Мерси, душа :p
Днес пак няма тренировка. Цял ден на зелени кисели ябълки и зелен чай. Детокс след вчера, че положението е страшно. Оводнила съм се, подута съм, тежко ми е, цял ден пуфтя. Ама който се ОЛЯ снощи със сайдери, вина, ядки и шоколад в промишлени количества - така!
Ама поне по хубав повод ди се оляла (cake)
Хайде и тук, да ти пожелая само хубави неща!
Благодаря и тук :)
Цитирам Херцога - детокс put key my knee :D Купих си лешников тахан и какаови зърна. Не ми се яде месо и яйца днес. Ма тия са луди, 8 лв малкото бурканче. Ама за глезотията...
20.07.14
18:29
Херцога няма да ви научи на хубави неща, ама няма лошо (devil)
Идвам на работа и какво ме очаква? Подарък протеин :D Само колежките ми са способни на това. Затова ги и обичам!
Още малко снимки, плюс как изглеждам след кило задържана вода
Закуска: лешников тахан със счукани какаови зърна и орехи, протеин
Обяд: 2 пилешки шишчета, салата айсберг
Вечеря: миш-маш (3 яйца XL, мъъничък домат*, зелена чушка*, 1/2 тиквичка*, мас*)
Тренировка
След тренировката - протеина от колежките
Тренировка:
Разгрявка
3 кръга:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
Техника набиране: всяко х3 - максимално време задържане с брадата на лоста, максимално време с ръцете на 90 градуса, максимално време висене
12-9-6
Мъртва тяга@40 кг
Бърпи + box jump върху 3 гуми
Суинг@10 кг
Тренер повика малко по мене днеска. Добре де, вика много. Ама заслужено - все нещо не чувах, не разбирах... Чаааак към края, на втория кръг с по 9-те повторения се усетих къде съм, какво правя и за какво се боря.
22.07
Закуска: лешников тахан с какао и орехи, протеин
Обяд: салата рулца от раци, морков, домат, рукола, 2 варени яйца XL, зехтин, оцет балсамико
Вечеря (предполагам): пилешки шишчета, салата
При нужда ще редактирам/дописвам
Тренировка: Няма
До момента съм само на една чаша кафе :) Дано удържа да е така до края на деня.
Добавям: 2 яйца ХЛ с ч.л. мас, кафе
Еми, тая салата беше с рулца от раци, точно колкото да се каже, че има, как няма да изгладнея...
2 кафета, става. В рамките на разумното е, мисля. Не се чувствам зле, колкото първите дни с по-малко количество.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 22.07.14 22:14.
23.07
Закуска: лешников тахан, какаови зърна, орехи
Тренировка
Загрявка
10 клека
Напади х10 на крак
Отпади х10 на крак
3х странични планкове, “класически” планк
Набирания
Хоризонтални набирания
Хиперекстензии - на лоста
Ходене - с вързан 10 кг диск на единия, после на другия крак
Обяд: миш-маш (домат*, тиквичка*, зелена чушка*, 3 яйца ХЛ, мас*), салата домат*, *краставица*, зехтин, яб. оцет
Междинно: 2 кюфтенца
Вечеря: шишчета, 2 оризовки, зеле
Май ще мушна някаква протеинова ФаФла... Яде ми се някаква гадост...
Междинно и вечеря ще опиша.
Трагична съм... силата ми е паднала, а докато се науча да работя с таза... Днес ще почивам преди работа - само ще лежа и това е. И въпреки ръкавиците,ръцете са в мазоли, които така ме болят, че се изпусках от лоста. Лигла.Абе,ядосана съм на себе си,накратко.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 23.07.14 17:51.
Не се ядосвай. Хубавото на моментите в които нямаш много power е, че като преминат се чувстваш супер силна ;)
А, то това е обичайно за мен - не си ли изпълня плана за петилетката в рамките на годината - драма голяма.
