Опитвам се ..

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.07.14
23:30

Благодаря, ще приключа с продуктите, които имам за да не ги изхвърлям без причина и ще оправя нещата :)

10:00 Закуска - съгреших и си доизядох козунака , поне да знам, че вече го няма . Иначе к.мляко с 2 нектарини, аронияи трици.
Протеин след тренировка
13:30 Обяда беше голяма купа салата от зеле, сьоМга(чудя си се в предните пост-ове, какви глупости съм писала), краставица, кашкавал и царевица. Много малко сол сложих и оцет заради зелето. 3-4 вилички туко-що опекла се мусака (нямаше как да устоя просто)
14:40 чисто кафе
20:00 2 малки сандвича със сьомга и кашкавал, бъркани яйца от 3 белтъка и 1 жълтък смесени с царевица ииии 4 вилички мусака.

Тренировка : гръб и гърди
придърпване на лост с широк хват 2х12 с 20кг и 1х12 с 25кг
с тесен хват 3х12 с 20кг
придърпване на долен скрипец 3х12 с 20кг
(тва с придърпването на въжето към гърдите) 3x15 с 20кг
гребане с Т-щанга - 3х10 с 20кг
лежанка 3х12 с 20кг
гледах също за трапец, държейки лоста с отпуснати ръце си надига раменете 3х12 с 20кг отпред и 3х12 с 20 кг с лоста зад мен
придър
Железен кръст 3х15 с 5кг (трудно ми е да свикна)
Избутване на дъмбели от наклонен лег - 3х12 с 5кг
ииии 3х15 с 25 кг клек с щанга
завърших с няколко опити за набиране, само първия беше успешен. Не знам дали не правя нещо бая грешно, но не мога и не мога да се набера.Днес ми хрумна да си подпра леко краката, колкото да не висят и да се набирам така, до като стана по-издръжлива.

По-късно правих лицеви упори

05.07.14
23:04

Закуска 9:30 к.мляко Боженци 2% 50гр + 2 нектарини + пшенични трици + арония
11:30 - 1 парченце черен шоколад
Днес ми беше почивен ден, но направих уморителна разходка до Крушунските водопади, а там падна яко катерене. Към 12, още готвейки за почерпката след разходката си хапнах 2 вилици мусака и 1 парче шоколад.
Към 15ч изядох нектарина с 2-3 сливи
16:45 : 200гр салата снежанка, филийка черен хляб, във форма за мъфини изсипах смес от жълтък с 3 белтъка, броколи,царевица,шунка,кашкавал и малко черен пипер. Изядох 2 такива и 3-4 мини оризовки с шоколад.
21:10 Вечеря - бъркани яйца (2 цели) с малко царевица и кашкавал + нектарина

P.S - Прикачих снимка от разходката :)

06.07.14
20:35

Закуска 10:30 2 нектарини с к.мляко, пшенични трици и арония. Подсладих си с 2 оризовки с шоколад и 1 бонбон рафаело.
Обяд 14:20 - 6-7 парчета риба (обожавам просто)
Протеин след тренировка
Вечеря 19:40 - 3 парчета рибка + 1/2 купичка с зеленчуци и няколко парченца праскова

Тренировката беше за ръце и корем. + 30мин на крос-а

Мнението беше редактирано от Rosina Radoeva на 06.07.14 20:41.

07.07.14
21:05

Днес от леглото директно със ставането се пльоснах на пода за 40 лицеви (на серии по 12, 13, 15) ^_^

Закуска 9:00 50гр к.мляко с праскова + арония + трици
Обяд 11:50 4 парчета рибка + 1/2 купичка с боб
Протеин след тренировка
16:20 50гр суров слънчоглед
20:20 Вечеря - 2 парчета рибка и по-малко от половин купичка с боб + 1 малко домашна ябълка за десерт
водата дневно не ми пада по 3,5 - 4 литра

Днес правих крака, но се чувствах много зле и стана провал.. не знам от времето ли, или нещо друго..
4 серии клек с щанга 15 повторения с 20кг + 3х 12 с 25
лег преса 3х15 с 50кг
прасец 3х20 с 25кг
мъртва тяга с прави крака 3х12-15 с 25кг
бедрено разгъване 3х12 с 20кг
бедрено сгъване 3х12 с 15кг (тук вече се чувствах много зле)
2 упражнения с по 20 повторения на крак.
10 широки клека с пудовка

иииииииии до там... в момента ме болят краката сякаш съм направила изключително трудна и натоварваща тренировка, а не е така ...

