Стягащи кремове ?!

11.07.14
16:02

Има ли някакво мазило което да оказва благоприятен ефект в/у стягане на кожата.Просто съм свалил около 36-7 кг за 2 години и вече ми останаха малко мазнини в коремната област ,но се вижда как и кожата е лекичко отпусната в долната си част и исках да си взема нещо което с времето да помогне за евентуалното и прибиране.Млад съм на 22год и предполагам ,че би се прибрала ,но също така знам ,че си е индивидуално. Спазвам режим и тренирам в калориен дефицит съм и свалям по малко всека седмица.Но трябва да предприема нещо и за кожата поне така смятам и за това се допитах до вас може някой да е минал вече по този път и да каже някой съвет :)

Тия работи не стават с мазила, за жалост.. единственото, което бих ти препоръчала е, кожата ти да е хидратина постоянно и да я мажеш с нещо, в което има витамини, които да подхранват. Другото - тренировки..хранане..

JE

11.07.14
17:19

Може да ти прозвучи странно, но бих препоръчала козметика, ориентирана към бременни и раждали жени. Първо, че е съобразена с много скоростно разпъване и свиване и второ, с оглед безопасността на бременните и кърмещите, се води че имат по-малко вредни съставки (то не че ще са свръх полезни, химия си е, ама уж така се водят) На мен не ми останаха поражения от бременността- мазах се и повреме на “разтягането” :D и после за прибиране, козметиката беше на “Мустела” (дано не се приеме за реклама, просто не съм пробвала лично друга марка), не виждам причини да не подейства добре и на мъже, най-малкото няма да навреди :)

11.07.14
17:19

казано от Графиня фон Дачева на 11.07.14, 17:15:

Тия работи не стават с мазила, за жалост.. единственото, което бих ти препоръчала е, кожата ти да е хидратина постоянно и да я мажеш с нещо, в което има витамини, които да подхранват. Другото - тренировки..хранане..

Това с храната и тренирането ясно... ,но искам препоръка точно за конкретен продукт който да търся нещо което ти препоръчваш в тази насока с витамини там Q-та който влияят на кожата и т.н ходих в аптеката препоръчаха ми някакво кремче 190мл на някаква известна марка за 48.99лв просто нереално скъпо ми се видя бих дал до 15-20лв на месец да някакво мазило ако може да препоръчате нещо ще съм ви БЛАГОДАРЕН !

казано от jeditte на 11.07.14, 17:19:

Може да ти прозвучи странно, но бих препоръчала козметика, ориентирана към бременни и раждали жени. Първо, че е съобразена с много скоростно разпъване и свиване и второ, с оглед безопасността на бременните и кърмещите, се води че имат по-малко вредни съставки (то не че ще са свръх полезни, химия си е, ама уж така се водят) На мен не ми останаха поражения от бременността- мазах се и повреме на “разтягането” :D и после за прибиране, козметиката беше на “Мустела” (дано не се приеме за реклама, просто не съм пробвала лично друга марка), не виждам причини да не подейства добре и на мъже, най-малкото няма да навреди :)

Може ли да кажеш г/д като цена какво струват и за колко време стигат ако се мажеш редовно :)

Мнението беше редактирано от Master Admin на 11.07.14 17:32.

11.07.14
17:41

Имаш вода, това с кремове не се оправя! Пусни снимка, да те видим какъв е проблема.

11.07.14
18:25

И аз съм така,обаче си личи когато се наведа,спокойно след време ще се прибере

казано от Master Admin на 11.07.14, 17:19:

казано от Графиня фон Дачева на 11.07.14, 17:15:

Това с храната и тренирането ясно... ,но искам препоръка точно за конкретен продукт който да търся нещо което ти препоръчваш в тази насока с витамини там Q-та който влияят на кожата и т.н ходих в аптеката препоръчаха ми някакво кремче 190мл на някаква известна марка за 48.99лв просто нереално скъпо ми се видя бих дал до 15-20лв на месец да някакво мазило ако може да препоръчате нещо ще съм ви БЛАГОДАРЕН !

