С какво да се захвана?

13.07.14
21:56

Здравейте!Водя заседнал начин на живот.С какво да се захвана?Не съм ходила на фитнес.Не ми се харчат пари за това.Заех се с ровене из мрежата.Чудя се Тае бо или Инсанити?Тае бо ми харесва,даже ми доставя удоволствие.Имам около 4 тренировки.Днес опитах Инсанити-издържах само 10мин.Ужасно гадно ми се стори.Задъхах се,сърцето ми щеше да изскочи и ожаднях ужасно.Малко съм Калпазанка честно да си призная(а може би доста).

Темата беше редактирана от S. P. на 13.07.14 22:03.

13.07.14
22:32

за фитнес не ти се дават пари, ама ако са баници и пасти и мекици няма проблеми .........................

JE

13.07.14
23:35

Различни курсове по танци, пилатес, йога,ци-гун и тай-чи,за това се сещам на прима виста по-спокойно откъм интензивност... с каквото и да се захванеш все ще те мързи. Нищо лично- мен ме мързи до умирачка, не ти ли идва отвътре, всичко е тегоба, казваш ли си “трябва” и край! Болшинството хора в тази общност им е кеф да се натоварват, идва им отвътре и си ги влече един или друг спорт, има няколко с голям стимул да отслабнат (респект, виждам колко трудно е това в действителност, дори в минимални мащаби) и чат-пат сме няколко човека, дето не знаем какво правим и защо. Докато не си отговорим сами на въпросите “Какво точно искам” , “Какво съм готов/а да жертвам”  и “Струва ли си?”, никой няма да ни даде желаните отговори и насоки. Трудно е, гадно е, досадно е и лесно няма- обаче пък има резултати от гадното, дори при мен има резултати, а аз съм най-лошия пример :D Така че пробвай всичко, записвай се на групови занятия, ако нямаш пари спираш цигарите и бирата (шегувам се, не се засягай, просто аз лично за бира давам повече, отколкото за месечна фитнес карта, не ходя по други причини) Мисли само за това, което те е накарало да мислиш в посока “промяна”. След година ще те мотивира ли, а след 5, след 10? Ако не, потърси друго. Аз започнах заради нещо, което в момента не струва и пет стотинки, но ми даде начален тласък, стигнха твърде далеч за да се откажа и още досаждам на хората тук. Да не ти пука, че си “калпазанка” и че ти се вдигало кръвното, всяко начало е трудно.Няма да се отказваш, няма само на двама-трима човека да ни е гадно, хващай тая тренировка дето те скапва и до другия месец ще ти е лесна (nod)

14.07.14
05:39

казано от Madboy на 13.07.14, 22:32:

за фитнес не ти се дават пари, ама ако са баници и пасти и мекици няма проблеми .........................

Здравей!Аз от 2 месеца вече пукната баница не съм кусвала.Е сладко от време на време.Не мога да си намеря компания за фитнес.Иначе сама ме е срам да вляза в Залата и да потърся някой да ми помогне.Пък и всичко при мен е от ден до пладне както се казва.От мъничка съм си такава....

14.07.14
10:08

Няма от какво да те е срам.
Да ти споделя личния си опит - първия път, когато влязох в зала, всички ми се сториха мега големите нацепени батки. Идеше ми да избягам, къде бях тръгнала - джудже някво там, дето не знае какво да прави. Изведнъж, на второ четене - яяя, имало всякакви хора, дори по-неориентирани от мен. На второ - познанства с хора, с които до ден днешен поддържам връзка и ценя, макар да не съм в същата зала. И най-важният извод: На никого не му пука дебела ли си, слаба ли си, фит ли си, каква си, всеки си прави неговото, за което е там.
Ако освен срамът, има друга причина, тук вече ще се наложи да преразгледаш приоритетите си...

14.07.14
12:32

И мен много ме беше срам в началото, но като се поогледах осъзнах, че на никой не му дреме особено аз какво правя. Всеки е там да си направи тренировката и цялото му внимание е в нея. Ако пък не е, то лошо за него.
Плюс това има доста хора, правещи упражненията грешно, така че няма защо да те е срам, ако объркаш нещо - всеки греши и се научава, а това е напълно в реда на нещата.

15.07.14
22:37

Ако въобще някой се интересува-захванах се с тае бо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1