Силен предтренировъчен продукт и лични впечатления

27.07.14
15:25

Привет. Поради забързано ежедневие бих искал да ми предложите силен буустер. Търся и напомпване и енергия. До сега съм взимал: Но експлод и Но 2. Джак , Амикс Селл иМускъл Ассаулт. От последното имам най-добри впечатления. Има енергия,има издръжливост, но слабо напомпване. В един от спортните магазин / да не правя реклама /  ми предложиха Bulk предтренировъчен продукт. По-скъп е от останалите и съдържа протеин. Заслужава ли си ?

27.07.14
15:39

казано от Stanilov на 27.07.14, 15:25:

Привет. Поради забързано ежедневие бих искал да ми предложите силен буустер. Търся и напомпване и енергия. До сега съм взимал: Но експлод и Но 2. Джак , Амикс Селл иМускъл Ассаулт. От последното имам най-добри впечатления. Има енергия,има издръжливост, но слабо напомпване. В един от спортните магазин / да не правя реклама /  ми предложиха Bulk предтренировъчен продукт. По-скъп е от останалите и съдържа протеин. Заслужава ли си ?

Протеин в пред тренировъчен продукт не ти е нужен.... излишно оскъпява продукта.И аз ще се радвам на мнения защото преди дооста време си стакнах няколко добавки и съм СТРАШНО доволен от фокус,енергия и издражливост просто сега привършват вече нещата и нямам пари да купя толкова неща отново аз бях събрал тези :
4гр бета аланин
4гр цитрулин малат
3-5гр монохидрат
1000мг L-tyrosine
300mg coffeine
7.5 mg yohembine :)

и се получава взрив :)

27.07.14
17:15

В предтренировъчните формули на Бълк-а няма протеин. Може би си гледал chart-a с макронутриенти и си се заблудил с активните съставки част от които се класифицират, като протеин. Това е, като да кажеш ,че в 100 грама аргинин са си 100 грама протеин...и ще си прав, ма не чак толкоз :D

27.07.14
17:36

Ето го продукта. Според сайта се води буустер.  И на мен ми е странно. На етикета пише protein. И все пак някой да го е пржбвал ?

Мнението беше редактирано от Stanilov на 27.07.14 18:57.

Аргинина напомпва, но е доста съмнително, че това напомпване е ти помогне с нещо. Не си купувай готов продукт, направи си свой. Купи си кофеин, цитрулин малат на примафорс, тирозин, таурин и ако искаш синефрин. Бета аланина е хубаво нещо, но първо е хубаво да се запознаеш доста добре с него, защото е много “tricky”. Аз за сега го избягвам, но смятам, че ако ще го използвам, то ще е за по един месец на всеки 6 месеца.

казано от Stanilov на 27.07.14, 17:36:

Ето го продукта. Според сайта се води буустер.  И на мен ми е странно. На етикета пише protein. И все пак някой да го е пржбвал ?

За Complete Pre-Workout Advanced ли говорим всъщност?
Ако е този, значи Strelok91 е прав и бъркаш понятията.

казано от Антон Батбаянов на 27.07.14, 20:55:

Бета аланина е хубаво нещо, но първо е хубаво да се запознаеш доста добре с него, защото е много “tricky”. Аз за сега го избягвам, но смятам, че ако ще го използвам, то ще е за по един месец на всеки 6 месеца.

Ако приемаш бета аланин по този начин ще продължаваш да го смяташ за “много tricky”.
Време е да се запознаеш доста добре с него. ;)

Присъствието на бета аланин в предтренировъчен продукт не е ефективно извън период с отделна суплементация с него.

28.07.14
07:54

Разбрах. А някой да има лични впечатления от този продукт ?

30.07.14
09:11

казано от Кольо Пияндето на 28.07.14, 09:05:

Примерно...

Съставките са балансирани, но няма точен коментар, дали работи

Не можеш да имаш гаранции за ефективността на нито един продукт от този клас. Различните хора понякога реагират различно на различните комбинации съставки, а значение има и личният толеранс към стимуланти на нервната система.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.07.14 09:19.

30.07.14
14:39

Азотен бустер+ прибавен към него малко креатин монохидрат (около 3- 4 грама допълнително)+ една капачка течен Л- карнитин.
Изпивам шотчето Л- карнитин, през това време съм си забъркал бустера и креатина в шейкъра и ги изпивам- 30- 40мин. преди тренировка.
В момента пия N.O Exploade- 50- 55 кинта май беше... Креатин на Universal 500 грама- 30лв.... Л- карнитин с хром на Biotech май беше за 21лв. Всички тези продукти издържат за доста време и поне при мен правят чудеса в момента.

03.08.14
20:43

Е другари напълно разочарован съм от този Bulk. 2 тренировки направих с него с лъжички с връх. Слаба енергия и слаба издръжливост. Ще го изпия, ще пжчина 1м и ще си купя пак Ассаулт.

03.08.14
20:51

Е другари напълно разочарован съм от този Bulk. 2 тренировки направих с него с лъжички с връх. Слаба енергия и слаба издръжливост. Ще го изпия, ще пжчина 1м и ще си купя пак Ассаулт.

19.08.14
12:57

казано от Ренета Чардакова на 19.08.14, 10:03:

Пробвали ли сте Speed X ? Аз го пия в момента и съм много доволна. Доста е силен за мен, но аз взимам по-малка доза. И освен, че дава максимална енергия, чисти и мазнините, защото има йохимбе + кофеин.

Тъпкан е със стимуланти, на мен ми дава бая странични ефекти - изтръпване на пръстите, студени вълни....вероятно йохимбина ми идва в повече на мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1