Как да подобря теглото си (нагоре)?

30.03.14
12:35

Хора,моля помогнете на  17 съм
висока съм 165 см
и тежа 40 кг
и ми писна всички да ми казват че съм мега слаба ям каквото ми се яде,когато ми се яде и по колкото ми се яде,но нищо не ми се лепи
помогнете
незнам как да кача,а наистина имам нужда

Здравей, Монси! И аз съм на 17г, 161см, 42кг .. както виждаш имам същия проблем. От няколко седмици чета, чета, чета, чета ..... очите ми отекоха на тоя компютър. От много време все си казвам ще си направя режим, ще приемам по не знам си колко калории, ще се стегна, ще направя това онова и всичко това само на приказки. Действие никакво, съответно и резултат никакъв. И аз си казвах ям, защо нищо не ми се лепи? И след толкова четене осъзнах, че храненето ми за нищо не става ... пълен провал. Като си изчислих калориите аз не приемам повече от 1000 дневно, при калориен баланс от 1350. Всеки ми се чуди как, като ям нищо не качвам .. и наистина привидно ям много, ама много боклуци които нямат почти никаква хранителна стойност, от които не извличам никакви полезни вещества.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 Прочети това, мисля че ще е от полза, както на мен, така и на теб. Аз лично си записах всичко важно на лист и сега си правя таблица с храните които мога да консумирам и техните хранителни стойности за да си изчисля въглехидрати, белтъци, мазнини. И не на последно място- тренировки! От утре или вторник започвам да ходя на фитнес. За някои звучи абсурдно, но мисля, че с правилно хранене и усилени тренировки ще успея да стигна до мечтаната цел!

Успех с качването!

П.П. На един лист си написах ЯЖ, ТРЕНИРАЙ, ПОЧИВАЙ! нещо като мото ми е :)

Евала на момичета като теб, Ренета :) Ето, че който търси, намира !

24.07.14
16:02

Повече месо ,яйца ,извара ,картофи ,аз съм 160 висока и тежа 56 преди бях 45 но с фитнеса стана че качих мускулна маса ,но и хранителни добавки протеин креатин .Искам сега и тестостерон стимулатори да почна да мога да имам по големи бицепси.

Мнението беше редактирано от milena danielova на 01.08.14 10:38.

казано от milena danielova на 24.07.14, 16:02:

Искам сега и тестостерон стимулатори да почна да мога да имам по големи бицепси.

Тази идея съвсем не е добра.

24.07.14
19:54

Имах предвид като хранителна добавка не говоря за стеройди ,нещо което да мога да повиша тестестерона повече .

Думите ми са много точни - намирам идеята за неподходяща, методите са съвсем друга материя.
Разбира се, това е моя лична позиция... тя няма задължителен характер.

Не бих прибегнала никога до употребата на тестостерон.

NS

24.07.14
23:57

.Искам сега и тестостерон стимулатори да почна да мога да имам по големи бицепси.

И мустаци! :D

01.08.14
10:42

Взимам трибулус и нищо ми няма доволна съм

Carbohydrate

04.08.14
00:17

казано от milena danielova на 01.08.14, 10:42:

Взимам трибулус и нищо ми няма доволна съм

Че той не се взима само от мъже. Той просто НОРМАЛИЗИРА( това е сигурно точната дума) работата на жлезите. Както и дивия ямс,

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.08.14 00:19.

04.08.14
00:25

Искам сега и тестостерон стимулатори да почна да мога да имам по големи бицепси.

Култово..(ndolars)

Иначе,сериозно по темата.Мога да ти препоръчам да спиш повече.Старай се да си лягаш преди 22-22.30. Да имаш поне 7-8 часа нощен сън. Лягай да спиш и след тренировка.И въобще във всеки удобен момент. Качественият сън много добре влияе и на хормоните,и на възстановяването.Не ти трябват стероЙди и други тестостерон стимулатори :) Просто наистина се опитай да подобриш качеството и количеството на съня си. :)

Мнението беше редактирано от Juls на 04.08.14 00:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1