19.05.14
17:50
Така , за днес
Храната :3 оризовки с пастет от извара, сирене и подправки
пилешко бутче , малко пресни печени картофи и зелена салата
довечера ще е пилешко , задушени зеленчуци и евентуално домати с моцарела и босилек
Хич не съм гладна, отпаднало ми е и ми се гади .Да не казвам пък колко ми се спи.
Добавки : Магнерот
Глюкозамин, хондроитин и МСМ
вит. Д с рибено масло
витамин C
(ужасТ, хич не се сещам да пия хапчета, колкото и да са важни, да видим с тия как ще съм)
Течности : вода към 2 л.
един чай лайка 200 мл.
Тренировка :TRX гърч 1 час
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 19.05.14 17:51.
31.05.14
15:45
Здравейте !
Ще има такива прекъсвания в дневника ми . Животът и лимоните, които ни сервира. Важното е, че продължавам да си кретам към целта.
Една седмица не спортувах, много нерви, много психясване. Зверска умора. И това мина. Тази седмица наново, успях 3 пъти да отида на фитнес и един път на общата тренировка. Не съм във върхова форма, но поне спортувам. Това ми е станало жизнено необходимо за психическото здраве( радвам се за което).Тренировките във фитнеса си ги караме по “новия” начин и съм супер доволна.
Храната се опитвам да я държа каквато трябва да е, но имах няколко избухвания с преяждане и с нехранене. Другата седмица би трябвало да имам вече готов режим, да видим с него как ще е.
Днес няма да ходя на зала, мисля вкъщи да си спретна нещо с пудовката.
Храната :
3 варени яйца, плочка сирене, маслини, половин краставица, филия ръжен хляб на пещ
пиле със зеленчуци на фурна, таратор
сурови бадеми, малко черен шоколад
сьомга и зелена салата
Течности : вода към 2 л.
един зелен чай
Добавки :
Магнезий
Рибено масло с вит.Д
Глюкозамин комплекс
Пробиотик
Някъде в цялата дандания успяхме да “избягаме” 2 дена до Румъния с половинката. Пускам малко снимки.
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 31.05.14 17:38.
01.06.14
21:56
Трениировката :
10 мин. кардио
3 кръга от
-клек 15*20/30/35 кг.
-тръстър 15*12кг.
-лицеви с крака на швейцарска топка 10/8/8
3 кръга от
-бг клек +раменна преса с 2*3 кг. по 10 на крак
-суинг с една ръка с пудовка 8 кг. със заключване горе и клек *10 на ръка
3 кръга от
-вертикална лег преса (на смит машина) 15*40/60/80 кг.
- нещо като гръдни преси с пудовка 8 кг. , но с прибрана до тялото ръка *15 на ръка
3 кръга от
-качване на пейка *15 на крак
-коремни преси с тежест
20 мин.кардио
Храната :
шейк след тренировка
шепа череши
омлет от 3 яйца , сирене и кашкавал, филия Вита с песто
малка пица и малка бира ( yeees I’m feeling good )
Добавки : същите
Течности : Днес само вода има към 3 литра
Не можах да отида в Богоров , че някакви котета се бяха посрали и трябваше да ходя извънредно на работа по това време (dull). Много ме е яд. То сигурно по-добре , че тия дни все се отвивам вечер и нервчето на гърба ми пак се обади сутринта. Третировката ми беше малко мазохистична , обаме ми се тренираше.
Туй то набързичко . И честит празник !
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 02.06.14 09:55.
02.06.14
17:55
Тренировката :общата на TRX
Храната : половин пълнозърнест геврек , чаша домашно кисело мляко
ципура на скара, картофи на фурна и зелена салата
към 30 гр . много черен шоколад
към 50 гр. извара
довечера ще излизаме , умирам за миди ...
Течности : доволно
Днес ме побъркаха на работа. Тръгнах от залата едно лежерно захилена , навън слънчево и приятно и като зазвъня тоя телефон, по целия път говорих, много мразя да вървя по улиците и да говоря по телефона. После от 9:30 до 15 h. не се спрях и направо ми идваше да се самоизям. Единият ми клиент беше толкова пиян, че сякаш направо ме хвана от парите му , а се налагаше да си пообщуваме половин час.