Днес направо го ударих на ЦХ. Не закусвах у нас и направо си обядвах, обичайната ми закуска дойде като междинно (за 2та часа, в които бях у нас) и вечерях преди малко - т.е. в 17:00, че съм на стаж до 21:00, а взех да огладнявам и дотогава ще преритам. Та:
- 2 пилешки шишчета, домати и краставици
- 2 с.л. сусамов тахан, 6 какаови зърна, орехи, протеин
- Свинска плескавица, зелева салата (само зеле, без моркови)
Кафета: 2 бр
Тренировка: Няма
Размисли:
>> Мисля си, че ако не беше второто кафе, нямаше да огладнея така бързо. Пусто, отваря си ми апетита.
>> Още съм в чуденка, да продължа ли с ВМ-НВД или да спра да се вторачвам толкова, поне за известно време... Или пък да правя РБД дни в дните с тренировка, а пък НВД - когато почивам и имам само кардио
>> За трети път си обух любимите сандали... На няма и 10 дни, готини, 15 см. високи и... ги скъсах :) тюх! Нищо, утре ще ги командировам за поправка, че са ми в гаранция.
>> Много мразех да ми избиват мазоли по ръцете. Сега имам на двете ръце, въпреки ръкавиците и си ги харесвам :D Ами, то да се натресеш на кросфитър в залата, да те зариби и да се влюбиш в начинанието си има цена.
>> Гледайки дневника на Веси, направо ми става и ясно коооолко хляб има да изям и що път да извървя. Пък на Ади й се чудя на капацитета, хем бодибилдинг, хем кросфит. Аз само от второто нямам сили за друго вече. Ма пък са ми много мотивиращи.
>> Денят е прекрасен, слънчев и приятен. Усмивки за всички :)
Днес лекичко
Загрявка
10 мин кростренажор
10 клека
10 напади (х10 на крак)
10 бърпита
Всичко останало бяха каквото се сетите за корем.
Храната:
- 4 яйца с мас и тиквено брашно, прелииииваща лъжица тахан
- кИфте, кИбапчИ, домат, краставица, тиквички на скара
- Предстоят ми още 4 варени яйца и протеин, може би орехи... И това ще ми е, май (надали...)
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 25.07.14 12:43.
26.07
Храна:
- Лъжица тахан, 30 гр орехи, протеин доза и половина, мъжо не си допи неговия, та...
- 320 гр свински дроб, салата
- Пилешко шишче
По-късно може да има и от пиленце на фурна, приготвено от баба... С което значително ще си превиша протеина, но... На баба!!!
27.07
Закуска: лъжица тахан, 30 гр орехи, протеин
Тренировка: Кардио
5 км - 40 мин, 36 сек
Обяд: пилешки гърди около 200-250 гр с кожата, голям домат*, 2 печени зелени чушки*
Междинно: 2 пилешки шишчета, марули
Вечеря: 3 яйца XL с 1/2 лъжичка мас*, домат*, краставица*, зехтин, ябълков оцет
Тази нощ ми крампира десния прасец, който си ме боли от седмица. Уж пия магнезий... Случва се, предполагам.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 27.07.14 22:41.
27.07.14
14:04
казано от Ann на 27.07.14, 13:16:
27.07
Тази нощ ми крампира десния прасец, който си ме боли от седмица. Уж пия магнезий... Случва се, предполагам.
Усещането е ужасно ... 2 дни става да се събуждам от крампи първо на десния,после и на левия прасец ... Като левия ме държи няколко часа ... и аз пия магнезий от няколко месеца ...
Най-вероятно ще си взема и олио... Щом събудих мъжо от виковете си, а той попринцип спи като пън.
27.07.14
17:29
казано от Ann на 27.07.14, 13:16:
27.07
Често ми се случва.. от баскетбола още. Ужасно е..
А кое е по-добре - магнезиево олио или магнезиев гел?
28.07
Закуска: лъжица тахан, 35 гр орехи, протеин
Тренировка
50 крачки гребане
50 box jump
50 мъртва тяга@30 кг
50 тръстери с гумата
50 кофички
Между всичко имах и по около 50 м бягане
Обяд: 4 яйца* с ч.л. мас*, лук, домат*, краставица*, конопено семе
Вечеря: 2 шишчета, зеле и моркови и пробвах едно малко парче ръжен хляб - кисел, стипцав... Бе, какъвто трябва да си е :)
И колаж, направен от момичето, с което тренираме - тръстерите и моята изнемощяла физиономия
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 28.07.14 20:37.
