без да си мия очите ?! (dull) гадна работа :D Дано поне тоя път успеят да ми излекуват очите тия лекари, че не се търпи вече.
Иначе днес съм на работа и вечерта, което означава, че ще се прибера към 11 (в най-добрия случай). :(
16.07.2014: ~18 часа фаст
10;20 - 3в1 с малко мляко
12;00 - ябълка, 1 варено ^яйце, 2 с.л. мусака
14;00 - 2 варени ^яйца
17;30 - ^пилешко месо (варено), парче кашкавал
Добавки - - мелатонин
Тренировка : - няма.
Храна - става.
Размисли - странен ден. Уж трябваше да се наспя като хората, защото си легнах към 12, а станах в 7;30, но не се получи. Едвам си държа очите отворени в момента.
Не успях да намеря време за тренировка, 3 часа седях по болниците и закъснях с 2 часа за работа. Малко ми е нервно, тренираше ми се.
Довечера пак съм на работа. Дано от утре всичко си тръгне пак по план.
Здравейте!
Понеже сутринта бабите по градинките пак ми вдигнаха кръвното (после ще обяснявам), реших да си взема велоергометър. Може ли да ми препоръчате някакъв? Ще ми се да е компактен, но и практичен. :)
17.07.14
10:25
Купи си по-евтина и по-практична закачалка за дрехи.
Това ти предлагам. :)
17.07.14
10:30
казано от Кольо Пияндето на 17.07.14, 10:25:
Купи си по-евтина и по-практична закачалка за дрехи.
Това ти предлагам. :)
Даже и за това не го ползвам моя вече ... (giggle)
Ххахах е то е ясно, че в един момент започва да се използва като закачалка, но поне първоначално ще си го използвам по предназначение. Има ли изобщо някакъв смисъл от подобна машина?
Мразя да тренирам в присъствието на някакви хора, затова и ставам в 4 часа да тичам, та колелото ще ми е доста полезно в това отношение. Ясно е, че няма как да замести тичането, но ще върши ли работа за едно прилично кардио?
Най-вероятно ще си взема. Знам, че ще ми е интересно в началото, а после ще започна да го пропускам, но винаги можеш да се отървеш от нещо такова :)
17.07.2014: ~ 18 часа фаст
04;00 - кафе
05;00 - тренировка
12;00 - 1/2 кисело мляко, 1 ч.л. ленено семе, 3 ч.л. овесени трици, 1/2 доза протеин
14;00 - 2 варени ^яйца
17;30 - пилешка пържола, бучка сирене, 1 варено ^яйце
... джин, сигурно.
Добавки - мелатонин.
Тренировка :
ХИЙТ 18/12 + 1км за загрявка
P90X Ab Ripper
Храна - прилична.
Размисли - слаба тренировка, като причината за това е онзи пес, за който разправях един път. Сутринта умната му стопанка пак го беше пуснала да си тича на свобода, но тоя път бях на 200 метра от нея. Тъкмо си правех загрявката и видях, че го пуска и се наложи да спра. Не исках да идва към мен, а предполагам това щеше да стане. Супер много се ядосах. Мразя да ми се провалят тренировки заради подобни глупости. Това е и причината да искам да си взема някакъв домашен уред. В крайна сметка май ще си взема степер. Сетих се, че си имам сериозни проблеми с колената от дълги години, а колелото ще им разкаже играта допълнително. Тия дни ще обиколя насам-натам да видя за степер. Нямам търпение. :)
Иначе и довечера съм на работа, а ме болят краката. Поне утре почивам от втората :)
21.07.2014: 18 часа фаст
12;00 - 1 варено яйце, 2 резена шунка, бучка сирене
15;30 - 1 варено яйце, 2 резена шунка
Добавки - - мелатонин.
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
2. Напади - 4х 16, 14, 12, 10 повторения на крак
3. Римска тяга - 3х 14, 12, 10 повторения
4. Глутеус ритник - 4х 30 повторения
5. Римско столче - 4х 10сек
6. Повдигания на пръсти с 20кг - 4х 13 повторения
7. Коремни преси - 4х 30 повторения
8. Fifer Scissors - 4х 15 повторения
9. Планк - 4х 10 секунди
10. V-ups - 3х 10 повторения
11. Chinese Abs - 3x 20 повторения
12. Извивания встрани с дъмбели - 4х 30 повторения
13. Вдигане на крака встрани от легнало положение - 4х 15 повторения на страна
10 минути степер
Храна - бива.
Размисли - натоварен ден. Нямам никаква енергия. Тренировката мина перфектно, чак се учудих. :)
Степерчето добре действа. Малко ме е страх да го използвам на пълни обороти, ама ще му видя максималните възможности скоро.
Иначе събота и неделя минаха нормално - в събота цял ден на работа, вчера цял ден вкъщи, само лежах и ядох :D
Довечера пак съм на работа, малко тегава ще е и тази седмица, но поне по-бързо минава времето. :)
Утре сутринта пък трябва да ходя по лекари, което значи че пак няма да мога да се наспя. Шанс :D
22.07.2014: ~18 часа фаст
12;00 - 1 варено яйце, 2 лъжици ориз със свинско
14;30 - 2 варени яйца, бучка сирене
17;30 - 2 пилешки пържоли, парче кашкавал
Добавки - -
Тренировка :
Гръб и рамене:
5. Раменни преси с дъмбелите - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
6. Вертолет - 4х 14, 12, 10, 8 повторения
7. Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 4х 10 повторения
8. Повдигания на ръце пред тяло с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10
Храна - добра. :)
Размисли - имам приятна мускула треска на задно бедро от вчерашната тренировка (sun) готино си е чувството, значи има ефект от степера :D
Иначе днес, за сега, всичко си е нормално. Сутринта обикалях по доктори и както винаги се оказа, че нищо ми няма, нищо че проблемите са очевидни. Свиквам си вече..
Довечера пак съм на работа и ако нещата вървят по план - след това са ми обещали да ме водят на разходка и да ме черпят пица. :D
Колкото и сериозна да се опитвам да бъда, пицата си ми е слабост. Но още нищо не е сигурно. :)
29.07.2014: 18 часа фаст
12;00 - 1/2 от (4 ^яйцa, парче ^суджук, 1/2 домат, малко белтъци от кутия)
14;00 - другата половина
15;00 - 3 in 1
Добавки - - мелатонин
Тренировка :
Кардио:
P90M—Cardio Intervals
3 кръга от:
- 10x V-ups
- 13 секунди римско столче
- Вдигане на крака встрани от легнало положение - 15 повторения на страна
- 13х (на крак) повдигания на прасец
- 10х (на ръка) сгъване с дъмбел
- 10х (на ръка) сгъвания за предмишница
още някакви упражнения, не мога да ги опиша :D
Храна - добре е днес. Видях в хладилника, че брат ми е взел от тия белтъци, които са в кутия. Сипах малко към яйцата. Повече протеин да има :D
Размисли - приличен ден. Вчера си легнах в 21;30. Не заспах веднага, но поне 6;30-7 часа си поспах. По-добре е.
Брат ми нещо не ходи на работа и тренировките трябва да бъдат някакви импровизации по другите стаи. Сложно е, но гледам като не мога да направя тренировка за определена част на тялото (понеже ми трябват всички уреди), да си направя нещо като кръгова, така че да раздвижа цялото тяло. Уж идва добре натоварването.
Следващите 3 дена съм и на втората работа. Още един месец ще работя на две места, после отивам на очни и като се върна от тях, си оставам само на едната работа. Тогава пък ще трябва да почна да уча за изпитите. Няма почивка :D