Различни тренировки според целта

22.07.14
14:09

Здравейте. Не знаех как да озаглавя темата и може да ви се стори неподходящо заглавието, както и да е. Някой може ли да ми каже, дали има проблем да тренирам гърдите и краката с повече повторения и по-малки почивки, за да се изчистя колкото се може повече там, а когато правя гръб, примерно, да тренирам с колкото се може по-тежко и да правя по ~8 повторения ? Този въпрос го задавам, защото гърбът ми отслабна доста, а гърдите не са ми изчистени толкова, колкото искам.

Принципно почти всичко може.
Едиственото “неудобство” е, че изчистването е функция на действията ти в кухнята, не в залата за фитнес.

23.07.14
11:23

1. Не можеш да чистиш само на едно конкретно място (в случая само от гърдите).
2. Неща от типа на “10- 12 повторения= релеф” за мен са малко или много грешни. И при качване, и при отслабване си тренирам тежко- 8 повторения максимум. Ще се поизпотиш и озориш повече ако направиш 4- 5 серийки с голяма тежест, отколкото с някаква малка тежест която няма да я усетиш.
3. Преди всичко е хранителният режим, каквато й тренировка да направиш, не е ли подкрепена с калориен дефицид, то няма да има големи промени.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1