казано от jeditte на 11.07.14, 17:19:

Може ли да кажеш г/д като цена какво струват и за колко време стигат ако се мажеш редовно :)

Заложи на българското - правим наистина много качествени продукти и козметика. Бочко например е много добра марка за мен - виж дали нямат нещо за такива случаи :)

За жалост още не съм раждала и тук не мога да бъда полезна :П

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 11.07.14 18:39.

11.07.14
19:08

*

Мнението беше редактирано от Master Admin на 11.07.14 21:21.

Браво ! Добре си според мен, просто продължавай с тренировките, според мен няма смисъл от мазила

11.07.14
19:26

Аз се замислих за тях защото като се наведа някак си кожата най дало си увисва ,но може би след още 4-5 свалени кг ще изчезне проблема поне силно се надявам......

11.07.14
19:49

Екстра си ето, че и пресата ти излиза,наблягай на нея,аз бях като теб,но направих грубата грешка да свалям бързо и загубих доста ММ

11.07.14
20:14

То по-принцип и най-добре подържаните тела при свиване имат гънки. Но така като те гледам имаш още доста работа, преди да се тревожиш за увисването. Просто трябва да се стегнеш, вероятно като тренираш по-интезивно, не знам не разбирам. Какво кардио правиш, как се храниш, как тренираш?

11.07.14
20:45

*

Мнението беше редактирано от Master Admin на 11.07.14 21:20.

11.07.14
20:45

Мастер, нали беше фитнес треньор? Когато говорих ме, да ми направиш хранителен режим не предполагах, че така изглеждаш нищо лично. ........

11.07.14
20:50

казано от ЖоретУ на 11.07.14, 20:45:

Мастер, нали беше фитнес треньор? Когато говорих ме, да ми направиш хранителен режим не предполагах, че така изглеждаш нищо лично. ........

Акаунта го ползваме аз и брат ми който се занимава с подобен тип неща и той ми помага в развитието всичко той ми изготвя и дава съвети,но за кремове и т.н не разбира и просто му взех лаптопа и попитах ,не мисля ,че съм нарушил някое правило ?!

Мнението беше редактирано от Master Admin на 11.07.14 20:52.

11.07.14
20:52

Пробвай с Dove

11.07.14
21:14

Малко тъпо може да прозвучи... Но съм чувал, че приемането на повече витамин Ц действало благоприятно при увиснала кожа, поява на стрии и подобни.
Иначе от това което виждам на снимките, всъщност не виждам никаква увиснала кожа. Представях си нещо фрапиращо, а то се оказа, че дори и пресата ти се вижда. Браво за постигнатото до сега, Боже трябва да си оптимизирам диетата :D .

Мнението беше редактирано от avitohol на 11.07.14 21:18.

11.07.14
21:18

Убеден ли си че това хранене отговаря на конкретните ти нужди???? Жулиш здраво въглехидрат и мазно, а уж отслабваш. Защо хвърляш жълтъците и ядеш кокосово масло? При всяко положение в жълтъка има куп по-ценни съставки. Отделно 10мин за спринтове е малко, макар че почти съм убеден че си мислиш че правиш спринтове. Ръцете и краката ти са доста слабички, и вероятно и тренировката ти е гола вода, въпреки че не разбирам какво значи мио био фибрилна и т.н. Определено нещо бъркаш нещата!

11.07.14
21:24

Благодаря много на всички отзовали се.Ще започна приемането на витамин Ц като добавка на NOW мисля да взема имат по 1 гр и да приемам всеки ден по 2 гр освен тези който ги има в Дейли Формулата.И ще потърся все пак някакво хидратиращо кремче до 10 лв не мисля ,че ще навреди.

Посоката на темата се промени точно на там към където на исках да ми дават акъл за ядене и тренировки.Мисля че като съм свалил 40 кг за 2 години съм в правилната насока и не пуснах темата с цел да ми се дава акъл за трениране и хранене а просто някой който е по запознат да сподели мнение за някой крем не очаквам нещо чудотворно ,но все пак минимален ефект да има пак е в + :)

Поздрави и отново благодаря на всички отзовали се ! Мисля ,че темата може да се мести към кофа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1