Нервчето боли доста по-малко, но все пак боли.
Ох, да дойде довечера и да си почина. Само това искам.
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 02.06.14 17:56.
04.06.14
15:44
03.06.
Храната :
филия пълнозърнест хляб с извара, 1 сварено яйце
кашкавал с яйце на фурна, задушени зеленчуци, зелена салата
шейк с конопен протеин , агаве и оризово мляко
домати с моцарела и ядки , краставици с пастет от извара, коридж, маслини и подправки, чаша бяло вино
Течности :към 2 л.
Тренировката :
10 мин. кардио, загрявка
1)едно странно и гадно упражнение - от колене и с крака подпъхнати на шведската стена (за опора) , навеждам тялото напред и връщам (да кажем, че нещо от сорта на хиперекстенции , но без опора под тялото ) 3*15 почти без почивка
2) тяга 1*15*20 кг. , 1*15*30 кг. , 3*10*60 кг. , 1*7*60 кг.
3) набирания с подхват на машина 3*15*70/65/60 кг.
повдигане на крака от успоредка 3*15
4) гребане с дъмбел 3*15*8 кг. на ръка
пуоувър с лост 3*15*13 кг.
5) гребане от клекнало положение на ластичната машина 3*15 на ръка , някаква средна степен, почти без почивка (след клековете в неделя, това направо ми разказа играта на дупарата)
6) скотово с лост 15*8/13/13/15.5 кг.
7) концентрично сгъване за бицепс от стоеж 3*15*6 кг. без почивка
(отдавна не съм правила изолирани упражнения за бицепс, той заякнал тайничко какин сладък )
04.06
Храната: кисело мляко (био) , крекери с много ядки
5 какаови зърна (блях)
хек към 250 гр. , задушени зеленчуци, таратор
пилешко филе на скара - към 200 гр.
вечерята ще е на тема “трябва да разкараме тия яйца от хладилника” и някаква салата
добавки: същите
течности: за сега малко, ще наваксвам
тренировката : общата довечера
Имам си нова пола , супер свободна и под нея се очертава дупе - оформено и стегнато . Yes, обичам да тренирам !
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 04.06.14 16:04.
06.06.14
16:31
Вчера почивах от тренировка, храната си беше Ок. Вечерта правих пица по рецепта на една позната и стана супер. Слага се една кора за баница, няколко разбити яйца , отгоре още една кора . Това е блата, отгоре всеки каквото си поиска.
Днес тренировката :
5 мин. кардио, малко загрявка
1) 4 кръга
-лег преса 10*60/80/100/120 кг.
-клек СТ в темпо за 1 мин. (бяха към 40-45 средно)
2) обръщане с 12 кг. лост 3*15
3) обръщане и тръстър 2*15*12 кг. , 1*15*20 кг. , 1*10*20 кг. , 1*6*20 кг.
4) 4 кръга
-лежанка 10*20/25/30/32,5 кг.
-10 лицеви с ръце на по-високо
-планк с тежест 30 сек. 3*20 кг., 1*30 кг.
5)мечка с редуване с две ръце и после с по една
6) пулоувър с диск и с изправяне нагоре 15*5/5/10 кг., 10*10 кг.
Много, много съм доволна от всичко и си ми харесва така .
Храната:
шейк след тренировка
2 ябълки
много пилешко филе (бях супер гладна) и булгур с праз (винаги съм знаела как да съм истинска дама)
довечера ще е риба и салата
общо към десетина какаови зърна за деня (развивам някаква мания, което е странно понеже хич не са ми вкусни, ама пък супер хрупат)
Туй то ! С някои от вас ще се видим по-късно :)
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 06.06.14 16:34.
09.06.14
14:18
Тъй, ще обобщя набързо предните дни, нещо хич не ми остава време да пиша.
Храната съм я вкарала в някаква норма според съветите на диетоложката и се чувствам добре. Днес ходих контролно да ме види и нещата са тръгнали, малко по малко...Има някой сантиметър надолу и някое кило. Ще включвам и по един разтоварващ ден по веднъж на десетина дена. Да видим. Като му дойде времето ще го опиша.
