Да, и аз като храна не съм гладна с подобна диета, но понякога имам чувството, че имам главоболие и умора и забавени реакции, липса на координация, но—тия неща си ги имах и преди на скапаната ми диета с повече калории. Също така сега кожата ми се поизчисти и със съня нямам проблеми—единственото, което може да ме откаже от диета e, ако не мога да заспя от глад, слава богу, засега си спя супер добре.
Да, наистина, най-добре е да се приема тази диета като шаблон и всеки да си нагажда сам, но на този етап съм убедена, че диетата съдържа правилните храни и с тези калории води до добри резултати без кой знае какви странични ефекти. (y)
За киселото мляко, че трябва да е обезмаслено—само да кажа—не съм съгласна, аз си го ям яко мазно. Но ... както и да е :-)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.07.14 16:11.
С подобна диета бих била вечно изморена и раздразнителна. Пробвала съм.
И не знам защо още се пробутва простотията за обезмаслените млека и хвърлянето на жълтъците...
Аз пък ям цялото яйце и мляко 3.6 масленост.Само прясното мляко консултанта ми не разрешава.
Съгласна съм, аз също си ям цялото яйце. Кисело мляко ям много рядко, но гледам да не е обезмаслено. Прясно не пия, защото не ми понася вече и се издувам :(
13.07.14
17:13
Без лактоза живея и аз , и на мен не ми понася хаха
но като не издържа, си взимам истински млечни продукти, не обезмаслени :)
Такааа... вчера не тренирах и храната беше зле. Причината за това беше една ракия предната нощ. Тя ракията не беше много, реално, ама така е губя тренинг ( което е добре!)
В неделя бях на едно събиране до нас, имаше униииикална салата с авокадо, която влизаше идеално с ракията. И така до сутринта. (tmi)
А пък вчера бях и на работа. Храната: пиле със задушени зеленчуци, 2 домата, 50-60гр. бадеми, 30 гр. кашкавал, 1 препечена филия хляб. И 2 часа разходка из Южния парк.
От днес смятам да правя една кардио тренировка сутрин и една силова вечер. И да видим. И храната ще я увелича, че с предния режим една стигах до леглото вечер.
Ще пиша по-подробно по-късно.
[Edit] Не бях прочела правилно въпроса, хаха. Аз като цяло избягвам млечните продукти. А обезмаслените нямат много общо с млечните като цяло, затова е добре да се избягват.
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 15.07.14 09:31.
И пълномаслените, и обезмаслените са минали покрай истинското мляко. :D Но при пълномаслените четох, че за по-висок процент вкарват палмови масла, нишестета и т.н. Поне се надявам, че при обезмаслените наситените млечни мазнини и хорестеролът са наистина по-малко, а при белтъците и млечната захар няма голяма разлика в сравнение тези при пълномаслените. Аз засега консумирам 0,1 % и понякога от 2 %, но ще чета още или ще се науча да правя домашно кисело мляко. :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 15.07.14 09:59.
Аз затова кисело мляко не съм яла от месеци - в магазина са кое от кое по-голям боклук. Не че изобщо нещо там е истинско де, ама са малко нещата, които да ми докарват по-голям стомашен дискомфорт, който да не ме пуска 3 дни...
15,07
Сутринта: интервално кардио - 25мин
2 минути тичане, 1 почивка. Като последния кръг направих 2 минути почивка, защото не успях да си смъкна пулса.
Протеин с вода
150 гр. пилешко филе
зелена салата + лъжиЧКА катък
30гр сурови лешници
1 варено яйце
Домати със сирене
20гр кашкавал
А след работа съм на Шао Лин. (bow)
И аз така като порасна:
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 15.07.14 22:39.
Днес - много разсеян ден.