29.07.14
00:13
Не знам за олиото, аз ползвам гел и съм доста доволна честно казано :)
Значи ще се пробва :)
Развитие в снимки, на вече 44 кг, очевидно затвърдени (все мислех, че е я вода, я мазно...). Така като гледам, май краката НАЙ-СЕТНЕ са дръпнали, от корема има какво да се желае, ама каквото - такова
Ама ми се струва, че съм по-чиста, отколкото бях на 42 кг. Ха така, теорията за кантара, че трябва да спра да му робувам, е вярна.
29.07.14
08:59
Keep up! (y)
Храната:
- С.л.тахан, шепа орехи, конопено семе, протеин
- 150 гр скумрия, 2 кюфтенца, 1 ч.л. лютеница
- шоколадов бонбон
-4 яйца* с мас*, домати* с конопено семе
Течности: 2 л вода (до момента), 2 и 1/2 кафета
Движение: Цял ден обикаляне на цяла София. Приятелка отива в Германия, та ударихме доволна целодневна разходка в жегите.
Днес си прегледах първата страница - добре съм си хапвала :D
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 29.07.14 21:21.
29.07.14
21:53
Супер резултати, Ани! Продължавай в същия дух! (F)
За вчера Ани не си спази съвсем вечерята. Мъжа се прибра, беше при баба си, та ми донесе рибка (някаква панирана, не знам каква), домати, царевица, пъпеш ииии баничка! Та, както бях умряла от глад, хапнах си от всичко и заспах!
А баба му прави баницата с повече яйца, отколкото с каквото и да е друго, сиренето и то е домашно, та влезе прекрасно :) Та, наядох се и заспах в 22:30. За днес ще видим какво ще свърша, закуската е като вчера, храната ще е навън, че кухнята е неизползваема, та... Така :)
30.01
Храна: неопредвлени количества тахан и конопено семе, 30 гр орехи, 2 шишчета, 2 наденички, 2 кебапчета, салати
Тренировка:
800 м бягане
10 кръга
3 набирания (трябваше 5!!!)
10 лицеви
15 клека
800 м бягане
Надявам се след морето да има повече сила. Не стига, че Мърфа ми беше наполовина, ами и това не свърших като хората.
31.07
- с.л. тахан, ч.л. конопено семе, 35 гр орехи, протеин
- 2 телешки кюфтета
- 5 яйца* с лук и мас*, 2 домата
Тренировка: няма
Кафе: 2 и 1/2
01.08
Закуска: като вчера
Тренировка:
15-9-6
Тръстери @13 кг
Суинг @10 кг
50 коремни преси
Цялото това за около 10 мин
Обяд:
Междинно:
Вечеря:
Утре вечерта пътувам за моретооо :)
Вчера единственото ми читаво хранене беше:
Лешници 30 гр, втора доза протеин, шишчета със салата айсберг, 2 резена пъпеш*
Останалото: шепа тарали, лъжица сладолед, вафла, парче от някаква питка с топено сирене и прошуто, едно голямо парче пица
Днес ще ходим към Нова Загора, утре вече сме на морето. Имам фитнес в хотела, който съвсем умишлено НЯМА да посетя. Ще ядем каквото има там, та и храната ще е... Абе, след снощния дизастър, нищо не може да ме стресне :D Само тази сутрин ме боли корем и нямам апетит, та ще фастна малко. Няма няма и издъня работата. За из път днес ще си взема някакви ядки и така.