Събота тренировката беше малко повече със собствено тегло , имаше и върху босуто упражнения. Хубава тренировка.
В неделя направих весел опит за самоубийство в Богоров. Значи- много съм зле, ама пък се надъхвам някой ден да задобрея.
Направих 13 от лицева с отлепяне и суинг плюс 14 суинга и 98 от скоковете плюс тяга , като повечето бройки ми бяха от тягата. Това със скоковете ми е някакъв кошмар.
Днес тренировката сутринта : с TRX общата , пускам няколко снимки (за тези, които не са ме виждали на живо, аз съм момата в черно)
Храната : протеинов шейк (взех си на bulk,супер са на вкус) , шепа череши
пиле с грах, салата
ако изгладнея- бадеми
риба и салата с авокадо и маслини (отбелязвам ги, понеже слагам по много)
Течности : вода за сега е 2 л, за деня ще стане поне 3
Добавки : същите, само вит. Д го вдигаме на 2 капсули на ден
09.06.14
14:20
И още малко :)
09.06.14
14:29
И малко крадени снимки от Богоров , то да се смее ли човек, да плаче ли като се види, ама...
11.06.14
13:46
Тъй, вчера почивен ден откъм тренировка. С храната всичко беше 6 докато мъж ми не ми донесе сладолед в 10 часа вечерта, ама нищо де, чувала съм, че от един път не се умира.
Диетоложката ми каза да почивам повече и ще взема да я послушам. Според нейните там замервания съм свалила 2 кг, от които 800 гр. мазнини. Ако наистина е така, супер. Някак много странно ми обясняваше, че жена с толкова мускулна маса нямало из клиентките й и се радваше. То “само” остана да разкараме мазното, че да се види тази мускулна маса :)
Днес : Тренировката :
загрявка, малко лежерно кардио
1) степ ъп на кутия , доста е висока (имаме си нова във фитнеса, приятно ме изненадват) 3*10 на крак
широк клек- задържане в това положение 3*30 сек.
2) лицеви опори с ръце на по-високо (нахъсала съм се да ги преборя тия лицеви и сега работим върху техника за не знам кой път) 3*15
планк с крака на пейка и ръце на босу 3*30 сек .
3) нещо като флайс на ластичната машина 3*15
палоф преси пак на нея 3*10 на страна
4) рамо- разтваряне на ръце встрани и напред със завъртане 3*20
планк с изнасяне с гира 3 кг. 3*5 на страна
5) повдигане на лост 8 кг. напред 3*15
повдигане на крака от лег 3*15
Не ми се тренираше тежко, затова такава тренировката. Изморено ми е...
Храната :
шейк преди тренировка
малко череши след
пилешка пържола от бутче, шопска салата, 2 мъфина от овесено ядки/извара/яйца/семена
довечера вероятно сирене по шопски и салата
И малко табелки, появили се наскоро на стената във фитнеса :) в стил “Мечката се мие , чисти във поточета лъчисти. Има ли за тебе пречка да постъпваш като мечка ?”
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 11.06.14 13:48.
12.06.14
12:47
Тренировката :
10 мин. кардио, безобразно дълга загрявка
1) тяга - едно повторение класическа, едно с прави крака 3*20*40 кг.
2)добро утро на ластичната машина , на някаква средна степен 3*20
кикове с тежест от leg curl 3*20*25 кг. на крак
3)мечка с 25 кг. 3*15
набирания под лост - 5 надхват, 5 подхват *3
4) гребане с дъмбели 3*15*2 по 10 кг.
планински катерач 20 на крак
5) пулоувър с лост и изправяне до горе 3*10*13 кг.
6)концентрично сгъване за бицепс 3*15*6кг. на ръка без почивка
блеене из фитнеса уж да разтягам
Храната : протеиново смути (протеин, ягоди и банан)
1 айрян
пилешка пържола, малко булгур и зелена салата
евентуално орехи
довечера ще е риба и печени зеленчуци
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 12.06.14 13:38.
