16.07.14
23:55
Здравейте, вече 2 години тренирам във залата, висок съм 185, тежа 80 килограма, преди бях 90 и доста мазен. Откакто съм в залата съм доста доволен от себе си. Постигнах задоволителни резултати, спазвайки само хранителни режими (разбира се, все още спазвам) и редовни тренировки както си му е реда. До сега не бях си взимал хранителни добавки, но вече реших да си купя и бих искал да попитам дали мога да комбинирам л-карнитин с протеин с цел постигане на релеф и визуализиране на третия ред плочки :D Ако е приемливо да комбинирам протеин с л-карнитин, бих искал да получа информация за дневната дозировка на протеина :) Благодаря ви предварително!
Как спазваш хранителен режим вече 2-ра година, а не знаеш “дневната дозировка на протеина”... И как очакваш от протеин и л-карнитин да постигнеш релеф... Във форума има хиляди теми, но явно няма кой да ги чете.
17.07.14
07:32
знам я, но ме интересува дали ще се промени, ако го комбинирам с л-карнитин. Примерно една доза само след тренировка? Иначе потърсих, преди да пусна тази тема, но не намерих нищо, точно за това и я пуснах. :)