Парабол + Станабол

Темата е заключена.
AN

14.11.05
23:29

Добра ли е тази комбинация? Това ми препоръчват като минимално вредно, без вероятност от ароматизация. Никога не съм взимал стероиди, искам да кача маса. Тежа 64кг., 175см, 20 години. :?:  :?:  :?:

KP

17.11.05
13:22

[quote author=“gnom”]Добра ли е тази комбинация? Това ми препоръчват като минимално вредно, без вероятност от ароматизация. Никога не съм взимал стероиди, искам да кача маса. Тежа 64кг., 175см, 20 години. :?:  :?:  :?:

а в какви дози ти го препоръчват и в къв период?
тогава мога да ти кажа дали тази комбинация е добра!

AN

17.11.05
16:15

по 2 таблетки станабол (2x50 mg) за 50 дни и по една парабол (25mg) за 30 дни. Протектори карсил, лив52 и трибестан

17.11.05
16:42

много добра комбинация но параболана не е за на4инaeщи

KP

17.11.05
18:30

[quote author=“gnom”]по 2 таблетки станабол (2x50 mg) за 50 дни и по една парабол (25mg) за 30 дни. Протектори карсил, лив52 и трибестан

нищо не се разбира?
100 мг за 50 дена станабол и
25 мг за 30 дена парабол ?
кви са тея смешни дози!?

AN

17.11.05
21:13

[quote author=“kpo”][quote author=“gnom”]по 2 таблетки станабол (2x50 mg) за 50 дни и по една парабол (25mg) за 30 дни. Протектори карсил, лив52 и трибестан

нищо не се разбира?
25 мг за 30 дена парабол ?
кви са тея смешни дози!?

Ами аз до сега не съм взимал стероиди и нямам намерение да взимам други освен тези. Защо са смешни тези дози?

AN

17.11.05
21:14

[quote author=“Sunder”]много добра комбинация но параболана не е за на4инaeщи

А кое е за начинаещи? Имай предвид, че нямам намерение да ставам напреднал, тоест, искам да направя само един сикъл да кача малко, после ще се поддържам чисто.

Не пускай мнения едно след друго използвай бутона промени не ти е за първи път следват санкции
DJGorgio-Astor

KP

21.11.05
13:50

[quote author=“gnom”]
Ами аз до сега не съм взимал стероиди и нямам намерение да взимам други освен тези. Защо са смешни тези дози?

ми много малко количество бе

AN

21.11.05
18:58

[quote author=“kpo”][quote author=“gnom”]

ми много малко количество бе

Няма ли да има ефект? Аз не искам нещо радикално, просто малко да кача. И на 3-4 кила ще съм доволен. Щото така сигурно ще е по-безвредно, пък и така ми го препоръчаха от този сайт.

HR

21.11.05
21:15

[quote author=“gnom”][quote author=“Sunder”]много добра комбинация но параболана не е за на4инaeщи

А кое е за начинаещи? Имай предвид, че нямам намерение да ставам напреднал, тоест, искам да направя само един сикъл да кача малко, после ще се поддържам чисто.

Да, да, то всеки така си мисли  :lol:  Помни-веднъж почнеш ли, няма да спреш завинаги. Може да правиш дори само един цикъл на две години, но няма да спреш. Но тва е друг въпрос, ти си решаваш. Сега по темата. Този цикъл е добра комбинация, ще ти даде много сила и чиста маса, без вода и ароматизиране. Станаболът до колкото разбрах ще го взимаш 100мг на ден, нали, в продължение на 50 дена? Виж, тва дори е много, ако е инжекция (което ти препоръчвам) 100 мг през ден е нормалната доза, особено за сефте като теб. Виж, Параболанът обаче, седмична доза между 150-250 мг ти е напълно достатъчна. Как ще вземеш или разделиш този седмичен грамаж и в кои дни от седмицата зависи какъв ти е параболанът, т.е. хапчета, инжекция (ако да, какъв естер, с кратък или с дълъг актижен живот). Недей да взимаш два орални стероида едновременно, ок?
Също ти препоръчвам и Прегнил заради Параболанът, тежичък е върху топките. ако се посвият да знаеш, че Прегнил ше те опраи :wink:
Успех, дръж ни в течение

AN

21.11.05
21:43

[quote author=“HomeBoy Recz”][quote author=“gnom”][quote author=“Sunder”]много добра комбинация но параболана не е за на4инaeщи

