19.07.14
14:00
Здравейте, днес ми пристигнаха добавките “ALCAR Acetyl L-carnitine , Pure Nutrition BCAA Blast , Creatin Monohigraty МЕХ , Детонатрол” въпросите ми са, какви количества да пия от тези добавки? В един коментар, видях, че препоръчителната доза на “ALCAR Acetyl L-carnitine” , трябва да е 5 гр.? 2,5 преди тренировка и 2,5 следобяд? Така на ден трябва да пия по 5 гр.? В колко вода трябва да ги разтварям? 100-150-200 мл? Креатина в колко вода и него трябва да го разтварям? 200-250 мл? Как да разбера, дали когато пия креатин/а трябва да приемам и въглехидрат? “например банан”?
19.07.14
15:44
Алкара и креатина ги пиеш по 2,5г преди и след трен. Принципно е най-добре с прост, бърз въглехидрат, банана е ок, но аз предпочитам някакъв сок. БЦАА-то го пиеш по време или след трен. Детонатрола: 2/3 сутрин и 2/3 около 30 мин. преди трен.
Прочетох една статия пише, че креатина не е добре да се приема преди тренировка? Предимно аз тренирам сутрин към 08;30-09;00 ч.
Значи креатина мога да го приемам със натурален сок? По колко мл , трябва да разтварям грамажа? Предпочитам да пия по 5 гр. след тренировка :)
Ацетил/а в колко да го разтварям?
Креатина може да се пие по всяко време, стига да си приемаш нужната доза. При него просто е важно да се приема редовно и да се хидратираш добре.
Или аз съм глупавия тук или вие :) Прочети ми по-горния пост, след това коментирай. Погледни какво питам, погледни ти какво ми отговаряш :)
20.07.14
00:36
LZ4JW, точно на фона на мненията ти в тази тема не е подходящо да класифицираш някой като глупав или умен.
Коментирали сме тези добавки десетки пъти.
Нещата не са се променяли напоследък, съответно не виждам причина да ги пишем още веднъж.
Брато, не искам никой да обиждам, но погледни какво питам аз погледни какво ми отговарят. Оуу коментирали сте ги 10-ки пъти? Сорка, но ако незнаеш регистрирах се снощи, още незнам къде се намирам.... Ако може да ми дадеш линк, да прочета по-колко грама трябва да приемам ;)
20.07.14
11:46
Когато си пускал темата, форумът любезно ти е предложил търсачката, “брато”.
Ако не я беше подминал - много неща щяха да са ясни отдавна.