06.04.13
19:52
Здравейте, вчера ми казаха, че в “Данон” (не разбрах дали е цех, склад, завод или нещо друго. Намирало се в близост до Мол София) продавали хубав суроватъчен протеин на 24лв килото, който може да бъде и овкусен срещу 1-2лв на килограм. Някой знае ли нещо по въпроса, защото ако си е читав би било добра покупка :)
06.04.13
20:19
Здравей. Работя близо до мястото, протеина се продава не в Данон а в завод до Данон Христо Ников. Като застанеш с лице към Данон завода Христо Ников с пада в ляво. Склада се намира точно срещу бариерата на завода.На охраната казваш че си за протеина. Цените които си спомням са следните: суроватъчен протеин 23лв. мисля че беше 75%, има още няколко вида суроватъчен протеин даже и за по малко пари но по нисък процент.Казеин-24лв, глутамин пептид-52лв. L-ГЛУТАМИН-63лв. Това всичко не е овкусено. Ако имате въпроси питайте.
Карта на мястото
http://biznes-bulgaria.com/firma/38900-kooperaciya-hristo-nikov-sofiya
Мнението беше редактирано от Кирил Петков на 06.04.13 20:22.
казано от Кирил Петков на 06.04.13, 20:19:
Здравей. Работя близо до мястото, протеина се продава не в Данон а в завод до Данон Христо Ников. Като застанеш с лице към Данон завода Христо Ников с пада в ляво. Склада се намира точно срещу бариерата на завода.На охраната казваш че си за протеина. Цените които си спомням са следните: суроватъчен протеин 23лв. мисля че беше 75%, има още няколко вида суроватъчен протеин даже и за по малко пари но по нисък процент.Казеин-24лв, глутамин пептид-52лв. L-ГЛУТАМИН-63лв. Това всичко не е овкусено. Ако имате въпроси питайте.
Карта на мястото
http://biznes-bulgaria.com/firma/38900-kooperaciya-hristo-nikov-sofiya
Да разбирам ли, че си вземал от там, и ако ДА-доволен ли си ? Иначе много благодаря за точната и бърза информация :)
06.04.13
22:33
Да преди си взимах, сега не, но мои приятели с които тренирам си взимат и са доволни. Аз го намирам протеина за безвкусен но става за пиене.Според мен казеина си заслужава. Сега ако трябва да си взимам бих си взел казеин и глутамин пептид макар че глутамина е с отвратителен вкус.
Мнението беше редактирано от Кирил Петков на 06.04.13 22:34.
Абе щом РИБА се научих да ям няма кво да ме впечатли :D ше го пробвам и него :)
казано от Bravo на 07.04.13, 00:11:
А продуктът качествен ли е ?
Момчето казва, че неговите хора са доволни. Пък в крайна сметка едни 23-4 лева за кило суроватка са къде-къде по-реална цена от едни 60лв.(примерно), които ще платиш на фирма, която се конкурира с десетки други в определена пазарна ниша. Предполагам тоя склад е предназначен за пазаруване на едро от фирми, производители на хр.стоки, а не за родните фитнес-манияци :) Мисля, че не би следвало да има проблем
07.04.13
10:30
Това е фирмата която предлага протеина http://www.pic-co.com/bg/contacts.php тя се занимава с ХРАНИТЕЛНО ВКУСОВА И ФУРАЖНА ПРОМИШЛЕНОСТ.Колко е качествен протеина можем само да гадаем. Със сигурност не е като SYNTRAX MATRIX но за двойно по евтино става.
07.04.13
18:30
Не бих се доверил на продукт на който няма етикет за произход, съдържание и срок на годност, дори и без пари да ми го дават. Мисля, че има достатъчно сайтове и магазини, които предлагат качествени и евтини продукти.
08.04.13
20:23
Лично аз не бих се доверил на подобен тип суровини, особено пък специално на тези, за които съм чувал доста “ласкави изказвания”, познавам хора, които са ги ползвали, и след оплаквания от сорта на “умрял плъх в чувала с протеин” няма как да се престраша да го пия ако ще и пари да ми дават, друг е въпроса, че за 24лв можеш да си вземеш 3 кила свинско, от което ефекта няма как да е по-незадоволителен. Все пак всичко е въпрос на личен избор. По-здрави!!!
16.03.14
23:06
Знаете ли дали още е актуална продажбата на протеини от ПИК и КО?
19.06.14
09:52
Прочетох тази тема и ходих да си купя. Вчера пробвах за 1ви път суроватката от 23 лв. 80%.
Не знам. Не стои гъсто, пени се до горе на шейкъра...стои ми като сухо мляко едно такова. Не се държи като обикновен протеин, да е гъсто и т.н. А сипвам същото количество.
Ще пиша пак като го изгълтам.
24.07.14
13:13
казано от Божидар Георгиев на 19.06.14, 09:52:
Прочетох тази тема и ходих да си купя. Вчера пробвах за 1ви път суроватката от 23 лв. 80%.
Не знам. Не стои гъсто, пени се до горе на шейкъра...стои ми като сухо мляко едно такова. Не се държи като обикновен протеин, да е гъсто и т.н. А сипвам същото количество.
Ще пиша пак като го изгълтам.
Нормално да не стои гъсто ако няма сгъстители , каквито има в повечето пудри. Това не е показател за качеството на един протеин.
18.01.15
11:00
Благодаря Tyler Galabov, не го знаех.
Сега 6месеца по-късно мога да отчета бавен прогрес и като се има в предвид, че не ми остава време за почивка заради многото ангажименти вкл. след работа явно протеинчето работи. Е и хапването ми е сериозно + мултивитамини на Now foods. 25лв. за 100бр - перфектни като цена и качество.
Относно вкуса на протеина. Добавяте 1 ч. лъжица какао и/или канела, 1 ч.л. кафява захар и става супер! :)
Мнението беше редактирано от Божидар Георгиев на 18.01.15 11:03.
Почти съм сигурен, че за този протеин и преди се е говорило във форума и дори мисля, че се събираха да се провери дали е наистина качествен.
Вижте във форума.