РБД - подбор на храните

Здравейте машини започнах изготвянето си за диета,обаче нещо немога да разбера някои неща стигнал съм до тук:
Трябва да поемам по 3366 калории,359гр въглехидрати,124гр протеин,160гр мазнини на ден.
И всичко дотук.Немога да разбера как на колко хранения на ден да ги разделя,какви храни трябва да ям,трябва ли ако примерно имам 5 хранения да деля в,п,м на 5 да са по равно на едно хранене или ?
Ще съм много благодарен ако на някой му се занимава да ми обясни,знам че аз почти до никъде не съм стигнал но..
По-здрави!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.07.14 08:56.

11.07.14
11:46

Колко килограма си? Струва ми се малко протеина за толкова калории. Храненията около 4-5 са добре. Не е задължително на всяко ядене да е еднакво съотношението в/п/м, но все пак е добре да са разпределени на горе доло равни количества през целия ден. Ето малко примери за храни: Протеин: пилешко месо, яйца, риба, извара.. Въглехидрати: Картофи, ориз, овесени ядки, пълнозърнест хляб, макарони .. Мазнини: сурови ядки, заквасена сметана, зехтин, кашкавал.. Също така яж зеленчуци, като не ги включваш към въглехидратите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1