Извинявай, обаче предвид астрономическата обстановка, гевречетата не трябва да са нечетно число, иначе всичко се проваля. Четните числа и грамажи влияят на водната задръжка негативно и в момента опасността от поява на целулит е в пъти по-висока, като това ще се промени едва след 21-ви юли.
04.07.14
15:58
Мисля, че тук ще има пълен провал - захранването започна още преди да е изминало нужното време...някъде от 20-ти юни... :D
p.s.
нядавам се на продължения :
1. Пречистване с глад в стил Мимито Никифорова/Лидия Ковачева
2. 90 дневната диета
Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.07.14 15:59.
04.07.14
15:59
Супер дневник,много кг се смъквали,почвам и аз,откъде да си купя коктейли,как да го намеря тоз човек,къде да му пратя парите си.Обичам и гевреци.Как само ще се захраняя
Този Карнал, как ги усеща всеки път :D
Не, съжалявам, малко тъпо коментирах, да си призная - и лицемерно, щото аз с лунните фази съм си правила експерименти :D
Ама в този дневник еднa тренировка не видях?!!?
Мнението беше редактирано от cocobutt на 04.07.14 16:05.
04.07.14
16:19
За какво му е на човек тренировки, като има вълшебен сироп ? :D
04.07.14
16:30
Ако някой още мисли, че дневникът е реален - пълно момиче с ниво на знания “Гарабитов” и гладуване за отслабване и здраве като цяло щеше да полудее от нападките и или да се защитава някак безспир, или да спре да пише разплакана от всички хейтъри. При по-внимателен прочит се вижда как се натискат правилните копчета на по-крехките души, а някои неща са направо нереални (Голям дъжд валеше, което предвещаваше, че ще ми върви като по вода)
Направете раздел “Гладуващи”, има аудитория, къде на майтап, къде не толкова (тук има някои тргикомични случаи) :D
И към това също може да добавите и раздел Липосукция/Лека гимнастика/Някакъв постмодерен йога вариант (последното да се чете като “стоим в поза лотос и обсъждаме съседката, колежката или милото и всички са ни криви”) :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 04.07.14 17:24.
Ден 17
05.07.2014, събота
Захранване 6
71.2кг
1.5л вода
За деня: 8 пълнозърнести гевречета “Тарали”, 3 шепи джанки и вечерта още 4 гевречета.
Отново много движение, облечено в разходки. От вчера открих сезона на студените душове. По веднъж на ден си взимам такъв с изцяло ледена вода за около 3-4 минути като се измивам с лимонен сапун с луфа (тези от Касиопея).
Ден 18
06.07.2014, неделя
Захранване 7
71.0кг
1.5л вода
За деня: 170г печено бяло месо от домашен заек, 7 пълнозърнести гевречета “Тарали” и обиколки на парка в Надежда. Харесва ми как изглеждам, а имам още толкова да извървя, т.е. имам още 6кг за смъкване. От разходките навън бая съм се опекла. Утре на работа ще отида различен човек :) .
Мнението беше редактирано от Биляна* на 06.07.14 08:03.
Кико, всеки си решава как да подходи със свалянето на килограми, но този дневник е фарс.
Изказът е прекалено като “по учебник”, прекалено изкуствен.
Иначе съм съгласна с горните две определения и има логика в иронията, която влагаш.
06.07.14
12:26
Пак ще си задам въпроса.
Виждам въпросните гевречета.
След като заглавието е “Иван Гарабитов - захранване”, то това навежда на мисълта, че всичко консумирано е по негова препоръка.
Така ли е?
06.07.14
13:39
При всички положения е интересно, защото:
- ако след подобно гладуване за захранване се включват подобни купешки тестени гевречета, по препоръка на въпросния Гарабитов, то веднага мога да кажа какъв специалист е.
- ако захранването с гевречета е по самоинициатива на авторката, то не е логично заглавието на дневника да носи това име. Също така е подвеждащ фактът, че на няколко места авторката изрично подчертава как се е доверила на професионалисти. Така някое друго заблудено момиче може да реши, че въпросните гевречета са добра храна.
казано от veronique на 06.07.14, 12:26:
Виждам въпросните гевречета.
След като заглавието е “Иван Гарабитов - захранване”, то това навежда на мисълта, че всичко консумирано е по негова препоръка.
Така ли е?
