10.07.14
19:12
Здравейте, бих искал да попитам кое е по-удачно да комбинирам
Carbojet Basic (Amix) гейнъра + L-carnitine+ chrome (Biotech USA)
или
Gold whey standart (ON) + L-carnitine+ chrome (Biotech USA)
Кое е по удачно да се комбинира?
Цел : да сваля малко мазнини и естествено маса
10.07.14
19:57
нещо не ти разбирам логиката.. в единия случай имаш гейнър, а в другия протеин ? Каква е идеята тук.. по-удачно ми се вижда второто, защо точно този протеин? :)
10.07.14
20:23
Определено забрави за гейнера(изобщо за гейнерите за оосочените цели), избрания ти протеин съм го пил и съм доволен от него.
10.07.14
20:40
казано от Ивайло Валентинов на 10.07.14, 20:23:
Определено забрави за гейнера(изобщо за гейнерите за оосочените цели), избрания ти протеин съм го пил и съм доволен от него.
Да, ама зависи коя версия - ЕУ или американската :)
10.07.14
20:44
няма значение кое ще избереш, важно е как ще ги пиеш ;)
11.07.14
10:01
казано от Графиня фон Дачева на 10.07.14, 20:40:
казано от Ивайло Валентинов на 10.07.14, 20:23:
Да, ама зависи коя версия - ЕУ или американската :)
Дам, забравих да уточня, че говоря за американската версия ба продукта, макар че ми се иска да пробвам и еу версията, за да се уверя лично има ли голяма разлика, както се тръби по форумите
11.07.14
12:13
Ако искаш мога да ти подаря остатъка от моята ЕУ версия, която нямам намерение да пия и без това хаха :Д Към автора - определено протеин бих избрала :)
11.07.14
14:05
Мерси за бързите отговори, да гейнър няма да взимам.
А Относно протеина. Може ли да ми кажете някой качествен и в съсщото време, не толкова скъп,защото в този случай плащам 30 % само заради марката. С един приятел ще делим протеина на 2 такаче може и голямо количество от 2 д 5 кг.
13.07.14
03:13
казано от Графиня фон Дачева на 11.07.14, 12:13:
Ако искаш мога да ти подаря остатъка от моята ЕУ версия, която нямам намерение да пия и без това хаха :Д Към автора - определено протеин бих избрала :)
Е чак толкова ли е зле? Иначе мерси за предложението, ама ми се искаше да го пробвам, докато тренирам, а не съм си мърдал задника 2-ри месец и поне още толкова ще ми се наложи да почакам преди пак да започна, живот и здраве разбира се.
13.07.14
09:31
Зле не е, но определено не е същото.. ако си пил двете версии веднага ще усетиш разлика - като начало самата пудра седи по-различно. Самият протеин някак си става много воднист колкото и малко вода да сложиш. Разтворимостта при мен беше по-различна, не ме засищаше особено (за някои това е ОК, за други не - зависи с какви цели приемат протеина). Вярно,че откакто минах на телешки, определено ми се промениха стандартите, но като цяло.. последният протеин, който си взех на ОН изобщо не ме изкефи и имаше разлика - може да съм нацелила няква кофти партида, нямам идея, но е факт,че седи недопит и не мисля и да го пия.. Всичко е въпрос на гледна точка, разбира се. Просто споделям моя опит :)