Да, да, то всеки така си мисли  :lol:  Помни-веднъж почнеш ли, няма да спреш завинаги. Може да правиш дори само един цикъл на две години, но няма да спреш. Но тва е друг въпрос, ти си решаваш. Сега по темата. Този цикъл е добра комбинация, ще ти даде много сила и чиста маса, без вода и ароматизиране. Станаболът до колкото разбрах ще го взимаш 100мг на ден, нали, в продължение на 50 дена? Виж, тва дори е много, ако е инжекция (което ти препоръчвам) 100 мг през ден е нормалната доза, особено за сефте като теб. Виж, Параболанът обаче, седмична доза между 150-250 мг ти е напълно достатъчна. Как ще вземеш или разделиш този седмичен грамаж и в кои дни от седмицата зависи какъв ти е параболанът, т.е. хапчета, инжекция (ако да, какъв естер, с кратък или с дълъг актижен живот). Недей да взимаш два орални стероида едновременно, ок?
Също ти препоръчвам и Прегнил заради Параболанът, тежичък е върху топките. ако се посвият да знаеш, че Прегнил ше те опраи :wink:
Успех, дръж ни в течение

Много съм ти благодарен, че ми даваш толкова изчерпателен отговор. Това дето го казваш за спирането може и да е вярно, незнам, но за момента така мисля. Значи по принцип щях да ги взема и двете орални, обаче вече за втори път чета, че не трябва (заради черния дроб??). В такъв случай ще взема единия инжекционен, но незнам кой и незнам с какъв естер (даже незнам какво точно е това). По принцип парите не са ми проблем, в смисъл че даже сега да нямам, ще почакам докато си събера за нещо наистина качествено и тогава ще си взема. Ще се радвам ако ми препоръчаш как да постъпя.

HR

21.11.05
22:35

Ми, пич, естерът определя просто времето за което веществото е активно в кръвта ти, т.н. “half-life”. Примерно, предполагам си чувал тестостеронът, например, може да бъде пропионат (това е бързо и кратко действащ естер), енантат (дълго действащ), и т.н. Станзонолът (Винстролът) най-добре от него си вземи инжекция, той няма дългодействащи естери, демек жсеки Винстрол се бие през ден, два най-много, пък за абсолютно оптимални резултати се бие 50 мг всеки ден, но ти недей така. Бий го през ден. При това положение, Параболанът ше е на хап. Сега, не знам дали ше си го намериш на хап, не знам да ти кажа честно аз мислех че вече не се произвежда. Но ако не можеш да го намериш, смятам че ще си намериш на инжекция Trenbolone (Tren), което е активната съставка в Параболана (т.е. същото).....и да, цикъл с две инжекции е ок, не се шашкай :wink:
Та, взимай Винстролът течен (по-ефектижен е от хапчетата така или иначе), бий го през ден 50-100 мг и параболанът на хап ако можеш, ако не и него течен
Аре, get big :D

AN

21.11.05
22:39

[quote author=“HomeBoy Recz”]Ми, пич, естерът определя просто времето за което веществото е активно в кръвта ти, т.н. “half-life”. Примерно, предполагам си чувал тестостеронът, например, може да бъде пропионат (това е бързо и кратко действащ естер), енантат (дълго действащ), и т.н. Станзонолът (Винстролът) най-добре от него си вземи инжекция, той няма дългодействащи естери, демек жсеки Винстрол се бие през ден, два най-много, пък за абсолютно оптимални резултати се бие 50 мг всеки ден, но ти недей така. Бий го през ден. При това положение, Параболанът ше е на хап. Сега, не знам дали ше си го намериш на хап, не знам да ти кажа честно аз мислех че вече не се произвежда. Но ако не можеш да го намериш, смятам че ще си намериш на инжекция Trenbolone (Tren), което е активната съставка в Параболана (т.е. същото).....и да, цикъл с две инжекции е ок, не се шашкай :wink:
Та, взимай Винстролът течен (по-ефектижен е от хапчетата така или иначе), бий го през ден 50-100 мг и параболанът на хап ако можеш, ако не и него течен
Аре, get big :D

Да параболан има на хапчета в един сайт. А какво стана със станабола? Той не е ли по-добър от винстрол??? И винстрола ли 50 дни да взимам?

HR

21.11.05
22:54

Станабол и Винстрол е едно и също пич

AN

21.11.05
23:08

[quote author=“HomeBoy Recz”]Станабол и Винстрол е едно и също пич

Е тва определено не го знаех :shock:  :lol:  Виж това го чета в suplements.net
“Този много популярен анаболен стероид е получен от DHT. Той проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози. Водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Parabolan за релеф,други го сачетават с Sustanon, Anapolon, Metandrostenolon или други високо андрогенни стероиди за маса и сила. Жените често използват този препарат, но може да се вирилизация, понякога дари при малки дози, но това е доста рядко срещано явление. Използвалите го споделят че мускулното наддаване получено от този медикамент е сериозно. Те са запазили почти всичко след прекратяване на препарата. Атлетите също са открили, че инжекционната е по добра от оралната форма. Дози в порядъка на 150 мг до 250 мг на седмица за мъже, 50 - 100мг за жени, са най често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 16 - 30мг за ден за мйже и 4 - 8мг за жени.”

