winstrol

Темата е заключена.

06.12.05
22:08

здравейте.Мога ли да знам защо пишете че винстрола е за релеф след като в сайтовете пише че е супер за маса и растежа на атлетите които са го ползвали е значителен??

Пиши на кирилица Спазвай правилата поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor

07.12.05
18:17

Не ги знам кои са тия сайтове, ама станозолол-а е слабо андрогенен в сравнение с препарати като тези на основа на метандиенон... използва се по-скоро за запазване на мускула докато чистиш за състезание (или по принцип), отколкото за трупане... ако искаш по-сериозен ефект ще трябва да го комбинираш с  доста по-андрогенни препарати, но не ти препоръчвам да взимаш само орална форма т.е. орален винстрол с примерно напосим (метан, или както там го знаеш)..

07.12.05
21:17

единия сайт е суплементс.нет дето четох.Можеш ли да ми кажеш добре ли ще е да взема метан с винстрол и дали ще си запазя постигнатото или поне по голяма част,щото не искам да смъкна всичко:))

GO

07.12.05
22:35

винстрол е добър за релеф

Моля не слагайте имидж тагове във форума. Не всички потребители са на неограничен трафик. Моля пишете на кирилица. Спазвайте правилата на форума.
ЙОДА

ST

08.12.05
16:04

ами зсеми си стромба пии я без да я комбинираш с нищо и ше разбереш защо всички казвамве че е за релеф

08.12.05
22:58

[quote author=“Vasko_4”]единия сайт е суплементс.нет дето четох.Можеш ли да ми кажеш добре ли ще е да взема метан с винстрол и дали ще си запазя постигнатото или поне по голяма част,щото не искам да смъкна всичко:))

Ами... ти с винстрол-а ще зачистиш (е, и диетата трябва да е как си требе), а метана ще качи доста, ама качено от метандиенон базираните продукти не можеш да го запазиш всичкото... ти дори половината да задържиш пак е добре.. комбинацията не е зле, но два орални стероида - черният ти дроб няма да е очарован... ама хич.... по-добре винстрол с омнадрен.... примерно.... и по-евтино ще ти излезне...

09.12.05
14:05

Най-добре си вземи Винстрол-а на инжекции.Доста по-добре е.

Sorry,за латиницата,но нещо ми изчезна кирилизатора :cry:

Използвай Кредор моля
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1