13.06.14
17:04
Днес по план трябва да е почивен ден, но много , много ми се иска да се пораздвижа, та може да си направя някакви по-леки упражнения вкъщи.
Иначе ми е “разтоварващ” ден т.е. ям плодове до 500 гр. (изяла съм към 300 гр .череши), зеленчуци (две салати - една домати и краставици и една зелева ) и 2 малки кисели млека (по 370 гр. са ), на вечеря може и извара. То по някаква случайност съвпадна и с пълнолунието, не е нарочно. Идеята е да пия и много вода, само дето с тия зелении хич не се сещам.Чувствам се малко гладна, но не нещо нетърпимо. Приятно леко ми е .
Днес добавки никакви. Вода към 3 литра трябва да стане.
14.06.14
17:39
Днес хратата :
2 сварени яйца ,50 гр.кашкавал, 2 оризовки , краставица
2 пълнени чушки с ориз и кайма, шопска салата
протеинов шейк след тренировка
крем супа от тиквички , сварено яйце, извара
Тренировка home alone :
3 кръга без почивка , пудовка 12 кг.:
-СТХП 20 бр.
-напади по 10 на крак
- американски суинг 20 бр.
-извивки встрани по 20 бр.на страна
-глутеус мост 20 бр.
-лицеви опори 10 бр.
За няма половин час се размазах. После ще отида да побягам, по чисто психологически причини .
Още по-после ще се опитам да не набия съседа , който цвили, пръхти и грухти когато някой вкара гол.
казано от Rapuncelina на 14.06.14, 17:39:
Днес хратата :
2 сварени яйца ,50 гр.кашкавал, 2 оризовки , краставица
2 пълнени чушки с ориз и кайма, шопска салата
протеинов шейк след тренировка
крем супа от тиквички , сварено яйце, извараТренировка home alone :
3 кръга без почивка , пудовка 12 кг.:
-СТХП 20 бр.
-напади по 10 на крак
- американски суинг 20 бр.
-извивки встрани по 20 бр.на страна
-глутеус мост 20 бр.
-лицеви опори 10 бр.За няма половин час се размазах. После ще отида да побягам, по чисто психологически причини .
Още по-после ще се опитам да не набия съседа , който цвили, пръхти и грухти когато някой вкара гол.
Сигурна ли си, че това е съсед? (call) (giggle)
14.06.14
18:15
Да, той е живото доказателство , че човек е произлязал от маймуната. Мога само да съм благодарна , че рядко намира самка, а и бързо се справя с нея.
16.06.14
17:53
Тия дни спя по няколко часа, после едва живея цял ден. И ми минават странно бързо и безпаметно .Снощи най-накрая се наспах към 10 часа и днес всичко си е някак по старо му.
Вчера тренировката :
загрявка, малко кардио
1) 3 кръга
- лежанка на макса ми 35 кг. , само едно повторение
-10 лицеви опори
-30 сек. планк с 30 кг.
2) лежанка обратен наклон 3*15*25 кг.
пулоувър с диск 10 кг 3*15
3)ренегатско гребане с краката на по-високо 3*8*6 кг. на страна
някаква странно упражнение като загребване с ръцете 3*15*2 по 6 кг.
4) гребане с приклякане на портален скрипец с въже, едно повторение към корема, едно към гърдите 3*20*25/30/35 кг.
5) турско изправяне 2*8*4 кг. пудоква, 1*2*8 кг. пудовка
Храната : пастет от извара,варено яйце и маслини , намазан на оризовки - 3 бр.
крем супа от тиквички, 2 варени яйца и сирене
малко бадеми
мъфини от тиквички, извара, сирене , семена , чиа и подправки, кисело мляко, зелена салата
Днес няма тренировка.
Храната : протеинов шейк, няколко череши
пълнени чушки с яйце и сирене , шопска салата
1 краставица
сьомга и зелена салата
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 16.06.14 17:54.
17.06.14
11:43
Заспалата ми тренировка в 7 часа :
загрявка, 10 мин. спане в ход на пътеката
1) 3 кръга
-клек 15 *30/35/40 кг.
-тяга 10*50 кг.
-лежанка 10*30 кг.
