Прием на стак (одобрение и съвет)

22.07.14
23:49

Здравейте!Нов съм във форума и не знам дали публикувам в правилния раздел,но моля да бъда извинен.Значи ситуацията е следната ,попринцип ,когато тренирам за сила тренирам предимно кръгови ,защото просто моя спорт не върви с тежките щанги .Имах нелепо скъсване на предни кръстни връзки ,след което ме оперираха и от тогава мина един месец и вече виждам как почвам да се съсухрям ,та така или иначе няма да тренирам 6 месеца ,реших да се задържа във фитнеса !Заредих се със суплиментите от картинката и въпросът ми е как да ги приемам ,в кои части на деня и т.н.Хранителния режим ,който спазвам е следния ,той ми е един и същ от години .Благодаря за вниманието :) + НА СНИМКАТА ЛИПСВА ПРОТЕИНА ГАСПАРИ МИО fusion

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.07.14 06:50.

22.07.14
23:50

ето го и хранителния режим

Мнението беше редактирано от toshko tosharenko на 22.07.14 23:51.

23.07.14
00:19

Честито за грешно похарчените пари. Единствено Flex си заслужава. Дано нямаш проблеми с прием на толкова хапчета.

Flex - между храненията, няма значение кое, всеки ден
Nitro - след тренировка, в почивен ден между храненията
M-stack - 30мин преди тренировка, в почивен ден сутрин след храна
Pack - сутрин след закуската, всеки ден
Rage - 30мин преди тренировка
Myofusion - сутрин след ставане и след тренировка

То и “хранителният” ти режим е един..

23.07.14
20:41

Добре до тук ок. Искам само да питам може ли да доведе до някакви усложнения приемането на толкова хапчета и дали някой е имал  проблеми със сърцето от рейджа и мстака?

23.07.14
22:32

Този въпрос е строго индивидуален, ако си здрав и нямаш сърдечни проблеми не виждам как би ти навредил. В рейдж има съставка прекусор на синтетичен наркотик.

23.07.14
23:28

ясно,мерси за инфото ..за първи ден се чувствам супер зле от тия работи ,но ще видим след седмица как ще е .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1