За това си права и вече коригирах заглавието на дневника си. Гледам книжката на Гарабитов и единствено за месото съм звъняла да ги питам дали вместо пилешко (както пише в нея) мога да ям бяло месо от заек. Отговориха ми положително. Гевречетата са по моя преценка. В книжката пише да изям 1 филия хляб без мая и ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА я замених със 7 гевречета. И според мен съм взела добро решение. Захранването в книжката е универсално. Спазвам го, но не точно, защото прецених, че хората са различни, телата им са различни и аз знам за себе си кое ще е най-добро за мен и целта, която съм си поставила. Така че, чета и се консултирам с книжката, спазвам реда и въвеждането на новите храни. Това смятам е важно. И към момента не чувствам, че трябва да променям нещо.
06.07.14
14:13
Всеки има право да върви по своя си път.
Па макар и да съжалява после.
От личен опит го казвам.
Не толерирам подобно гладуване с цел отслабване, нито такъв тип захранване.
Понякога си мислим, че усещаме правилно от какво имат нужда телата ни, но само си мислим. Реалността е друга.
Можеше да ги попиташ и какво мислят за глутена. Би било интересно.
Както и да е. Успех ти желая, и да няма сериозни йо-йо последствия след това ти начинание.
Спирам и аз до тук. Надявам се дневникът ти да НЕ е пример за други момичета, за които е важта просто цифрата на кантара.
06.07.14
14:19
казано от Биляна* на 06.07.14, 08:01:
Ден 18
Захранване 7
За деня: 170г печено бяло месо от домашен заек, 7 пълнозърнести гевречета “Тарали” и обиколки на парка в Надежда.
Това определено е авторски прочит на захранването. Къде са зеленчуците и пресните плодове?
На сайта на Гарабитов за 7 и 8-ми ден е дадено следното:
СЕДМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200 мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150 гр. сварени овесени ядки
ОБЯД: 100 гр. зеленчукова салата, 150 мл. зеленчукова супа, 100 гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250 гр. плодове
ВЕЧЕРЯ: 100 гр. зеленчуци на пара, 200 гр. зеленчукова супа
ОСМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200 мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150 гр. плод
ОБЯД: 100 гр. зеленчукова салата, 100 мл. зеленчукова супа, 100 гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 1 бр. варено яйце
ВЕЧЕРЯ: 100 гр. зеленчуци на пара, 200 гр. пилешка супа
Потърсих и брошурата, която навремето вървеше със сока, за да сверя инфото, но съм я изхвърлила.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.07.14 14:19.
10.07.14
14:47
Ee какво стана с тоя дневник??? С такъв интерес го следях :D
казано от Gery Grunge на 10.07.14, 14:47:
Ee какво стана с тоя дневник??? С такъв интерес го следях :D
Не са платили за нови серии (giggle) (wasntme)
И аз се чудех какво стана с ГаБаритов, като видях, че има дейност, така се зарадвах. :D
10.07.14
22:21
Явно няма да узнаем развръзката :(
Явно първи сезон е свършил. Сега пишат сценарий за втори - бъдете търпеливи, сериала е интересен и си заслужава да потърпим.
10.07.14
23:25
казано от Мартин . на 10.07.14, 23:09:
Явно първи сезон е свършил. Сега пишат сценарий за втори - бъдете търпеливи, сериала е интересен и си заслужава да потърпим.
Септември - Октомври да чакаме втори сезон викаш? :D
Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 10.07.14 23:25.
10.07.14
23:44
Залагам 1 доза БЦАА,че ще се върне ! :Д
02.02.15
22:39
искам да попитам какво се случи след като са изминали няколко месеца след сиропа
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.15 23:14.
03.02.15
00:55
казано от Silviq Toshkova на 02.02.15, 22:39:
искам да попитам какво се случи след като са изминали няколко месеца след сиропа
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Хайде, аз ще ти отговоря, защото и това съм го използвала :)
2 варианта да те мотивират да правиш подобно прочистване. То е прочистване.
Първи - интоксикация. Замърсена среда, злоупотреба с алкохол/цигари/забранени субстанции, евентуална комбинация, наистина много лош лайфстайл. Аз съм на мнение, че тогава ще ти се отрази чудесно. Ще се поизчистиш от токсини, ще свалиш няколко кг за известно време, после се връщат. По-добре с плодове, не с кленов сироп.
Втори - мотивацията да идва с цел отслабване :) Causa perduta. Това може да бъде само прочистване, не диета за отслабване. Тук не играе волята и убеждението “При мен ще бъде различно”. :) Казва ти го човек със солиден опит зад гърба си, изпробвал именно този метод. :) Пари на вятъра. Иди си купи нещо красиво, което да те мотивира да го облечеш след няколко-то месеца и да ти стои убийствено. :D
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 03.02.15 01:01.
23.01.17
16:16
Здравей Биляна благодаря ти за подробната тема другия месец и аз мисля да го пробвам сиропа и ако не забравя и нямаш нищо против ще споделя и моя резултат в твоята тема. :)