27.07.14
15:25
Привет. Поради забързано ежедневие бих искал да ми предложите силен буустер. Търся и напомпване и енергия. До сега съм взимал: Но експлод и Но 2. Джак , Амикс Селл иМускъл Ассаулт. От последното имам най-добри впечатления. Има енергия,има издръжливост, но слабо напомпване. В един от спортните магазин / да не правя реклама / ми предложиха Bulk предтренировъчен продукт. По-скъп е от останалите и съдържа протеин. Заслужава ли си ?
27.07.14
15:39
казано от Stanilov на 27.07.14, 15:25:
Привет. Поради забързано ежедневие бих искал да ми предложите силен буустер. Търся и напомпване и енергия. До сега съм взимал: Но експлод и Но 2. Джак , Амикс Селл иМускъл Ассаулт. От последното имам най-добри впечатления. Има енергия,има издръжливост, но слабо напомпване. В един от спортните магазин / да не правя реклама / ми предложиха Bulk предтренировъчен продукт. По-скъп е от останалите и съдържа протеин. Заслужава ли си ?
Протеин в пред тренировъчен продукт не ти е нужен.... излишно оскъпява продукта.И аз ще се радвам на мнения защото преди дооста време си стакнах няколко добавки и съм СТРАШНО доволен от фокус,енергия и издражливост просто сега привършват вече нещата и нямам пари да купя толкова неща отново аз бях събрал тези :
4гр бета аланин
4гр цитрулин малат
3-5гр монохидрат
1000мг L-tyrosine
300mg coffeine
7.5 mg yohembine :)
и се получава взрив :)
В предтренировъчните формули на Бълк-а няма протеин. Може би си гледал chart-a с макронутриенти и си се заблудил с активните съставки част от които се класифицират, като протеин. Това е, като да кажеш ,че в 100 грама аргинин са си 100 грама протеин...и ще си прав, ма не чак толкоз :D
Ето го продукта. Според сайта се води буустер. И на мен ми е странно. На етикета пише protein. И все пак някой да го е пржбвал ?
Мнението беше редактирано от Stanilov на 27.07.14 18:57.
27.07.14
20:55
Аргинина напомпва, но е доста съмнително, че това напомпване е ти помогне с нещо. Не си купувай готов продукт, направи си свой. Купи си кофеин, цитрулин малат на примафорс, тирозин, таурин и ако искаш синефрин. Бета аланина е хубаво нещо, но първо е хубаво да се запознаеш доста добре с него, защото е много “tricky”. Аз за сега го избягвам, но смятам, че ако ще го използвам, то ще е за по един месец на всеки 6 месеца.
27.07.14
21:11
казано от Stanilov на 27.07.14, 17:36:
Ето го продукта. Според сайта се води буустер. И на мен ми е странно. На етикета пише protein. И все пак някой да го е пржбвал ?
За Complete Pre-Workout Advanced ли говорим всъщност?
Ако е този, значи Strelok91 е прав и бъркаш понятията.
казано от Антон Батбаянов на 27.07.14, 20:55:
Бета аланина е хубаво нещо, но първо е хубаво да се запознаеш доста добре с него, защото е много “tricky”. Аз за сега го избягвам, но смятам, че ако ще го използвам, то ще е за по един месец на всеки 6 месеца.
Ако приемаш бета аланин по този начин ще продължаваш да го смяташ за “много tricky”.
Време е да се запознаеш доста добре с него. ;)
Присъствието на бета аланин в предтренировъчен продукт не е ефективно извън период с отделна суплементация с него.
28.07.14
09:05
казано от Кольо Пияндето на 28.07.14, 09:05:
Съставките са балансирани, но няма точен коментар, дали работи
30.07.14
09:18
Не можеш да имаш гаранции за ефективността на нито един продукт от този клас. Различните хора понякога реагират различно на различните комбинации съставки, а значение има и личният толеранс към стимуланти на нервната система.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.07.14 09:19.
Азотен бустер+ прибавен към него малко креатин монохидрат (около 3- 4 грама допълнително)+ една капачка течен Л- карнитин.
Изпивам шотчето Л- карнитин, през това време съм си забъркал бустера и креатина в шейкъра и ги изпивам- 30- 40мин. преди тренировка.
В момента пия N.O Exploade- 50- 55 кинта май беше... Креатин на Universal 500 грама- 30лв.... Л- карнитин с хром на Biotech май беше за 21лв. Всички тези продукти издържат за доста време и поне при мен правят чудеса в момента.
Е другари напълно разочарован съм от този Bulk. 2 тренировки направих с него с лъжички с връх. Слаба енергия и слаба издръжливост. Ще го изпия, ще пжчина 1м и ще си купя пак Ассаулт.
Е другари напълно разочарован съм от този Bulk. 2 тренировки направих с него с лъжички с връх. Слаба енергия и слаба издръжливост. Ще го изпия, ще пжчина 1м и ще си купя пак Ассаулт.
19.08.14
12:57
казано от Ренета Чардакова на 19.08.14, 10:03:
Пробвали ли сте Speed X ? Аз го пия в момента и съм много доволна. Доста е силен за мен, но аз взимам по-малка доза. И освен, че дава максимална енергия, чисти и мазнините, защото има йохимбе + кофеин.
Тъпкан е със стимуланти, на мен ми дава бая странични ефекти - изтръпване на пръстите, студени вълни....вероятно йохимбина ми идва в повече на мен.