08.07.14
21:15

Закуска 09:00 - купа с малини и 25-30 гр. к.мляко + арония + 3 кафени лъжици пшенични трици
Обяд 12 без 10 - 3 малки парчета риба с малка купичка боб
Подсладих си с 1 бонбон рафаело и черен шоколад парче
Протеин след тренировка
16 :30 25 гр суров слънчоглед
18:40 - 25гр суров слънчоглед
20:00 яйца по панагюрски с 1 малка филийка черен хляб (2 цели + 1 жълтък още + много малко сиренце сложих) , малко салата домати и краставици, домашен сухар и малка купичка с вишни.

Реших да направя промяна в тренировките ми и за това започнах нов фитнес план с продължение 4 седмици, след тях ще си избера друг и така разнообразие. Тъкмо тялото ми няма да привиква, а на мен няма да ми омръзва.
Така де, днес правих ръце, рамене и коремни преси.

Това е тренировката, ако някой е заинтересован :
http://www.bodybuilding.com/fun/erin-stern-elite-body-4-week-fitness-trainer-day-1.html

И една снимка от днес

Мнението беше редактирано от Rosina Radoeva на 08.07.14 21:26.

08.07.14
21:38

Оп извинявай гледал съм друго.

спам>

Мнението беше редактирано от Васил Р на 08.07.14 21:41.

08.07.14
22:15

Обикновено трябват около 3-4 седмици за да се видят първите резултати от дадено програма, и дали тя работи. За 1 месец тялото ти няма да привикне :) Иначе изглеждаш добре предвид стажа ти. Не разгледах хубаво програмата, която си почнала, но имай предвид, че да копираш програмата на професионалист, много по-напреднал от теб, не дава същите резултати.

Мнението беше редактирано от cantimagineit на 08.07.14 22:21.

09.07.14
09:56

Е, аз не очаквам същите резултати. Реших да пробвам програмата, защото е интересна, по-различна. Ще си добавям всеки ден и по някое друго упражнение. Иначе реших просто да започна да разнообразявам. След края на тази, ще пробвам друга и така. Направи ми впечатление, гледайки 4-5 интервюта на победителки в състезания , че нито една от тях не прави еднаква тренировка. Всеки път вкарва нещо различно.
Абе .. с времето ще стане. Аз не тренирам за лятото, а за себе си , така че и зимата чак да имам някакъв по-забележим напредък - ще съм много щастлива :)

09.07.14
10:40

казано от Rosina Radoeva на 09.07.14, 09:56:

Е, аз не очаквам същите резултати. Реших да пробвам програмата, защото е интересна, по-различна. Ще си добавям всеки ден и по някое друго упражнение. Иначе реших просто да започна да разнообразявам. След края на тази, ще пробвам друга и така. Направи ми впечатление, гледайки 4-5 интервюта на победителки в състезания , че нито една от тях не прави еднаква тренировка. Всеки път вкарва нещо различно.
Абе .. с времето ще стане. Аз не тренирам за лятото, а за себе си , така че и зимата чак да имам някакъв по-забележим напредък - ще съм много щастлива :)

Профитата казват това с тренировките по друг повод. Въртят упражненията в тренировката с алтернативни, но в никакъв случай не сменят 4-5 вида програми за един месец :) За другото имах предвид, че има упражнения за по-напреднали момичета в залата, които не съм сигурен, че ти вършат работа. Например всички тези дърпания на кабели, за гърди, за рамене, едностранно за гръб и т.н. Не искам да те подценявам, но в повечето случай е нужен опит за да фокусираш и да изпълняваш движението, натоварвайки мускула който искаш, а не просто дърпане на въжета насам-натам :) Успех иначе :)

09.07.14
20:57

Слагам минимални кг за кабелите, за да ги правя изчистено. Старая се на правилно изпълнение и при свикване вдигам кг.

09.07.14
21:05

09:20 - Закуска - купичка вишни
11:35 - купичка зеленчуци с 1 краставичка нарязана + 2 цели яйца и още 1 белтък
12:15 - кафе без захар
протеин след трен
16:45 - грейпфрут + 2 ябълки и кафе
20:00 - Вечеря - малко зеленчуци, пилешко филе, половин шепа домашни сухари.