Пп: заминавам с буркан тахан!!! :D
Фаст: 16 часа
16:00 - 180 гр кюфтета и кебапчета
19:30 - 400 гр наденица, салата домат*, краставица*, чушка*, лук* (подправена с олио и сол, ама карай :) )
Поздрави от с. Баня :)
Жената в хотелчето, в което отседнахме, е безумно мила и гостоприемна. Колегите на мъжа са командировка тук, правят убежищата на сирийските бежанци, та дойдохме да им носим материали, а женицата им направила пълнени чушки, донесла беше и домати, страшно мило :)
Та седнахме на масата на дворчето, хапнахме всички заедно на приказка и салатка. Много гот :)
А докато мъжа им помагаше с работата, и докато аз чаках на една беседка, ровейки си в телефона и пиейки кафенце, минават покрай мен 4-5 момчета, говореха си нещо, гледаха към мене, само думата секс разбрах, ама то ми беше и достатъчно... На едно от посещенията на мъжа да види как съм, му казах, а той ми връчи една водопроводна тръба, ако се наложи, да използвам, макар да е охраняем обект и имаше дежурни на 5 метра... Слава Богу, не влезе в употреба, ама си е стряскащо.
Поздрави от морето :)
Жегата е страшна, ама на плажа се понася
Храната:
130 гр сандвич с шунка и кашкавал, 130 гр оризовки (по пътя)
Пилешко бутче без кожата, ориз, 500 мл бира
Сладолед магнум, неизвестно колко бира
Кюфтета с картофено пюре, салата
Коментар: без коментар :x Ако не се върна в София с поне 5 кила отгоре, няма да съм аз...
04.08
Храна:
2 филии бял хляб, хамбургски салам, 8 гр масло, 15 гр ягодов конфитюр, домат, сирене
100 гр сладолед Кит Кат
Парче пица
2 картофени кюфтета, зелена салата
Палачинка с шоколад
Течности: Ариана, Ариана радлер, Нестий лимон
Малиии... :D На диета съм - ВВ-ВМ-НП (Високо-мазна, високо-въглехидратна-ниско протеинова)
Плуването е на ниво поне, по цял ден сме или на плажа, или на басейна в хотела.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 04.08.14 21:15.
Днес много добра разходка до Несебър, след това плажче... Цял ден ходене и плуване. А да плуваш навътре в морето след 2 л бира, била тя и Радлер, си е проява на абсолютно безрасъдство!
Храна:
2 малки бутер банички със сирене, айрян, кафе
Малка скрежина, 100 гр Рафи Киндер
Доматена крем супа, боб с наденица, 2 хапки бисквитена торта, с която не се харесахме
2 л бира, шоколад Милка с царевица
Червено зеле, домат, краставица, 2 кебапчета, 2 филии бял хляб, малко глоба от бирата и чипса на мъжа, кутия бисквити РК, от ония, слепените...
Пп: хващам диабет само като се чета...
05.08.14
20:47
#МразяТе
05.08.14
20:49
има Милка с царевица (dull) (wasntme) явноо времето ни влияе така лакомо (giggle)
Трън, тихо, че ще почна не само със сладоледите да се снимам :D #ILoveYouToo
Ая, Милката е невероятна :) Ама аз обичам такива комбинации. Иначе, всяко море съм така, а миналата година беше трагично... Това, което ям и пия в момента беше х2. Само не знам къде го събирам...
05.08.14
22:04
хаха смяятай какви шоколади имало ;д дообре,че вече не поглеждам този щанд в магазина 8-) иначе не го мисли,хапвай,пийвай и си релаксирай :) за това е лятото и морето (wasntme)
Специално за Трън: тази сутрин се събудих подпухнала, подута, зла, омазала и корем и гъз и всичко. Бисквитки и Милка ли... Тцъ! Ще си го карам на бира и сладолед
Пп: тази сутрин за закуска има мекици и айрян! Ох, мале!
Тук от вчера, последния ден, в който изглеждах нормално
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 06.08.14 09:04.
Храна:
- 2 големи мекици, 18 гр сладко от ягоди, айрян, кафе
- 170 гр цаца, 500 мл Ариана Радлер
- 100 гр Рафи
- 3 хапки от царевицата на мъжа
- 500 мл бира
- Пилешка пържола от бут х2, зеле, домати и краставици (а стига бе, нещо свястно)
Почти изкарах водата от вчера. Плуване много. Имам мускулни трески по ръцете и гърба, уж трябваше да си почивам :D
Отивам да пия на Слънчака след малко :)
06.08.14
20:53
казано от Ann на 06.08.14, 20:39:
Слънчака
(punch)