Aller Anfang ist schwer. :)

Темата е заключена.

17.07.14
23:01

Здравейте, нова съм от към регистрация, но ви следя от доста време.
Накратко, момиче на 18 години.
Тегло/ръст: около 55-56 кг/168 см
Мерки: ще напиша утре.
Цели: намаляване на подкожните мазнини
Режим на хранене: НВД
Мнооого мазнинки, много нещо имам за сваляне!
Изчислила съм си всичко, просто ми е трудно със съставянето на менюто. Проблемът при мен е, че не мога да живея без плодове, но съм твърдо решена да ги огранича до минимум, само за да постигна целите си.
Тренировките ми протичат вкъщи, тъй като нямам възможност да ходя на фитнес. Бягам всеки ден по 40-50 мин, правя клекове, напади, тяга, Insanity, P90X, йога и други програми, имам тежести: 3-5-10-15-18-20-22 кг
С храната не съм скарана, ям почти всичко без кисело мляко, но едва ли това ще е проблем.
Пия l-carnitine (течен) и рибено масло. Мисля да си взема още добавки, ако може да ми препоръчате нещо?

Храната ми мисля да е следната:

07:00 1 с.л l-carnitine
7:30 40-50 мин бягане
след това: 3 белтъка
9-10:00 2 яйца, салата+ рибено масло
12:00 пилешка пържола, салата, заквасена сметана
15:00 (тук се чудя да пия ли l-carnitine )
тренировка - вече с тежести, някоя програма, общо взето каквото си избера + йога (ако имам сила)
след тренировка: пилешка пържола, салата, + ...

Не знам какво да добавя към менюто, това ми е един от основните проблеми.
Мисля да си взема ядки, извара и т.н., но къде по-точно да ги добавя?
Имам и овесени ядки, но не знам дали са много удачни за НВД?
Другото което е какво да правя с л- карнитина, навсякъде пише нещо различно, в магазина ми казаха само преди тренировка... объркана съм.

Като за начало започни да ядеш яйцата ЦЕЛИ

17.07.14
23:11

Благодаря! Значи след тренировка 2 или 3 цели яйца?

Да :)  За да си в НВД, въглехидратът ти трябва да е около 1гр на кг тегло, тоест ако тежиш 50 кг - 50гр въглехидрат. Стига да не излизаш от тези условни рамки, се води,че спазваш НВД, така че сама можеш да прецениш от кое по колко да ядеш

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 18.07.14 08:19.

18.07.14
18:08

Да, права си, но на теория е лесно, практически ми е много трудно да осъществявам някои неща.

18.07.2014
07:40 1 с.л l-carnitine
8:10 25 мин HIIT - бягане, 20:10
9:40 2 яйца
12:00 пилешко бутче, 1 с.л сметана, краставица, 2 нектарини
15:30 2 яйца, 5 сини сливи
17:30 тренировка:
1 рунд (х 2)                          2 рунд (x1)
Jump squats 15                       scissor kicks 25
напади 24х13кг                      bench jumps 12
sumo squats 15x13кг                knee ups 24х3кг
weighted step ups 24х3кг            клек 15х13кг
19:00 пилешко бутче, краставица, сметана

Размисли:
Плодове! :3 Знам, че не трябваше, но ми е много трудно да се въздържам, важното е, че не бяха в огромно количество както обикновено.
Няма много храна, но и не бях гладна, даже се насилих да ям на обяд.
Сутринта реших да правя HIIT, като не беше точно бягате, а изкачване на тротоар :D, колкото и смешно да звучи.
Относно тренировките, знам, че за Вас може да са нищо, но в домашно условия това се получава. :(

Плодовете са толкова хубаво нещо (сините сливи повече от други), така че въобще не ги имай за прегрешение тях или там както го чувстваш. Две яйца не знам какво ядене е, но пък това е дъвкано 100 пъти из форума..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1