12.07.14
19:27
За да не изглежда поредната тема на тийн ентусиаст да карам направо. Препоръка за качествен протеин. В последно време пих AMIX Predator и Fusion, определено добро възстановяване. MEX г/Д и пиех по-високи дози. Качеството на ON Gold от може би година не е на ниво, не зная причината. Не желая матрици тип Синта. Добри отзиви чувам за NOW Whey Protein
За BCAA-то до момента не съм приемал до момента. Препоръчайте bcaa на прах, не на капсули.
Благодаря
12.07.14
19:28
Бих препоръчал Scitec 100% whey protein professional + Pure Nutrition Bcaa BLAST ! :)
Мнението беше редактирано от Master Admin на 12.07.14 19:29.
NOW Whey Protein, а за този протеин какво е мнението ? Благодаря за предходните отговори
12.07.14
20:21
Един от най-добрите протеини за мен :) Но говоря за Isolate
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 12.07.14 20:22.
казано от ЖоретУ на 12.07.14, 19:31:
Вземи си BCAA 20K “на фирма MEX” , няма да съжаляваш.
Подкрепям на 100%. Определено това е в топ 3 за този вид продукти. А за цената си са номер 1. Последно време ъм опитал доста БЦАА на прах и това ми остава фаворит. Най-разочарован съм от Xtend. Супер прехвален продукт.
12.07.14
21:45
Най-доброто БЦАА на пазара е на Скайтек БЦАА Експрес 500 гр. Имаш два варианта - от 500 гр.неовкусено или 700 гр. овкусено . Аз предпочитам втория ,защото за 63 лв приемаш 500 грама БЦАА ,докато това на Мех 20 К е 52 лв. ,но в една кутия от 500 гр. само 300 гр е общото БЦАА. !!!
Продуктите на NOW са отличен избор, но на по-висока цена. За Scishit BCAA незнам, но Bulk имат страхотни продукти. От тяхното BCAA съм изпил и продал килограми и мога да кажа, че е невероятен продукт. Scivation да е прехвален продукт - едва ли. MEX BCAA20k е приличен продукт в категорията си. В крайна сметка щом си доволен от тези протеини продължи с тях и си вземи Instant BCAA на Bulk powders.
12.07.14
22:33
Да не отварям нова тема, ще може ли едно мнение за следните добавки?
BCAA MEX 20K или SCITEC BCAA Xpress Flavoured 700 gr. или SCITEC BCAA Xpress Unflavored 500 gr.
Такаа ... недочаках отговори и заложиф на следното. Amix Fusion с вкус на банан, в сравнение с пъпеша и бисквитките им не е сполучлив, но това не е фактор за качествата. Аминотата са MEX Amino 20k и предтренировъчния продукт е MP Assault.. Днес тренирах с 1 доза от ассаулта и 1 доза амино преди тренировка. След тренировката 2 дози амино и 1 доза протеин. Опитах да поспя, но явно буустера не ми дава мира. След първата за седмица тренировка се чувствам пълен с енергия и не се чувствам никак уморен. Ще пиша и за еэекта до 1м