Изчистване от мазнини (целулит)

Здравете!
Имам въпрос,който определено касае повечето дами.Това е въпроса с целулита.Аз спортувам редевно,най вече тичам и карам колело. Имам проблем с целулита в задните части на бедрата и под дупето  На 15 съм до скоро се занимавах с балет и явно след като спрях цлулита се появил, не си личи , но когато стина кожата се вижда . Моля Ви, каже ми как се маха с какви упражнения за хранено вече прочетох доста и съм информирана,но отностно физическата активност..

Целулита се появява, когато имаш мастни натрупвания в дадени области. За да се махне, са необходими добра хранителна култура + упражнения, които не включват само кардио, а и тренировки с тежести, за да се стегнеш,а не да увиснеш след свалянето на мазнините. Изпитано, проверено. ЕФИКАСНО.

12.07.14
06:52

казано от Камелия Боянова на 10.07.14, 18:27:

не си личи

Значи нямаш целулит ;)
Пий повече вода, сега лятото може по 3-4 литра на ден.

04.11.14
10:55

казано от Графиня фон Дачева на 10.07.14, 19:59:

Целулита се появява, когато имаш мастни натрупвания в дадени области. За да се махне, са необходими добра хранителна култура + упражнения, които не включват само кардио, а и тренировки с тежести, за да се стегнеш,а не да увиснеш след свалянето на мазнините. Изпитано, проверено. ЕФИКАСНО.

Подкрепям напълно и искам да добавя , че ако пиеш прясно изцеден сок от грейпфрут на гладно всяка сутрин също ще ти помогне . Аз миналата година имах целулит по дупето и задната част на бедрата , няколко месеца така пиех фреш , който сама си цедя сутринта и мнооого се намали , да не кажа изчезна целулита , така че съм се убедила , че помага . Само ако приемаш някакви лекарства не пий грейпрфрут , защото е много вредно в комбинация с лекарства .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1