Май претренитах, как да се въстановя по-бързо?

14.07.14
22:41

От около 2-3 седмици се запалих да чистя, започнах да тренирам все по често като в последните дни направо прекалих. Вчера например сутринта тичах 30 обиколки на стадиона, слетобяд направих силова тренировка и след нея пак кардио с велосипед около час! Знам, че е тъпо но в последно време просто кипя от енергия и все не ми стига тренировка! Та снощи пия си карнитинчето след около час си лягам и изненада както си ми нямаше нищо такова сърцебиене получих, че изобщо не можах да спя цяла нощ! Пулса ми беше над 80 в покой(обикновено ми е 60-65) Изплаших се и днес направих и кардиограма и ми казаха че съм ок но все още като чели ми тупка малко по силно сърцето, отпаднал съм и малко по трудно дишам като чели... Ясно е, че ще ми трябва почивка, но някой може ли да ми препоръча и нещо за по бързо възтановяване в случая, витамини или билки някакви може би...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.07.14 08:35.

15.07.14
17:50

В такива случая аз просто си стоя на г*за за около седмица. Последният път така направих :D . И аз като теб си бях направил кардиограма и подобни работи. Докторката ми беше предписала някакво лекарство за оросяване. Пих няколко хапчета от него, после го загубих някъде. Просто пълна почивка една седмица и всичко беше по старо му.

казано от mario g на 14.07.14, 22:41:

... Та снощи пия си карнитинчето след около час си лягам и изненада както си ми нямаше нищо такова сърцебиене получих, че изобщо не можах да спя цяла нощ! Пулса ми беше над 80 в покой(обикновено ми е 60-65) Изплаших се и днес направих и кардиограма и ми казаха че съм ок но все още като чели ми тупка малко по силно сърцето...

Като за начало поспри “карнитинчето” и виж как ще ти се отрази на сърцебиенето.Или поне не го пий преди лягане.А ако го пиеш от около месец,е време да  си спестиш един разход:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1