Цял ден бях ужасно неадекватна. Отидох във фитнеса. Подадох карта на девойката на рецепцията, която няколко секунди ме гледаше многозначително, накрая я питах няма ли да ми я чекне и да ме пуска вече, а тя с цялата си наглост ми каза ” Не приемаме карти за намаление в Кенвело.” (dull) Поправихме грешката, но забравих как се използва заключващия механизъм и 2 пъти се връщах да си проверя шкафчето. Оставих си телефона ( обикновено изобщо не го взимам с мен в залата?) на земята в ъгъла с тежестите и някакъв добре сложен младеж го ритна с такъв финес, сякаш искаше да удари вратата на Бразилия. Вдигнах го, поотупах го и си го прибрах в джоба. Захванах се с една подувка, но гледайки се от страни се оприличих на норвежец на средна възраст, който рине сняг от верандата си. И спрях. Баси, а не съм за първи път във фитнеса, просто нищо не ми се получаваше. И реших да си тръгна. Оказа се, че изместили спирката на градския, която ползвах преди и тръгнах пеша. Стигнах до един подлес и логично реших да премина от другата страна на пътя, защото оттам е посоката към вкъщи. В подлеза обаче имаше табелка - “Трамвай N7” и стрелка на ляво и Мимето я последва. Излезе като пич и продължи да ходи... около 150-200 метра, за да се усети, че се връща в посока фитнеса и по някакъв странен и магически начин е излязла от същото място, от където влезе. Поправи грешка, огледа се да види дали някой не я е видял и си сложи качулката, за да се скрие хахахахах.
Повървях си малко и видях спирката на трамвая! Най-накрая. И седнах да чакам... около 5 минути, докато се усетя, че чакам в грешната посока, и трамвая, който идва ще ме закара пак във фитнеса... Сериозно, май имам нужда от сън?
Иначе ядох 2 яйца, малко кашкавал, пилешко с моцарела, 30гр лешници, 100гр. варено свинско с малко домати
Водата - над 2 литра, с голям зор
Във фитнеса: 15 мминути бързо ходене под наклон, горен скрипец 4х8, долен скрипец 4х8, бицепсово сгъване с лост – 4х8, Бицепсово с дъмбели – 4х8, коремно преси - сртанични 4х20 на страна. И стига толкова. Опитите с пудовката изобщо не ги броя.
И нещо за лека нощ :)
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 16.07.14 23:39.
17.07.14
02:53
Мислех, че само моят ден е бил такъв. Отидох веднага след аганжиментите на фитнес, супер ядосана, тоест надъхана. Даже стигнах пеш дотам, а е мнооооооооооого далеч като за Пловдив-почти 1час пеш, смятай колко надъхана :D Влизам аз в съблекалните с нетърпение да почна и гледам в чантата- нося 2торби-1 с маратонки, а втората...вместо нея-с екипа и кърпички за махане на очната линия и червилото, съм взела друга :D :D Чудех се какво да правя сигурно 10минути, накрая си поех длбоко дъх, вързах се и влязох супер зарамена в залата. С очна линия, блуза с яко изрязн гръб, тясна, с малко деколте+ клин. Беше доста пълничко, умрях от срам просто, ама ми се тренираше. С мен се запознаха трима- с единия гледахме мача на тренажорите, с втория корем правихме и крака, с третия бицепс.. Явно кифленски аутфит е вървежен и в залата :D Така че виж, има и положителна страна на идиотизма. аз най-накрая се социализирах в залата, а ти от обикаляне си изгорила повечко енергия 8-) (muscle)
казано от Desislava A. на 17.07.14, 02:53:
Така че виж, има и положителна страна на идиотизма. аз най-накрая се социализирах в залата, а ти от обикаляне си изгорила повечко енергия 8-) (muscle)
Хаха, Деси, така е! Ето ти имаш добър опит и нови фитнес-дружки, аз разбрах къде се намира спирката на градския и колко е важно да се наспиш понякога (sun)
17.07.14
12:48
Подкрепям !!
Тренировки,сън,храна...
Храната вчера:
1 филия пълнозърнест хляб
Шопска салата, тиквички на фурна
250гр. кисело мляко / за което съжалявах доста после/
30гр. лешници
100тина гр. варено свинско, 1 краставица
25минути ротационно кардио
Днес:
пълнозърнест кроасан
пилешко месо от бут на скара, 1/2 краставица
1 банан
Вечерята ще я допълвам после.