Тренировката днес беше крака : http://www.bodybuilding.com/fun/erin-stern-elite-body-4-week-fitness-trainer-day-2.html
Добавих си лег преса 3х12 с 50 , клековете ги правих 2х10 с 25кг 2х10 с 30кг и 1х10 с 25 кг.
Добавих си също упражнения на постелка + за вътрешната част + 3х12 с пудовка широк клек.
Направих малко коремни и скачах на въже.

Явно си нараних малко кръста с “good morning” , защото го правих с 20 кг лост и първите 2 серии по 10 бяха окей , но на последната към 8-то навеждане започна да ме преболява, но ги довърших и после бая време не можех да се наведа. Сега съм по-добре, но още има една точка, която ме преболява.

Мнението беше редактирано от Rosina Radoeva на 09.07.14 21:10.

сама ли тренираш или с инструктор?

09.07.14
21:10

Сама :)

10.07.14
21:48

Закуска в 09:15 - 100 гр к.мляко + праскова и кайсия + трици + арония
Обяд 13 :10 - прекараха ме да ям панирани пилешки хапки.. малко цаца и салата
14:00 - кафе
16:10 - шепа орехи и шепа сушени боровинки
19:40 - Вечеря - салата и купичка таратор.

Днешния ден ми беше кардио и малко упражнения за корем.
Скачане на въже, интервали на колелото, още бая скачане , бягане и на крос-а за финал.
Надявам се да съм поизгорила мазнотийката от обяда :(

Споко.. от 1 път нищо няма да стане, не се натрупва на секундата :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 10.07.14 21:54.

10.07.14
22:29

Ee да, но се опитвам да се задържа максимално на добра храна и ако ям нещо по-вредно, то е да при абсолютна липса на друг избор. И без друго трудно овладях лакомията ми за още и още сладко :D

10.07.14
22:35

Няма проблем с умерено консумиране на пушена сьомга, веднъж, два пъти седмично, но не трябва да се разчита на нея за всекидневен източник. Няма смисъл според мен от нея, не бих казал, че е по-вкусна, а е 2 пъти по-скъпа от суровата. Но все пак не може да се сравнява със сладко или джънк.
http://www.bb-team.org/articles/4514_opushvaneto-kato-metod-za-prigotvyane-na-hrana

10.07.14
22:49

Миналата по седмица хапвах в повече, защото си взех 170гр и чак вкъщи видях че срока е до след 3-4 дни, не помня вече. Ииии за това така се получи. За останалата стана така редовно, защото дядо ми купува, прави я всичката за мен и все трябва да се изяде ..... Вече уж го отказах от пържене поне. Взел ми е филета пилешко и от бяла риба, та се надявам другите ми дни да са добри :)
За жалост нямам финансовата възможност да си позволявам само най-доброто.... за това търся алтернативи. Старая се на домашна продукция, плодовете да са от пазар пресни, а не супермаркети и за парите, които имам да си позволя възможно най-доброто. Здравословният начин на живот и доста скъп, а когато се поставят и повечко цели нещата стават зор. Тва протеин, храна, карта, аминокиселини, бърнери ... бая неща са, но всяка стотинка за тях си заслужава.

Мнението беше редактирано от Rosina Radoeva на 10.07.14 22:53.

10.07.14
23:10

казано от Rosina Radoeva на 10.07.14, 22:49:

Миналата по седмица хапвах в повече, защото си взех 170гр и чак вкъщи видях че срока е до след 3-4 дни, не помня вече. Ииии за това така се получи. За останалата стана така редовно, защото дядо ми купува, прави я всичката за мен и все трябва да се изяде ..... Вече уж го отказах от пържене поне. Взел ми е филета пилешко и от бяла риба, та се надявам другите ми дни да са добри :)
За жалост нямам финансовата възможност да си позволявам само най-доброто.... за това търся алтернативи. Старая се на домашна продукция, плодовете да са от пазар пресни, а не супермаркети и за парите, които имам да си позволя възможно най-доброто. Здравословният начин на живот и доста скъп, а когато се поставят и повечко цели нещата стават зор. Тва протеин, храна, карта, аминокиселини, бърнери ... бая неща са, но всяка стотинка за тях си заслужава.

