14.05.14
14:58
Здравейте. Имам уред за тренировка (Suspension Training), който до някъде напомня познатият TRX.
Това за което говоря се води “Swing”, тоест Люлка, защото освен страничните ленти с ръкохватки (по 3 от всяка страна) има и основна седалка “хамак” - нещо което TRX няма.
Уреда е великолепен за закрепване в къщи или на открито - примерно на някое дърво в парка, на баскетболен кош, на лост или друго. От както го открих преди 2 години съм му страшен фен и макар от години да съм по зали и фитнеси, досега не бях срещал в едно толкова семпъл и едновремено ефективен уред.
С него се правят страхотни лицеви опори, кофички, коремни преси “ала Брус Лий” (обърнат с главата на долу), хоризонтални набирания и още един куп неща. Друго предимство е, че може много удобно да се “виси” и почива на долу с главата, което как освобождава кръста и гърба не е истина. Който е страдал от болки в тия места няма да намери думи да го оцени!
Имам 2 такива уреда за продаване. Разцветката е изцяло оранжево. Нови са, вървят с упътване за използване, анкерни куки за монтиране към таван и всичкки необходими карабинери, въжета и т.н. Материала е полиамидна коприна - няма късане. Всичко е в комплекта - няма нужда да се докупува или търси нещо друго.
Цена 144 лв за бройка.
Контакти тук или на мейл: lutgulajn@yahoo.com
Темата беше редактирана от Драгомир Динов на 14.05.14 15:07.
08.07.14
22:42
Имам 2 налични.