2) раменни преси от лег 3*12*8 кг. пудовка
подвижен планк 3*1 мин.
3) руски суинг с подхвърляне на пудовката от ръка на ръка 3*20*8 кг.
америкаски суинг с 14 кг. дъмбел 3*15
4) бърпи с лицева с босуто , като накрая го вдигам над глава 3*12
(още на второто ми подскачане народът се евакуира към другият край на залата )
Храната :
протеинов шейк и един малък банан след тренировка
1 с.л. тахан
пилешка пържола, стотина грама свинско печено, задушени зеленчуци
имам 2 яйца ако огладнея и ако остане време (както се натъпках на обяд май няма да ги ям)
довечера мисля да правя пълнени тиквички с яйце и извара (сдобих се с един куп селски био тиквички)
Има някакви плюсове като идеш безкрайно недоспал и поизнервен на тренировка. От една страна всичко ми беше супер леко, понеже хич не се заглеждах и замислях . Отделно си реших един стар проблем с един, който е безкрайно нахален. Онова мекото, което се слага на лоста, този пичага днес ми го отнесе в едната ми почивка и понеже това му е редовен номер, ходих да си го искам. Той не го даде. Та трябваше да му кажа, че е редно да остане при него, все пак то е там за да клякат женките с него. Мисля, че вече няма нищо да ми взема.
И да се похваля , че след дългото зацикляне сантиметрите и килата тръгнаха в посока надолу!!! (party) Няма по-добър стимул от това :)
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 17.06.14 14:44.
11.07.14
20:01
Каня се тези дни да пиша и все не успявам, започвам и спирам. Просто не ми се иска да си зарязвам така дневника, обаче някак си и хич не ми се искаше да мрънкам и да се оплаквам. За тези, на които не им се четат депресарски четива, да не четат. Предупредила съм !
Изкарах един ненормален месец. Месец, от който страшно много неща не помня. Месец с по 3-4 часа сън. Месец на абсолютна борба с депресия и прочие. Държа се, много от познатите ми даже не предполагат, че нещо се случва с мен.Причините са прекалено лични за да ги обсъждам тук, но не са нещо незначително, което можеш да подминеш.
Та...разбираемо е , че в подобен момент не ми беше много до тренировки и режими. Къде ям много, къде не ям нищо по цял ден и изобщо не се сещам. Нямах никакво, ама никакво желание да тренирам. Аз по принцип съм си така- отида, може да направя 10 неща както трябва, едно да не стане и се изнервям на себе си. Е, сега бях така с всяка една тренировка, всяко едно упражнение в нея. И в един момент толкова много се самонавих, че за нищо не ставам и нищо не мога, че изкарах 13 (!) поредни дни тренировка с надеждата, че ще си вляза в предишния ритъм. 13-тата я завърших с луд рев, от фитнеса до нас съм ревала като малко дете, ей така с глас. И си седнах на гъза и се замислих,че няма как да стане главата ми да е другаде, да приемам по има-няма 1700 ккал на ден, да спя по 3 часа , да тренирам на макс и всичко да е 6. Няма как се държа сякаш всичко си е все същото. Сега съм с леки тренировки, дразнещо леки, но толкова мога . И общо взето повече почивам. Мисля като цяло малко да си намаля силовите тренировки и за в бъдеще.
Свалих 6 кг за последните 2 седмици. Не беше това най-правилният начин. Не беше и желаният. Малко в стил “Внимавай какво си пожелаваш ...”
Сега почвам пак от някъде, сякаш се върнах в началото. Опитвам се да го приема откъм добрата му страна, сега имам шанс да не повтарям предишните грешки.Като за начало съм се наспала поне, все от някъде трябваше да се започне. Имам 2 дена , цели 2 дена почивка далеч от Варна и после ще се опитам да вляза малко по малко в релси.
И накрая да кажа, че това, че не пиша, не значи че не ви следя. Много позитивно ми действате, да знаете! Една огромна част от вас!
Ами... до скоро :)
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 11.07.14 20:03.
11.07.14
21:10
Можеш!
Това е!