Там пише, че с параболан е за релеф, а аз искам маса. Пак ли тази комбинация да ползвам? Като е инжекционен пак ли 50 дни да взимам? И изведнъж ли да го спра или по някакъв друг начин? Знам че много питам, ама те виждам че ги разбираш :lol:

HR

21.11.05
23:41

Ми, кво да ти кажа, това за релефа е относително, в смисъл, ти с Параболан пак ще качиш маса, просто ще е чиста, без задръжка на вода. Плюс тва, тва ти е първи цикъл (нали?) и истината е, че като разтежа в първи цикъл нема втори такъв:) Така, че квото и да вземеш сега ще гръмнеш. Но ако наистина искаш да експлоадираш в размер, комбинирай Винстрола с Тестостеронче или Бионабол. По-качествен резултат може да постигнеш с Параболана, но пак страничните може да са лоши. От друга страна ако имаш склонност към ароматизация Тестостеронът и Бионаболът не са добра опция, но това няма как да го знаеш докато не зобнеш  :lol:  Виж, на кратко, при всяко положение има риск и ще има странични ефекти, ти трябва сам да си решиш-в играта с химията винаги има жертви, за това си помисли добре!
На другия жъпрос-НИКВИ ПИРАМИДИ. Взимаш едно и също количество и от двата препарата и после спираш и почваш съответно РСТ.
Реши първо какво искаш-Тестостерон, Параболан или Бионабол с Винстрола, и после ще ти помогна да направиш програмата ок? Ако искаш давай на ЛС ако ще ти помагам с цялостна програма и РСТ
Мир

22.11.05
02:32

Поредният кандидат за бързи успехи братле препоръчвам ти да хванеш здраво да тренираш и да натрупаж стаж пък тогава му мисли за зоб

^V

22.11.05
10:20

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поредният кандидат за бързи успехи братле препоръчвам ти да хванеш здраво да тренираш и да натрупаж стаж пък тогава му мисли за зоб

Съгласен съм  :)

Няма смисъл от зоб толкова отрано. :wink: . Започни здрави тренирвки яко плюскане и си вземи някои хранителни добавки. Ако си упорит и постоянен ще качиш. Няма да е за 1 месец, ама поне няма да си навредиш с тия медикаменти  :wink:

KP

22.11.05
10:28

[quote author=“gnom”]

Няма ли да има ефект? Аз не искам нещо радикално, просто малко да кача. И на 3-4 кила ще съм доволен. Щото така сигурно ще е по-безвредно, пък и така ми го препоръчаха от този сайт.

аз май по нагоре съм писал:
25 мг за 30 дена парабол
няма да дадът никакъв ефект

AN

22.11.05
16:00

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поредният кандидат за бързи успехи братле препоръчвам ти да хванеш здраво да тренираш и да натрупаж стаж пък тогава му мисли за зоб

Е аз тренирам от три години сериозно без пропуск, взимал съм добавки, просто не разбирам от стериоди, може би затова си останал с такова впечатление. Не се мисля за много напреднал, но смятам че бих могъл да направя един лек цикъл на този етап. Не съм ли прав :?:

[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поредният кандидат за бързи успехи братле препоръчвам ти да хванеш здраво да тренираш и да натрупаж стаж пък тогава му мисли за зоб

Съгласен съм  :)

Няма смисъл от зоб толкова отрано. :wink: . Започни здрави тренирвки яко плюскане и си вземи някои хранителни добавки. Ако си упорит и постоянен ще качиш. Няма да е за 1 месец, ама поне няма да си навредиш с тия медикаменти  :wink:

Благодаря ти, но защо мислиш, че не съм упорит и постоянен и че не тренирам здраво и не правя яко плюскане чат-пат и с добавки :?  :?:

Обединих ти поста предупредих те да не пускаш поредни теми има бутон промени използвай го
DJGorgio-Astor

HR

22.11.05
17:26

С нужната доза уважение ще кажа,че целта на този раздел е да се обменя информация по забранени медикаменти, за да може всеки да се образова и да направи информирано решение сам за себе си дали иска да трагва по патя на анаболите. Не сме в този раздел да изказваме мнения кой е “за” и кой е “против” анаболите, и да хулите всеки който иска инфо за медикаменти, все едно сте му майки и бащи. За тези мнения има други раздели, нали? Нека тук дадем инфо колкото можем, и ще видите че от 10 човека тръгнали да зобят, 8 от тях ще се откажат щом се образоват по тази тема. А другите двама от тези 10, поне ще се назобят правилно, а не невежата и после да съжеляват. Надявам се да сте съгласни с мен, тук сме да си помагаме, нали? Дано не съм обидил някой, всичко е в рамките на спокойния и уважителен тон :wink:
Поздрави

06.12.05
18:05

[quote author=“kpo”][quote author=“gnom”]

25 мг за 30 дена парабол

За начинаещ (особено като този) - 100мг на ден станозолол няма да даде ефект? Аз виждам голям страничен, отрицателен ефект... егати дозата... масово препоръчват до 50мг на ден за млади и начинаещи, без стаж.... ти ми говориш, че 100мг дневно няма да даде ефект... брех...

