07.12.05
19:30
Пичове кажете някъв препарат за премахване на акне, ама изпитан и силен... предварително благодаря
Имаше някога едно кремче acnedizil супер бе за 2-3 дена няма и помен от пъпки сега незнам дали се произвежда под същото име но беше страшно ефикасен
друг начин (не зобете :D звучи интересно в този раздел нали)
07.12.05
19:58
има една пастичка скинорен или нещо такова помага много
07.12.05
22:25
А ле брато тва acnedizil го няма по аптеките. Някво друго незнаеш ли?
и аз ти препоръчвам скинорен-а много е ефикасен (но е малко скъп...)
10.12.05
19:37
по принцип едно заболяване
колкото е по лека формата му толкова по лесно се лекува
ако разбираш к’во имама в предвид
10.12.05
22:38
Според мен разгледаи различните козметични продукти avon,manhattan и т.н. дет ги рекламират по тв-то сигурен съм че там ше намериш нещо което да ти помогне,аз от преди ползвам 1 лосион на авон и още 1 препарат пак на авон и съм доволен и дори сега на скоро имах обрив на лицето от хлор. вода в басейна и от този лосион веднага се скри предгладам ти да им разгледаш каталозите :lol:
П.С. такова голямо мнение пък 3 думи които да вършат работа :wink:
бе аз съм си избарал един лусион на МелМак и горе долу върши раота!
Бирена мая не пия щото кат я пия са обривам (странен ефект) поиче!
Търся нещо за траино ликвидиране на проблема тва е!
zinerit всичко съм пробвал ама по ефикасно няма-13 лева е някъде. и лекува трайно
06.02.06
10:42
Скинорен за по-тежко акне... иначе ако просто си пъпчасал леко може да си земеш Акне Аут - добро лосионче, не толкова силно, но ефикасно
08.02.06
22:28
[quote author=“basketball”]Скинорен за по-тежко акне... иначе ако просто си пъпчасал леко може да си земеш Акне Аут - добро лосионче, не толкова силно, но ефикасно
акнеаут е много добро ама е скъпичко. Понеке майка ми работи в болницата, ни носи хибискръб. Това е онзи течен сапун които се използва за дезинфекция преди операция. Антибактериалния сапун е добър начин да се предотврати повторна поява на проблема.
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
А тези препарати деистват ли за премахване на мазни точни и пъпки, аз по лицето нямам ама нли с сещате тия гадните по раменете и гърба???