:)
11.07.14
21:54
С теб сме.. макар и виртуално :)
Тъкмо днес се чудех какво става с теб. Кураж и всичко да се нарежда по най-добрия начин!
14.07.14
13:59
Отчитам се на бързо за днес :
Тренировката : в 7:30 общата , другият път ще снимаме клипове и ще пусна да ни видите каква весела интернационална и неориентирана групичка сме :)
Храната : един банан след тренировка
пълнени чушки с яйце и извара - 2 бр. , салата от краставици и маслини, айрян
шейк от протеин , малко диня , мака и спирулина
телешки кюфтета на фурна и зелена салата
Добавките : витамин Д го вдигнахме на 3000 единици на ден , тъй като все още ми е доста нисък
Магнерот -3 *1 табл.
Глюкозамин комплекс 2*2 табл.
Течности : вода към 4 литра , в жегата хич не ми е трудно
2 дена миткахме из Стара Загора. Приятно е да си припомни човек едни цели 5 години от живота си, да се види с приятели, поне малко да се откъсне от другото. И на сватба ходихме.Даже малко карах колата (имам луд страх от шофиране без никога да съм била активен шофьор ).
Минаваме покрай някакъв фитнес и гледам тренировката 1 лв. Мъж ми каза, че ако и сега ида на фитнес, щял да ме остави да си живея в Стара Загора (dull).
А, да, и да кажа- вече не съм никакъв Рапунцел. Махнах си почти цялата коса , че в лятото с това нещо на главата си е живо наказание.
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 14.07.14 14:04.
15.07.14
14:57
Храната :
1 протеинов шейк , 2 чаени лъжици тахан с какао (най-накрая намерих тахан, който ми е вкусен и си хапвам редовно и ми е много добре , чувствам се сита и нямам глад за сладко )
лазаня с пилешко, таратор
вечерята ще е яйца и зелена салата (поне такава я мисля за сега )
Тренировката : ще ходя след работа, най-омразното ми време, обаче няма как, точно сега искам да си отида с тренера , че 2 седмици не съм стъпвала във фитнеса и ако отида сама, доста е вероятно никаква да не я свърша. После ще я опиша. Последно време включихме доста нови неща, на повечето не им знам имената. Тренировките са в стила на клипа, който пускам . На мен ми е много добре така, въпреки, че се чувствам безкрайно тромава и някак ... неподходяща за такива тренировки, но пък поне кипи ентусиазъм. Отделно си добавих 20 мин. кардио накрая и един ден само кардио към 40 мин.
Да търсиш читав човек за работа и всичките там неща , свързани с това , си е някакво психическо самоубийство. Мисля, че една автобиография ме дели от чистата лудост. Трябва тия дни да направя и интервю, то за сега само 2 момичета има, които стават за такова, но направо ме е страх.
Иначе днес запазихме нощувки за другата седмица . Малко почивка най-накрая. Стискайте палци всичко да е наред и да успеем да тръгнем :)
15.07.14
23:51
Тренировката всъщност беше добре , залата беше почти празна. Бях забравила , че лятото е така.
загрявка ,10 мин. кардио
1) клек 3*15*30 кг.
мъртва тяга 3*15*30 кг.
лежанка 3*15*20 кг.
2) раменни преси 3*15*2 по 6 кг.
пуоувър 3*15*10 кг.
3) вертолет 3*15*18 кг.
усуквания с лост 3*15*20 кг.
4)повдигане на крака 3*15
повдигане на торса до горе 3*15
къси коремни преси 3*15
-всичко с 5кг. тежест
15 мин. кардио
казано от Rapuncelina на 15.07.14, 23:51:
Тренировката...
Гале,
Ти въобще усещаш ли ги тези тежести?
16.07.14
13:29
Да, усещам ги, днес имам мускулна треска даже. Аз си ги избирах вчера тежестите такива . Знам, че за вас са нищо, обаче това ми е начина в момента да продължа да тренирам. Другият е просто да не го правя. Знам и че мога доста повече, но не ми се натиска.
