Проблем с вестибуларния апарат или друго

22.07.14
14:42

Здравейте бих искал да ви задам 1-2 въпроса тъй като мисля че можете да ми помогнете с няколко съвета и евентуално решение на проблема ми.Притеснил съм се доста и моля ви се ако можете да ми отговорите защото се чудя вече какво да правя.На 24 години съм 180см 73кг. На фитнес почнах да ходя месец април като тренировките ми в месец не бяха повече от 10-12.Редовно ходя от месец маи през ден.От 65кг за 2 месеца станах 73кг.Но преди 8 дена се появи проблем.Замаяност все едно ставаш рязко от леглото и така около няколко часа.Реших да не спирам с фитнеса и продължих така до 3тия ден в които ми беше кофти в фитнеса но продължих с програмата.Вечерта пих 1 доза креатин и си легнах.Това става на 15 юли и на другия ден като станах до сега имам непрекъснато 24 часа виене на свят.Мисля че не е точно виене ами някакси като тежест в главата не ми се въртят предемети а при рязко въртене на главата може би губя кондиция за секунда и фокусиране.За сега всичко отшумява всеки ден се чуствам с 1 идея по добре но още не смея да ходя на тренировки.2 месеца тренировките ми  бяха кръгови.Добавки пия протеин креатин и аминокиселини.Притесняваме само креатина който е от един колега и ми каза че го е взел от ПИККО.На лекар ходих направиха ми пълна кръвна картина и всичко е ок след 2 дена трябва да ходя на преглед и ако продължава проблема да ме пращат на невролог.Смятам и до сега че съм претренирал но по добре някои компетентен като вас да ми даде съвет.Също така си правих експеримент заставах на 1 крак и си въртях главата след като си я вдигах на горе чак тогава получавах замаяност и губех стабилност.Когато си лежа нямам проблеми когато се завъртя се усеща проблема и отминава след няколко секунди.Демек дори и прав без да мърдам ми е добре но тръгна ли да ходя се получава като притискане в главата забавени движения и тн Моля ви се отново ако можете да ме посъветвате с нещо или откъде би идвал проблема да ми напишете 1 изречение ще съм би мого благодарен.

Темата беше редактирана от Петър Иванов на 22.07.14 14:43.

23.07.14
00:52

Много бързате все да питате по форумите. Изчакай някой друг ден/ седмица и ще забравиш даже, че си питал в интернет. Ще ти мине от самосебе си най-вероятно.

Мнението беше редактирано от introducer на 23.07.14 00:52.

23.07.14
13:11

Здравей.Надявам се да ми мине от самосебе си но исках да попитам хората ако са имали такъв проблем дали да очаквам нещо по сериозно.Знам че за всеки е много индивидуален този проблем но ако някои е минал през това сигурно ще може да даде някои съвет.Така съм вече 10 дена лекаря ми казва че нямам проблем да съм спирал добавките които ги пия и да намалявам фитнеса, което за мене не е решение.От 10 дена не съм стъпвал в залата и не смея защото още ми е замаяно.Затова очаквах някои тук да сподели дали това нещо може да се е получило от претрениране ако да да сменя ли програмата.Ако някои е имал такъв проблем как се е оправил или както казваш ти от самосебеси му е минало.Дали трябва да променя програмата ми (кръгови тренировки с по 2 упражнения за всяка група),около 60-80мин в фитнеса,хранителен режим,или нещо друго.Дали има витамини или нещо друго което е помогнало на човек по бързо да се възстанови.Чел съм по форум и виждам че има хора които са с този проблем от години за това исках да попитам тук дали някои е минал през това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1