KP

07.12.05
19:26

[quote author=“Honzik”][quote author=“kpo”][quote author=“gnom”]

25 мг за 30 дена парабол

За начинаещ (особено като този) - 100мг на ден станозолол няма да даде ефект? Аз виждам голям страничен, отрицателен ефект... егати дозата... масово препоръчват до 50мг на ден за млади и начинаещи, без стаж.... ти ми говориш, че 100мг дневно няма да даде ефект... брех...

Кой казва че е на ден!?
той кава
100 мг за 50 дена станозолон
и 25 мг за 30 дена параболан!

07.12.05
19:51

[quote author=“Animal”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поредният кандидат за бързи успехи братле препоръчвам ти да хванеш здраво да тренираш и да натрупаж стаж пък тогава му мисли за зоб

Е аз тренирам от три години сериозно без пропуск, взимал съм добавки, просто не разбирам от стериоди, може би затова си останал с такова впечатление. Не се мисля за много напреднал, но смятам че бих могъл да направя един лек цикъл на този етап. Не съм ли прав :?:

3 Години много ли ти изглеждат аз 15 тренирам и още не съм стигнал потенциала си представи си ти с 3

08.12.05
23:18

[quote author=“kpo”]Кой казва че е на ден!?
той кава
100 мг за 50 дена станозолон
и 25 мг за 30 дена параболан!

Съмнявам се, че е ставало дума за общо 100мг..... но ако е така - извинявам се, прав си.... дори и да си седнал :)

09.12.05
13:31

(нямам кредатор)

а станабол по 50 мг таблетката продава ли се че не съм виждал до сега

Преведох ти поста, кирилизирай компа
DJGorgio-Astor

KP

09.12.05
16:38

[quote author=“Honzik”]
Съмнявам се, че е ставало дума за общо 100мг..... но ако е така - извинявам се, прав си.... дори и да си седнал :)

Ми ето му постинга по-горе:
[quote author=“Animal”]по 2 таблетки станабол (2x50 mg) за 50 дни и по една парабол (25mg) за 30 дни. Протектори карсил, лив52 и трибестан

11.12.05
01:17

Ами честно казано това, което е написал навежда на мисълта, че става дума за дневна доза.... “по две таблетки...”, а не “две таблетки”... та според мен става дума за 100мг станозолол и 25мг парабол всеки ден.... тоя парабол не ми е познат, но станозолол-а е много... особено за 64кг. младеж.

AN

11.12.05
18:46

Естествено че става дума за дневна доза, не виждам какво не е ясно.

12.12.05
00:00

Та да си кажа отново - 100мг станозолол е много.... не превишавай повече от 50мг и ако ще е орален - раздели дозата на няколко по-малки, не хаквай 50мг на куп... примерно 5 хапчета по 10мг през целият ден..

AN

12.12.05
13:13

[quote author=“Honzik”]Та да си кажа отново - 100мг станозолол е много.... не превишавай повече от 50мг и ако ще е орален - раздели дозата на няколко по-малки, не хаквай 50мг на куп... примерно 5 хапчета по 10мг през целият ден..

ОК, мерси. Аз засега нищо няма да взимам, отказах се, ама пък ако реша нещо ще го имам в предвид

12.12.05
14:28

Ами добре си направил, като си решил да се откажеш.... няма сми, още си млад - използвай това, дето го имаш в себе си, има време да си “помагаш” допълнително :)

KP

14.12.05
11:30

[quote author=“Animal”]Естествено че става дума за дневна доза, не виждам какво не е ясно.

[quote author=“Honzik”]Ами честно казано това, което е написал навежда на мисълта, че става дума за дневна доза.... “по две таблетки...”, а не “две таблетки”... та според мен става дума за 100мг станозолол и 25мг парабол всеки ден.... тоя парабол не ми е познат, но станозолол-а е много... особено за 64кг. младеж.

ами не знам на каква мисъл въвежда, аз нямам гадателски способности.
за мен много ясно е написано, за колко дни по колко таблетки. Това за дните по горе за първи път го чета.

11.01.06
22:39

Според мен по-добре взимай по 3 станозолола на ден така до края .  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1