Довечера: кунг-фу
Нещо и аз май съм настинала някъде, никакво желание за живот нямам. Очите ми горят и гърлото ме боли. Тъкмо като за уикенда :))
Ще си купя джинджифил след работа, дано се пооправя малко.
Храната днес:
Зелена салата с киноа
100гр бяла риба филе
2 варени яйца
100гр пъпеш
Ох, пак като го напиша ми изглежда ужасно :)))
Тренировката:
25минути ротационно кардио 2мин на 9 скорост, 1 минута на 5.5 или 6
3х 100 скока на въже
3х 20 странични коремни преси ( на страна)
3х 20 нормални преси
3х 40секунди планк
И хубаво разтягане след това.
Вчера добре си починах. В събота излизах, но успях да не се наказвам много с алкохола. Интересно е как като влезеш в някакъв по-нормален режим всичкия алкохол, който някога си изпил/а ти изглежда крайно неуместен и деструктивен. Направо се гордея със себе си (nod) Направих си и снимчици, които показват видима разлика. Някои от тях обаче ще покажа, когато е малко по-фрапантно (grin)
И излизах с едно бюстие, с което от години не смеех да се покажа хаха :)
Неделя - без тренировка / събираха ми се 6 дни без почивка/
Хапнах си както ми се искаше - яйца, рибка, 1/2 вегетарианска пица, домати, 1 нектарина. Абе хубави си хапнах (wasntme)
От днес нов режим, нова програма за тренировките. Храната няма да я описвам, само отгоре-отгоре тренирането и резултатите.
Ще се постарая да се храня повече, по-често и по-качествено. И водата ще се опитам да я направя до 3л.
Малко ще е трудно тази седмица, защото съм от 7 на работа и съня не знам как ще го докарвам до 7-8ч. (tmi)
По-късно ще пиша за тренировките.
Хубава и слънчева седмица! (sun)
Тренировка 21.07
40 минути бързо ходене под наклон, който променях, че на моменти ми ставаше тегаво / на 6-та скорост/
Горен скрипец, долен скрипец, хай пул с пудовка, пулдаун, бицепсово сгъване с лост, бицепсово с дъмбели, коремни преси.
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 21.07.14 22:36.
21.07.14
14:54
снимкииииииииии (devil)
21.07.14
21:31
С бюстие всеки може да се снима :) Далеч по-интересно ми е да покажеш клипче с демонстрация на ушу! Спаринги правите ли на уроците или още заучавате основни движения?
Правим. Няколко пъти вече ме питаха дали не ме насилват физически вкъщи, заради синините по ръцете и краката хахаха :) Но си има плюсовете и е доста добре. Уча се и на търпение, и да смирение, и да удрям, хаха :) Ще покажа и клипчета, само да направим нещо за показване. Аз ходя от няколко месеца, освен да ритам и да се пазя, мога само една форма до средата xD
Но имам желание! :)
В понеделник вечерта не успях да заспя до 3. И станах в 5,30 за работа. И вчера, не го помня много като ден хахаха :) След работа се прибрах, опитах да дремна, всичко ме болеше от мускулната треска и само се въртях. Но в 19ч, се събрах малко и отидох до кунг-фу тренировките. Там -кълбета-малбета... сега ме боли врата :D. И имам още мускулна треска, но поне имам 5 часа сън тая нощ. Охх, да свършва тая седмица, че е много хард-кор. То само утре ми остана де, в петък съм компенсация, само ще тренирам и ще спя (nlove4)
Днес ще мина през фитнеса за малко кардио, и живот и здраве, ще си легна в 9!! :) Само да оцелея и утре..