170 гр не са много, окей е. Не разбрах кое ти прави дядо ти? Пушената сьомга? За кое пържено говориш?  Изгубих нишката :D Алтернативи винаги могат да се намерят, знам го от личен опит. А за теб в момента парите за аминокиселини и бърнери са излишни, вложени в храненето тези 100 лева месечно ще имат много повече ползи :) Успех

10.07.14
23:22

за рибката говорих, тя сьомгата свърши отдавна :D

11.07.14
20:36

Закуска в 9 и 15 - 100 гр к.мляко + 1 нектарина + оризовки малки 4бр. + 2 кафени лъжици трици и арония
Обяд 12 :30 - пилешко филе и 3 парчета царевица
Протеин след тренировка
16:30 орехи и червени боровинки
18:10 протеинова палачинка с малко мед - протеин, 3 белтъка 1 жълтък, 1 лъжица трици , много малко орехи
20:15 Вечеря - 5 малки парченца кашкавал , 3 парчета диня , шепа орехи с червени боровинки

вода за деня - около 4 литра и малко отгоре

Тренировката ми беше за гръб:
http://www.bodybuilding.com/fun/erin-stern-elite-body-4-week-fitness-trainer-day-4.html

добавих и 2х10 с 30 кг клек и поскачах на въже за финал

12.07.14
23:32

9:00 Закуска 100гр к.мляко+нектарина+малко орехи и червени боровинки.
Протеин след тренировка
14:10 пилешко филе,  малко салата от домат и краставица, 3 белтъка и малко орехи и червени боровинки.
17:30 1 парче баница
20:10 макарони на фурна ( пълнозърнести макарони,  яйца , кафява захар , обезмаслено прясно мляко , към 80 гр сирене)

Тренировката ми за дена по програмата беше рамене и гърди. Коремни преси правих също и си отскачах на въже + малко повъртах на колелото.  ^_^

14.07.14
22:01

Закуска 9:15 - нектарина + трици + малко орехи и боровинки + 1 оризовка и обезмаслено прясно мляко
11:45 - 2 парчета диня
12:30 - половин купичка пилешка супа + омлет (3 белтъка + 1 жълтък + няколко парчета кашкавал) + краставица
13:15 кафе с малко обезмаслено мляко
Протеин след тренировка + шепа орехи и боровинки
17:40 - ябълка
20:00 Вечеря - салата от зеле, малко пилешки крилца и 1 скумрия <3

Тренировката ми беше за рамене и ръце + корем
По-горе има клипът, така че няма да изреждам, само ще добавя, че почивката ми между сериите намаля, килограмите ги увеличих, добавих още няколко упражнения. Също не правя на края лицеви тип диамант, а обикновени, за да издържа към 15, тъй като на диамантените правя 2-3 и умирам..
Добавих си и експеримент лежанка 3 серии 12,10 и на 3-тата издържах до 8 и закачих едната страна а с другата се затиснах. Ръцете ми тотално изключиха, което пък показа, че тренировката е била силна. Иначе повъртях на колелото и бая поскачах на въже.

15.07.14
22:34

Закуска 09:00 - нектарина + 70гр к.мляко + пшенични трици + арония и малко боровинки ++ обезмаслено мляко с нес
Обяд : 12:15 - 1 скумрия + краставичка + 2хварена царевица + малко по-късно мляко с нес
Протеин след тренировка
17:15Общо шепа орехи с боровинки + Айс кафе
Вечеря 19:30 - малко салата (краставица, домат , маслинка ) + овесени ядки с обезмаслено прясно мляко и боровинки

Тренировката беше крака и мина невероятно. На края бях вир вода и едвам се движих !!

Утре заминавам с клуба, където съм доброволец, на обучение в Китен.Ще бъдем там до неделя, което означава, че тренировките ще са предимно скачане на въже, лицеви, коремни , клекове и т.н. Радвам се, че вчера правих ръце, а днес крака и така до края на седмицата ще правя просто при първа възможност някое от изредените упражнения и се надявам храненето ми да не е чак толкова трагично... Другата седмица ще наваксвам в краен случай.
Едва ли ще описвам всичко от там, но може да споделя някоя снимка :)
(sun)

Мнението беше редактирано от Rosina Radoeva на 16.07.14 00:01.

16.07.14
00:03

И още 2 снимки

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1