Водна топка и фитнес

09.07.14
12:44

Здравейте!
На 16 години съм и тренирам водна топка вече трета година. Тази зима исках да кача малко маса но ми беше много трудно, и затова спрях водната топка за 3-4 месеца. За този период стнах от 62 - 69кг. Натрупаха се мазнини в областта на корема и последния месец ходих да тичам и правих по-интензивни тренировки в залата с цел да ги изчистя. В крайна сметка станах 67кг. До тук добре. Миналата седмица отново започнах да ходя на водна топка и от тогава съм свалил 2 кг. Та въпросът ми е как да си поддържам килограмите при двуразови тренировки? Напоследък апетитът ми рязко намаля и се чуствам доста изтощен. Няма я тази енергия от периода ми в който ходих само на фитнес. Ако може да ми препоръчате нещо за възтановяване и апетит.

С двуразови тренировки и кофти хранене (съдя от липсата на апетит) не можеш да очакваш да имаш енергия в излишък. Ходи си на водна топка, а на фитнес само в дни, в които нямаш водна топка, яж достатъчно, а за добавките мисли като последна мерка. Бцаа и глутамин би трябвало да ти свършат работа, но куца ли ти храненето и цялата опаковка да изпиеш, няма да видиш ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1