Азотен бустер

10.07.14
19:14

Здравейте! Не съм сигурен дали има такава тема или дали тук е мястото й, но искам малко помощ. Вчера си купих азотен бустер (не мога да ви кажа марката - не е при мен сега, но дадох 90 лв. - ако помага)... та пих го вчера тренировката мина супер както се очакваше. Днес обаче не стана точно така ... изпих го, изчаках 30-тина мин. след което сякаш ми падна енергията, започна да ми поотмалява малко и все едно ми се разтрепериха крайниците.. много странно! Искам мнение, дали е от бустера до сега не съм имал такъв проблем... да не би да съм взел повече от нормалното (10-12 гр. за моите гк.) или пък защото го пих на гладно... моля дайте мнение, ако някой го е преживял - да знам да си притеснявам ли, да го спра ли ... Мерси!

Докато не кажеш марка...едва ли някой може да ти каже нещо по-конкретно. Важно е какви съставки има вътре, как е препоръчително да се пие дозата... куп работи. Напълно възможно е да ти е станало лошо от комбинацията жега + трен на гладно + бустер особено ако пиеш за втори път

П.С темата ти май не е в точния раздел :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 10.07.14 19:54.

Георги Милев

10.07.14
19:57

Ей пич, да знаеш занапред не си давай парите за такива простотоии. Пий едно кафе преди тренировка и тва е!

Carbohydrate

10.07.14
19:59

казано от Иван Николаев на 10.07.14, 19:14:

Здравейте! Не съм сигурен дали има такава тема или дали тук е мястото й, но искам малко помощ. Вчера си купих азотен бустер (не мога да ви кажа марката - не е при мен сега, но дадох 90 лв. - ако помага)... та пих го вчера тренировката мина супер както се очакваше. Днес обаче не стана точно така ... изпих го, изчаках 30-тина мин. след което сякаш ми падна енергията, започна да ми поотмалява малко и все едно ми се разтрепериха крайниците.. много странно! Искам мнение, дали е от бустера до сега не съм имал такъв проблем... да не би да съм взел повече от нормалното (10-12 гр. за моите гк.) или пък защото го пих на гладно... моля дайте мнение, ако някой го е преживял - да знам да си притеснявам ли, да го спра ли ... Мерси!

За да определиш, дали е от него, трябва да повториш опита поне 3,4 пъти при еднакви условия...

Ами понеже тренирам на открито и вчера беше по-голяма жега и ми нямаше нищо, а днес беше по прохладно ... не знам ще пробвам утре пак по същия начин и ако ми стане пак така може би ще го спра...

Мнението беше редактирано от Иван Николаев на 10.07.14 20:11.

10.07.14
20:16

Ако аватара ти е реален е нормално - черното дърпа топло!

Carbohydrate

10.07.14
20:21

казано от sapuna на 10.07.14, 20:16:

Ако аватара ти е реален е нормално - черното дърпа топло!

пиши “шега” след коментара, иначе ще помисли, че е реално ))

10.07.14
21:28

При мен се получава така с бустер ,когато не съм го взел на гладно. Ако съм хапнал нещо преди това ми става тежко и ми прималява и определено ми треперят крайниците. Даже съм повръщал. Гледай 4-5 часа преди бустера да не си ял и всичко е наред. АКо  нямаш сила пий по 2 дози. Най-добре ми действа на мен сутрин на гладно. Само ичакай поне 1 час да се разсъниш и всичко ще е ОК.

казано от Gergi_81 на 10.07.14, 21:28:

При мен се получава така с бустер ,когато не съм го взел на гладно. Ако съм хапнал нещо преди това ми става тежко и ми прималява и определено ми треперят крайниците. Даже съм повръщал. Гледай 4-5 часа преди бустера да не си ял и всичко е наред. АКо  нямаш сила пий по 2 дози. Най-добре ми действа на мен сутрин на гладно. Само ичакай поне 1 час да се разсъниш и всичко ще е ОК.

Ще пробвам така 4 часа след ядене... защото бях хапнал 1 час преди да го пия... може и заради това да е... човека в магазина ми каза да го пия на гладно, но не уточни колко гладно :D

11.07.14
12:44

... изпих го, изчаках 30-тина мин. след което сякаш ми падна енергията, започна да ми поотмалява малко и все едно ми се разтрепериха крайниците.. много странно! ...

не е странно. Описваш адреналинова хипергликемия - следствие от бързо разграждане на гликогена, качва се кръвната захар, оттам идва инсулинов пик и после - хипогликемия. Зависи от това как си балансираш въглехидратите в храненето. Непосредствената причина са невростимовете в комплеска на бустера - кофеин и т.н.

казано от Solomon Kane на 11.07.14, 12:44:

... изпих го, изчаках 30-тина мин. след което сякаш ми падна енергията, започна да ми поотмалява малко и все едно ми се разтрепериха крайниците.. много странно! ...

не е странно. Описваш адреналинова хипергликемия - следствие от бързо разграждане на гликогена, качва се кръвната захар, оттам идва инсулинов пик и после - хипогликемия. Зависи от това как си балансираш въглехидратите в храненето. Непосредствената причина са невростимовете в комплеска на бустера - кофеин и т.н.

Така, кое трябва да намаля в менюто си или изобщо да махна?

WW

11.07.14
18:31

На мен кафето не ми помага, работя по 8ч без почивка и нямам сили, но 1 доза от това , и ме връща на закуска....
http://nitrotiger.com/products/assault-736-gr-product_273.html?gclid=CO_5qZTKvb8CFVIPtAodeE4AIQ
Тренирам 3 пъти в седмицата но по 2ч.... пия го само преди тренировка, и ми стига прави сметка за колко време.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1