Имам проблем с едно момиче?

14.07.14
19:56

Здравейте, излизам с едно момиче вече от 3-4 месеца. Но първия път когато го правихме, аз много бях притеснен и много бързо се “изпразних” , помислих ме , че е от притеснение , но уви следващите пъти когато правехме любов пак така, на 4-5 минута аз се “празних” , просто не мога да задържам повече ......  След като скъсахме започнах да се задоволявам съмичък “лъсках” , но и така проблема е на лице. Над 4-5 минути не мога да задържам. Бихте ли ме посъветва ли , какви хапчета да си взема за по-дълъг секс? Наскоро се запознах с едно, много готино момиче, тя иска да го направим, но мен ме притеснява пак мисълта, че мога да се изложа ......

14.07.14
20:25

Взимаш най евтиния лидокаинов крем или спрей от аптеката и ти си човека. Помага и срещу сърбящи ухапвания от комари. :D :D :D

ПП. Не е хапче и не се приема орално. ;) :D

Ти верно, ебаваш ли се сега?

тийнпроблемс.нет

AG

14.07.14
21:09

Като си бързал, повтори я и няма да се оплаче.

14.07.14
22:30

казано от Малкия Войник на 14.07.14, 20:48:

Ти верно, ебаваш ли се сега?

Абсолютно съм сериозен, взимаш, мажеш скокльото и гаджето е твое до живот. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1