06.12.05
16:58
Моля за мнение по следната НВД
Закуска 08:00- 50 гр белтъчен протеин(на universal)+ 2тб L-karnitine+ 3тб аминокиселини.
Второ хранене 10:00часа - 200гр пилешки гърди + 300гр краставици или зеле + мултивитамини и мултиминерали, +1тб хромпиколинат.
Трето хранене 13:00-300гр пилешки гърди + 300гр краставици +150гр печени картофи.
Четвърто хранене 16:00 - 50 гр белтъчен протеин(на universal)+ 2тб L-karnitine+ 3тб аминокиселини.
Вечеря 19:30- 300гр риба тон в собствен сос+ 300 гр зеле.
Ако си лягам късно пия още 50гр белтъчен протеин, иначе след тренировка пия 50 гр въглехидратен +5тб аминокиселини.
Тази диета пазя 3 дни, после на четвъртия зареждам до 14 часа със същата храна + допълнително 300гр ориз и 300гр картофи.После пак пазя три дни.Един път на две три седмици цял ден се тъпча с каквото искам, но до 16 часа, после нищо не ям.Как е според вас, каво трябва да добавя или да излюча, държа максимално да предпазя мускулите от спад.Тренирам 4 пъти седмично, обикновено бягам сутрин на гладно 1 час + преса, с щанги тренирам само два пъти на 8 дни по следната програма :
1ви ден гърди+рамо + 3тежки серии трицепс.
2ри ден гръб+крака+3 тежки серии бицепс.
Тренирам само базови упражнения със смаващи дроп серии и висок интензитет, около един час , след което бягам на пътеката 40 мин.После 7-8 дни почивам, във които както казах бягам + преса през ден.
ми честно казано малко ми се вижда протеинчето за твоите 120 кг :) поне толкова помня че си може и аз да греша... тоя протеин където го пиеш преди лягане го пии не само ако си лягаш късно пии го всеки ден повечко от 2.5 гр да ти се събира! кофти е че не си написал за какъв протеин става дума, нали знаеш глеи преди ядене да е казеин
инъче не виждам за какво ти е зимата да правиш толкова стриктна НВД(ама ти си знаеш) освен тия въглехидрати след тренировка други хич ги няма :) наистина ми изглежда много стриктна
а и със тази тренировъчна програма и както пишеш в една друга тема че ръката ти е слабо място (46до колкото помня) и тия смазващи дроп серии и както си оставил за последно бицепс и трицепс нали не очакваш да си остане 46 маи ще трябва да жертваш някои см(мое мнение)
07.12.05
17:37
Ами какво да ти кажа, реших се на тази НВД по това време, защото много почнах да изпускам пресата.Относно разделянето на периодите за качване и чистене на зимен и летен , за мен няма такова голямо значение.Мисля да я пазя два месеца, и след това пак да си кача малко кила, опитвайки се да поправя грешките в храненето които до сега допусках в периода за маса и да кача относително чисто.Относно ръцете, мисля че съм избрал програма която максимално ги предпазва от претрениране.Смятам че това ми е бил основния проблем до сега, на който се дължи относително малкия им размер спрямо тялото ми.Грешката ми явно беше че се опитах да кача сантиметри на ръце качвайки килограми, явно не се получи и сега трябва да се отърва от излишните килца и да търся друг вариант.Замисляйки се сега маи въглехидратите са наистина малко, ще ги увелича малко. ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ И ДР ХОРА ЗА МНЕНИЕ.за да си направя някакви по конкретни изводи.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ.
Ами добре ми изглежда единствено бягането ти е много 30-40 мин са достатъчни според мен
Пробваш диетата 1 седмица ако си свалил 1 кг добре няма промяна или качваш намали с още малко калориите докато ги нагодиш , повече от 1 кг не трябва да сваляш понеже увличаш и ММ , за следващия цикъл ще бъдеш подготвен
Нямаляваш калориите плавно нали