25.07.14
12:36
Казвам се Нанси и съм на 13години.Висока съм 150см и тежа 55кг(ниска и дебела!!!).Искам за 2 месеца да вляза във форма!
Реших да направя следното:
Относно храненето:
БЕЗ сладко (само може да опитам ако ми се преяде МНОГО) ,БЕЗ газирано ,БЕЗ тестени изделия - кекс ,банички ,кифли и т.н.,ще намаля хляба (най-МНОГО по 2 филийки на ден и то пълнозърнести) ,ще намаля порциите;
Относно упражненията:
30 коремни преси ,30 лицеви опори със сгънати колене (защото не мога изобщо да ги правя) ,30 клякания ,въртене на колело в къщи (не знам как се нарича) ,каране а колело с приятели ,разходки и ето тези упражнения http://vbox7.com/play:742b04be
Какво мислите Вие?
25.07.14
13:50
А след двата месеца каво ще става?
25.07.14
14:17
Като почнете с тези 2 месеца, 3 месеца, 5 дена, 6 седмици и т.н... Аз мисля, че докато се разсъждава така няма да се стигне до никъде. Понеже си малка - добре си решила да се движиш. Това е супер. Страхотно е и че ще избягваш “лошите” храни. Обаче дори да постигнеш нещо за тези 2 месеца - какво от това, щом после ще се върнеш към старите си навици? Промени начина си на живот, не бъди строга със себе си, угаждай си от време на време с някое лакомство, яж пълноценна храна в разумни количества, движи се, почивай си, лягай си по възможност преди 23:00 (даже ако можеш към 22:00 или по-рано..). Това е.. успех!
25.07.14
15:13
Казвам за 2 месеца ,защото до тогава искам да постигна желания резултат.А след като постигна този резултат ще продължа да се храня пълноценно и да си тренирам!
Добре, че прочетох, че си на 13…
Първо - не си дебела, второ това долу на снимката за 2 месеца е непостижимо, за 2 години - да :)
Руми Илиева послъгва значи? Не отричам де. Винаги съм се чудила на тия магически трансформации, чак почнах да си мисля, че моето тяло отговаря на съвсем други физични закони :Д
Към авторката - като ти казват, че ще отнеме няколко години, не се шашкай. То реално с всяка седмица и месец ще виждаш как малко по малко тялото ти се променя по начина, по който искаш и това ще те мотивира, и радва, и ще се чувстваш добре.
25.07.14
16:00
Не съм дебела ,но имам доста ненужни килограми!Единствения ми проблем е ненужната мазнина по корема ,бедрата и дупето!
Мнението беше редактирано от Нанси Караманлиева на 25.07.14 16:15.
Просто тренирай, храни се правилно и достатъчно, бъди търпелива и тялото ти ще се промени към хубаво, няма къде да иде..
25.07.14
16:13
Ами не мисля ,че Руми послъгва.Има една жена на име Христиана Парова.Тя също се занимава с това.Наскоро си писах с едно момиче ,което е използвало хранителен и тренировъчен режим изготвен от нея и също за 2 месеца е постигнало желаните резултати.Но не знам.Аз не разбирам от тези неща!
Идеята беше да не си поставяш срок от 2 месец, в който да си супер примерна и тн, защото тялото ти не е машина, която можеш да програмираш за колко време да постигне дадени неща. И ако за на 61-вия ден не изглеждаш както искаш, ще се депресираш и ще зарежеш всичко. Затова казах да бъеш търпелива. Да - ще стане. Може да стане за 2 месеца, може и по-бавно. Това не зависи само от теб и няма смисъл от това напрежение.
Плюс това като минат двата месеца и да кажем, постигнала си резултата, после накъде?
Изгради си навици по отношение на храната и тренировките, които да спазваш винаги помежду другото, което вършиш, да не те натоварват психически и постоянно да мислиш за ядене и упражнения. И нещата НЯМА КАК да не станат просто.
Закъде бързаш с тия два месеца иначе?
Единият вариант е да си под напрежение и да бързаш ли бързаш да се докараш в някаква форма, което като си под стрес е трудно, и в един момент ще рухнеш и ще захвърлиш всичко. А другият вариант е да се успокоиш малко и да си тренираш без да имаш някакви особени очаквания, и в един момент ще видш промяната и ще се мотивираш още повече. Големите очаквания често разочароват:)
Но аз като бях колкото теб и ми ги казаха тези неща тук, си помислих колко са глупави и как нищо не разбират, така че и ти имаш правото да решиш кое е най-добре за теб:)
25.07.14
17:08
Ами искам да вляза във форма за 2 месеца ,защото започвам училище.А там постоянно ме обиждат ,че съм била дебела и т.н.В днешно време момичетата като мен биват нежелани ,отблъсквани и обиждани!И след като вляза във форма ще продължа с упражненията и пълноценното хранене ,за да поддържам постигнатото!
25.07.14
17:26
Нанси, Майра.. как ти е името последно?
25.07.14
17:32
Аз съм Майра!Просто не мога да пиша в другия профил.Не знам защо?!
Това че някой те обижда за такова нещо, говори лошо за него, не за теб, нали знаеш :)
Ще станат нещата, не го мисли толкова! Няма да се прецакаш, ако започнеш да тренираш и да се храниш здравословно (колкото и субективно да е това понятие). Започни и със сигурност ще имаш хубава промяна дотогава, просто бъди постоянна и упорита. Чети на другите момичета дневниците, взимай идеи и така.
25.07.14
18:47
казано от Нанси Караманлиева на 25.07.14, 17:32:
Аз съм Майра!Просто не мога да пиша в другия профил.Не знам защо?!
В такъв случай е редно първо да се обърнеш към техническия екип на форума, а не да създаваш нов акаунт. По тази причина те моля да направиш това сега (бутонът с оранжев въпросителен знак горе в дясно) и да уточните нещата, за да бъде деактивиран единият акаунт.