Трудно, но не и непостижимо :)

Темата е заключена.

09.07.14
12:31

Здравейте, от близо 4 месеца имам профил тук, но чак сега се престраших да си направя дневник. Историята ми на кратко : преди 3 години и половина ме налегна сериозна депресия, близо година не бях излизала от нас (освен до училище и обратно). Доста си похапвах, реших че това по някакъв начин ме успокоява и просто не усетих как качих. От 50 кг станах около 72 кг.  Просто много ми се беше струпало и не ми беше до това. :) След време успях да изляза от тази ‘дупка’ и реших, че просто няма да я бъде тази.

Започнах да тичам, да ходя на фитнес и уж да се храня правилно. Обаче попаднах на хора, които хал хабер си нямаха от т’ва ‘нещо’ наречено фитнес. Бях будала, доверих се и всъщност резултатът беше такъв, че вместо да сваля се получи обратното (смисъл задържах си килограмите и краката някак си ми се втвърдиха) и се отказах, и пак един застой.. (но все пак този път си следях храната)

За мое щастие се появи човек, който наистина разбира от фитнес, насочи ме и ме тренира вече 6 месеца. В момента съм 53 кг. :)
Висока съм 170см. Ще си взема мерките и тях ще ви ги напиша.
Чувството да свалиш толкова много, след толкова много усилия и лишения е страхотно. Сега имам нова цел - да се стегна още и да кача на мускул.

От утре ще започна да си записвам храната и тренировките.(F)

09.07.14
16:49

Браво за желанието .Има хора който като попаднат в подобна на твоята ситуация не излизат почти никога или твърде късно.Ако може сподели какво си правила със първият инструктор и съответно и със втория какво проработи при теб като тренировки,кардио,храна и т.н ?!Мисля ,че ще е интересно на доста читатели :)

И много успехи за напред !

Мнението беше редактирано от Master Admin на 09.07.14 16:49.

10.07.14
12:31

казано от Master Admin на 09.07.14, 16:49:

Браво за желанието .Има хора който като попаднат в подобна на твоята ситуация не излизат почти никога или твърде късно.Ако може сподели какво си правила със първият инструктор и съответно и със втория какво проработи при теб като тренировки,кардио,храна и т.н ?!Мисля ,че ще е интересно на доста читатели :)

И много успехи за напред !

Честно казано и аз си мислех, че няма да успея да отслабна.. даже се бях отчаяла.
Ами той не беше инструктор, представяше се за такъв. Уж много разбирал, хвалене голямо. Още с първото стъпване във фитнеса на всеки уред ми слагаше повече от колкото мога да вдигна, абе голямо тварене беше. То че трябва да е трудно, трябва обаче..
Дори имах лека контузия в началото. Резултатът беше такъв, че ръцете и краката ми станаха даже по-големи и твърди. Сега като се върна назад виждам и колко грешно ми е показвал упражненията..пълна заблуда и загубено време. Като се сетя само как можеше да ми докара беля на главата..

Сега приятелят ми ме насочи, тъй като той се занимава с това. В началото започнах с кръгови тренировки, като наблягах и на кардио в началото и в края. Следеше ми храната, кое след кое мога да ям и кога, защото става дума все пак за доста килограми, а не 2-3.
Промени целия ми режим, свикнах да ставам към 08:30-09:00h и да си лягам към 22:00h. Храненията ми бяха като по часовник, по едно и също време огладнявах. Той наблегна главно не на килограмите ами на повече повторения. Сега вече тренирам по две мускулни групи на ден + кардио. Тренирам 4 пъти в седмицата.

Разбрах само, че ако човек не мисли толкова какво яде и от какво се лишава, а само за целта, която иска да постигне нещата се нареждат доста по-спокойно. :)

10.07.14
18:10

Ами според мен това ,че са ти станали ръцете и краката по-твърди е по добре значи все пак си подобрила до някаква степен мускулатурата си.А храненето какъв тип беше по време на първият “фитнес гуру” и сега защото с това кардио в началото и в края както сега го правиш ти казвам ,че няма да те доведе до желания резултат.И пак не си споменала в момента как точно се храниш това е много важна част от успеха.

10.07.14
19:12

казано от Master Admin на 10.07.14, 18:10:

Ами според мен това ,че са ти станали ръцете и краката по-твърди е по добре значи все пак си подобрила до някаква степен мускулатурата си.А храненето какъв тип беше по време на първият “фитнес гуру” и сега защото с това кардио в началото и в края както сега го правиш ти казвам ,че няма да те доведе до желания резултат.И пак не си споменала в момента как точно се храниш това е много важна част от успеха.

Ами за мен не беше по-добре. Аз исках да отслабна, а не да остана на същите килограми, че и всичко което искам да премахна да се втвърди..
Храненето беше много зле, почти не ядях, не издържах и се сещате до какво доведе - тъкмо обратното.

Тъй като живея с нашите и храната е такава, каквато майка ми прецени. Баща ми е тежко болен(сърдечни проблеми) и има и на всичкото отгоре диабет. Храната вкъщи се следи из късо. Нищо мазно и нищо сладко. Така че всичко е повече от изрядно.

Ще пиша по-подробно веднага щом мога, сега се появиха за жалост проблеми, които ме възпрепятстват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1