16.07.14
18:39
Храната : 2 сварени яйца , филия от онзи немския хляб
свинско печено, зелена салата, картофи
половин черен шоколад на Гайо с карамел (цикълна лакомия за сладко)
сьомга във фолио и зелена салата
Тренировката : общата, ще я покажа документирана когато е готово
И малко лятно настроение , че нещо хич го няма лятото днес.
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 16.07.14 18:46.
16.07.14
19:06
Залата е залата , в която по принцип си тренирам. А треньор ми е този, с който по принцип си тренирам във фитнеса. Ще ти пратя един линк да видиш, да не излезе, че правя някаква реклама. За мен си е любима тренировка .
18.07.14
14:25
За вчера :
Храната : шейк от протеин , какаови зърна, спирулина и мака
чушки , пълнени с кайма 2 бр, нещо като шопска салата , но без сирене
пилешка пържола и малко картофи
някъде по нощите след тренировка зелена салата с риба тон
Тренировката : тренирах си с босуто и топката, без тежести , основно стабилизиращи упражнения и кардио към 20 мин. Имаше още 4-5 човека в цялата зала и си беше някакво небивало спокойствие и си кифлеех на воля :)
Днес : Храната :не успях да закуся
пиле със зеле, зелена салата
междинно евентуално варени яйца
вечерята после ще я дописвам , май ще излизаме
Тренировката : общата (от предната такава в сряда имам такава мускулна треска навсякъде, че чак малко ме е страх да ида днес)
Като преди отпуска на работа е някакъв ужас, по цял ден не си сядам на задника за повече от 5 мин. , боли ме глава от преумора. Сутринта ме събудиха към 6, а аз си бях легнала в 1 ...Много зле ми се отразява като не се наспя, хем съм парцал, хем съм крива като за трима.Крепи ме поне мисълта, че в неделя заминавам :)
19.07.14
18:03
Храната : пълнозърнести макарони с много домашно сирене и масло от авокадо
пилешко филе и зелена салата
20 гр. много черен шоколад “ръчна изработка” от един сладур от биомагазинчето до нас
вечерята се очертава да е риба и салата
Тренировка : не
Почтииии съм в отпуска вече. Мисля, че някой от клиентите ми, с които днес се карах, ме прокълна и затова заваля. Аз мога и като вали да ида на плаж, но все пак няма да е зле да е хубаво времето.
Утре ще се метна в Богоров и после потегляме към Равда . Приготвила съм си пудовката, то в хотела има нещо, наречено фитнес,но повече приличаше на детска стая за игра .Има и интернет, няма да се отървете лесно.
Живот и здраве, август ще има и планина, намислили сме си един страхотен преход и нямам търпение.
21.07.14
08:07
Набързо за вчера:
Храната : 1 банан,2 шопски салати,1 бутче и по нощите 2 бири и един сладолед
Тренировката : в Богоров , опит за самоубийство
в Равда половин час плуване и много дълга разходка
Сутринта по стар навик се събудих в 6. Под терасата ни има малко фитнесче на открито -не можело да го ползвам. Зад хотела има стадион , има и лоставе-и него не можело да ползвам. И така де , излиза , че човек добре бяга като е изнервен. Опръхтях половин Равда за ужас на всички , които си купуваха банички в 7 часа. После в стаята си направих 5*20 американски суинга почти без почивка.Пия един шейк и отивам на плаж.
21.07.14
22:26
Храната :
протеинов шейк с мака и какао
овчарска салата плюс 2 варени яйца , една пърленка
скумрия и зелена салата
Тренировка :към 3 км. бягане
1час колело -наистина не се забравяло, не съм карала поне 7 год.
Обаче се замислям да си купя , забравила съм какъв кеф е . Като се наврях в едни генгерлици , една торни находища прекосих , ама ухилена до ушите !
22.07.14
21:57
Храната днес : ще си я призная с ръка на стомаха
сандвич с кашкавал и шунка
овчарка салата , цаца към 10 бр. и пържени картофи
пилешки шишчета и зеленчуци на скара
Тренировка няма , иначе цял ден обикаляхме пеша и поплувах.
И малко кифленски привкус :)
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 22.07.14 21:59.