Доживях си и почивката! Вчера се храних доста добре, като изключим 1-2 бири накрая, които омазаха всичко. Ходих до фитнеса, направих си същата тренировка като в понеделик, само малко експериментирах с коремните преси. После обикалях парка 2 часа/ И това при 5 часа сън, смятам че е постижение ;))
Днес се наспах. Сега отивам за едно бързо кардио, довечера съм на обичайните тренировки. Храната ще се постарая да е по-лека. Нещо си развалих режима, та се опитвам да си вляза в релси. Имам 200-300г нагоре, но предполагам задържам вода, защото последните дни и с нея не се спрявах добре. Малко скипвах и с писането тук, защото покрай мен големи драми тая седмица. Имам чувствтото, че хората тотално са полудели и искат всички да го поделят с мен :))
Желая ви хубав петък и слънчев уикенд! :)
26.07 сутринта, кардио на гладно :)
4х 1 обиколка на стадиона, редуване бързо с умерено темпо,
4х 10 напада на крак
4х 20 клека
4 x 50 скока на въже
И мислех още малко да се изгърча на стълбите, но много ме нагря слънцето. Затова трябва май да се става по-рано.
Довечера пак. Ще дописвам.
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 26.07.14 11:17.
Вчера вечерта направих същото трениране като сутринта. Нещо имах сили и се справих добре, но днес цяял ден не мога да си седя на дупето, хахаха Голям зор тия напади, ей! Та днес почивах. Аз и излизах снощи, така че спах до обяд :)) Приготвих си хубава храна за цялата работна седмица. Изпрах, изчистих и се чудя кой филм да гледам сега (wasntme) Тази седмица съм с нормално работно време, няма да мрънкам нито за храната, нито за тренировките (sun)
Хубава вечер!
27.07.14
23:49
казано от Elise Ray на 27.07.14, 23:08:
......... Голям зор тия напади, ей!
И още как :)
Аз ги наричам “ужасен ужас”.
Още ходя ужасно трудно. Днес ще направя един фитнес в работно време. Довечера майка ми идва в София и ще съм с малко ограничено време, но пък фитнесите работят до късно :)
Откъм резултати, достигнах момента да имам 7 като първо число в килограмите :D. Това ще рече малко над 10кг от началото на май и около -6 от началото на дневника. Малко по-бавно е отколкото си мислех, но пък и аз не съм толкова стриктна, колкото очаквах да бъда. И така. Още не съм закусвала, отивам към фитнеса за едно сутрешно кардио. :)
Сутринта:
25минути интервално кардио, 3 минути на 9, 1 на 6
Вечерта:
Клек със собствено тегло - 4х20
Лег преса 4х20
Напади 4х 20
Аддуктор 4х25
Абдуктор 4х25
Мнението беше редактирано от Elise Ray на 28.07.14 22:49.
Днес пак гадна умора. Сутринта не стигнах до кардиото, но не успях да си отпочина от вчера. Довечера кунг-фу.
Утре кардио на гладно и горна част на тялото вечерта. За подробности - Stay tuned. :))
30.07
Сутринта:
30 минути кардио (20мин. редуване на спринтчета с ходене, 10 минути ходене под наклон)
16 серии на разните тренажори за гърди (така и не успях да им науча имената на всички :( ) с по 20-25кг. / по 10 повторения
8 серии трицепс
Хубава разтягане след това
Вчера след тренировката си мерих бедрата и съм -6см :) То си личи по дънките де. Приятно усещане за свобода на движението хаха :)
Здравейте, драги ми съфорумници.
Позагубих се малко аз, но не и каузата. Поради технически, лични, семейни и не толкова лични и малко здравословни проблеми преустанових попълването на дневника си. През това време си опорочих добре режима на хранене, но не и на трениране. Резултатите са -1 см на корема и същите килограми. Вчера почивах активно в парка цял ден. За сметка на това пък в събота бях във фитнеса - горна част на тялото. Сложих малко допълнителна тежест, с която да тренирам. Вечерта бях и на стадиона - 2 обиколки по-бавно темпо, 4 обиколки на спринтове. Резултатът - ужасна мускулна треска на бедрата вчера. Днес малко ме болят стъпалата (това е нещо ново за мен!) Довечера - лег дей и стабилно кардио.
И нека новата седмица започне сега! :) Много слънце и усмивки! :)