16.07.14
09:08
Здравейте! Искам да попитам ако може някой да ми каже как е най добре да се приемат следните добавки:
Креатин
Аминокиселини
Л-глутамин
TribuLyn Max 90%
Също така имам:
Гейнер
Протеин
Марките са хубави но незнам дали е позволено да ги напиша извинете ако всичко това е обяснено в други теми но аз доста четох и стигнах до извода че най добре се приемат сутрин и след тренировките освен tribulyna който е най добре преди сън. Благодаря предварително.
Забравих да добавя че съм на стриктен хранителен режим висок съм 178 и тежа 72кг имам над две години стаж в залата но с добавките никакъв :Д също така забравих да кажа че имам и глюкозамин и се чудя да взема ли и таурин целта ми е да стигна 85 кг.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.07.14 09:18.
16.07.14
11:45
Здравей. ето тази тема ще ти помогне с качването на килограмите, че и без добавки можеш да ги стигнеш :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
Щом си отделил толкова време да четеш из форума за различните видове добавки, мисля че ще можеш намериш още малко :P
16.07.14
13:23
Благодаря ти много още щом се прибера от работа ще си сметна всичко необходимо но все пак се нуждая от добавките заради работата ми прекалено ми обърква режима ако не са добавките :)
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Заменянето на букви с цифри е недопустимо!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.14 10:05.
16.07.14
22:47
Добавките няма да ти компенсират калпавия режим, повярвай ми, но щом имаш излишни пари - давай. :D Те фирмите от такива като теб се издържат.
17.07.14
08:26
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.14 09:53.