25.07.14
16:48
След 2 дена обикаляне по лекари със свекър ми , а днес сутринта и с майка ми, се завърнах към “нормалното” си ежедневие. Цял ден клепам като идиот на работа и се опитвам да вдяна какво се случва.
Храната : праскова , малко конопено семе
свинско със задушени зеленчуци, салата краставици и моркови
омлет и зелена салата
Тренировка : ако успея вкъщи нещо да скалъпя с пудовката , до залата ще стигна най-рано в неделя сутринта
Пък как ми се тренира след всичките там простотии. Все си вярвам, едно такова прекалено наивно, че в живота има някакъв баланс и някакъв лимит на гадостите, които могат да ти се случват на куп, но явно няма. Така де, имам някаква негативна енергия за изразходване :@
Нещо нямам апетит, може би защото на почивката се наядох на боклуци и ми секна желанието за такива.
26.07.14
12:12
Тренировката вкъщи, че не успях да ида до залата :
3 кръга с 12 кг. пудовка :
-напади по 20 на крак с изнасяне на пудовката в страни
-суинг дясна ръка 20 бр.
-суинг лява ръка 20 бр.
-клек 20 бр.
Пот се ля из ведро :)
Храната :
1 варени яйца с чиа, сирене, малсини и малко зеленчук плюс един зелен чай
лъжичка мед с какао и мака
пилешка пържола със зелена салата , малко картофи
довечера мисля да правя сирене по шопски
Сдобих се с коте. Така де, аз се сдобих с него преди 2 седмици, ама понеже не се знаеше ще го бъде ли, а и изглеждаше доста зле, хич не съм го и показвала. Ще си е едноок, но пък вече е супер игрив и расте най-накрая. Ето го Попайчо :) И закуската ми :)
27.07.14
20:36
Тренировката :
1) тръстър с 20 кг. лост 2*10, 2*8
тяга 1*10*40 кг. ,3*10*50 кг.
2) ренегатско гребане и лицева 4*10*2 по 6 кг.
3) лежанка с наклон 4*15*20 кг.
гребане с лост 4*15*18/28/35/35 кг.
4) раменни преси 4*15*2 по 3 кг.
задържам ръцете встрани т 2*3 кг. 4*30 сек.
5) крънчове 4*15 с 10 кг. добавена тежест и накрая задържам в свито положение 30 сек.
повдигане на крака 4*15
25 мин.кардио
Храната :
шейк и малко диня
спаначени талиатели със сметана и пармезан
пилешки шишчета 2бр. и таратор
Иначе спокоен ден , какъвто май отдавна не съм имала. Тренировка рано на почти празен фитнес, почивах си после , даже спах 1час , после плаж... Абе хубаво :)
Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 28.07.14 10:37.
29.07.14
12:42
Вчера тренировката беше общата , рано сутринта.
Храната : шейк с бадемово мляко
лъжица фъстъчено масло
печени тиквички с кисело мляко към 100 гр. и 2 малки чушки с яйце и извара
миш-маш и една филия пълнозърнест хляб
Вода към 5 !!! литра
Вчера ми беше супер замаяно цял ден. Едно такова ...вие ми се свят и ми е отпаднало. И постоянно ми се пиеше вода. Ниско кръвно, предполагам. И чак нямам апетит, което за мен е повече от странно.
Сутринта се засилих да ставам да ходя на тренировка , обаче ми текна кръв от носа :( Това пък не беше ми се случвало от не знам кога. В жегата направо се скапвам. И се потя като тракторист. Направо не мога да се трая. Вчера докато стигна от нас до фитнеса, което е макс 10 мин. пеша, бях вир вода, а на тренировка просто бях подгизнала.Ще започна май пак като миналата година да излизам да се преобличам на средата на тренировката.
Днес тренировка явно няма да има.
Храната : кисело мляко (с триста зора)
имам пилешка пържола, салата и 2 сварени яйца, трябва и някой и друг въглехидрат да вкарам, че съвсем ми е паднала батерията
Довечера мисля да правя риба.
29.07.14
21:07
Да, добре ще направиш като си починеш малко и засилиш храната. Нещо ме разтревожи с това, което си писала последно. Най-важно е да се чувстваш добре.